reklama

mamusie grudniowe:)

Agutko Kate ma racje czasem czarne ząbki sa mimo nagminnego i chorobliwego mycia. Często robia sie od lekarstw {mojej sis córa miał od ketotifenu(chyba tak sie pisze)}
Kasia_z najwazniejsze ze maluch zdrowo rośnie a co ma miedzy nózkami to pokaze późneij chyba ze zeczce byc niespodzianka:-p
Czyli mała Lucky to juz nie Matylda????? Widze taka nagła zmiana jak z mojej Anastazji Laura sie zrobiła:-D

Kate moze cosik z tym winkiem było??? Albo nie tak zjadłaś i sie pomieszała za bardzo:-p

reklama
Kurcze to moje dziecko jest niemozzliwe. Przed chwila umylam jej zabki po sniadanku . I teraz znalazlam ja w lazience myjaca zeby...jakiegos schiza na tym punkcie ma. Ciagle by zeby myla.

no to może zrezygnuję tylko jak dużo czasu jej dać , bo na dzień dzisiejszy bierze szczoteczkę i nią rzuca, jak próbuję zabawić i sama jej wkładam do buziaka to się odwraca , pluje i ucieka......:crazy:, tydzień dwa miesiąc.......a jak nie zacznie to co...........:-(

Agutko tydzień-dwa
zostaw ją całkowicie bez mycia /serio NIC jej nie będzie/
ale niech szczoteczka sobie gdzieś leży, żeby ona mogła ją sama wziąc
i sama zobaczysz
może za kilka dni sama zacznie "myć"

A dostęp do Galerii sprawdzaj, bo mam info, że już powinnaś mieć:tak:

Moj nigdy nie mial zebow mytych
nie daje sobie umyc i tyle, jak my myjemy to pozawala sobie wsadzic szczotke do buzi ale drugim koncem, wierze ze moze jakos sie uda, wkoncu ma zeby od niedawna (3mc) i moze niebawem da sie przekonac
a tak notabene to 3 dni temu slysze ze szczotekcza elektryczna chodzi, wchodze do lazienki a ten siedzi, szczotka w gebie i sie cieszy, nie dal sobie odebrac

Kate mam ten sam problem co Ty, cukier, jak tylko nie zjam nogi z waty, mroczki
detoks mialam tylko raz w zyciu, jak bylam w szwecji ich woda wyplukala ze mnie wszelkie swinstwo, takie syfy mi z prów na buzi wychodzily ze bania mala a potem cudo cera itp
jedz jeden dzien same owoce, banany podniosa ci cukier i pij ma maxa wody, kefiry z owocami, jeden dzien dasz rade a zoladek odpocznie i pozbyje sie złogów

A mnie szlag nadal trafia z tymi butami... sukinsyny

reklama
DZIĘKUJĘ za dostęp do galerii.... o jej tam to jeszcze fajniejsze zdjęcia są... bąble prześliczne... chyba cały wieczór spędzę na oglądaniu :tak::tak::tak:

no dobra to podjęłam decyzję na jakiś czas finito z myciem zęboli :-(, może się odmieni małej:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry