reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

dziewczyny nie mam czasu czytać, ale buziam Wszystkie:tak:
i to co mi się w oczęta rzuciło:
Kate buziaczki dla Twoich dziewczyn
Nieistotna u mojega brata dzieci też porażka zębolowa obydwoje max próchnica która zżarła im ząbki, nie pamiętam żeby kiedykolwiek miały białe i ładne:-(, a i malowanie nie za bardzo pomagało, boleć to te ząbki ich nie bolały raczej ....no może troszkę przy słodkim, no i nie gryzły twardzych rzeczy bo nie było jak, ale teraz u Kacperka stałe są mocne i ładne, Mai niestety jeszcze daleko do stałych...... nie martw się no i niestety nie ma co panikować tylko jakoś to szybciutko zaakceptować... bo i po co jak nie ma na to rady......moja za to ma krzywe;-) no i niestety przecież aparatu na mleczaki nie będziemy zakładać;-)
....a może dentysta stwierdzi coś innego i będzie ok:happy:

Kasiu gradki dla Piotruli za żłobek i przegoń wkońcu tą sraczkę bo Cię wykończy...chyba bardziej nerwowo:baffled:

Nonku gratulacje 5 , kujonku Ty:tak:

Sara ucz się ucz.....i pomyśl że sesja krótko trwa w porównaniu z długością wakacji:tak:

Kasu Bruno też dzielny chłopak......je obiatki...ciekawe jak to wygląda , sam je czy go pani karmi.???....moja tylko jogurty i serki homo sama wcina:confused:

Ditka buziaki dla Ali czekamy na przyrost wagi, ....mojego btata dziecko-Kacper też chudy jak patyk i problemy z jedzeniem... normalnie czasami wygląda jak zamorzony a ręce ma jak patyki obciągnięte skórą, ale jego mamusia twierdzi że wsio ok ... nie wtrącamy się... ale szkoda go bardzo...choć on czuje się ok

a co do pracy to nie komentuję bo na NS nie mam dostępu :-(

może jeszcze zdążę coś poczytać to napiszę

reklama
co mi się dzieje z tym BB pisałam chwilunie i mnie wyrzuciło:crazy:

dobrze najpierw zrobiłam ctrl+c.... zanim wysłałam bo by mnie coś trafiło:zawstydzona/y:

Agutka - wysłałam ci mój post z NS na priv;-)
Ja to w ogóle nie obczajam tych zmian na bb - po co te jakieś powiadomienia? Po co jakieś grupy? Nie wiem w ogóle o co kaman:confused:

Trzymajcie mnie
dentysta potwierdzil prochnice i hu.jjj
a teraz wlasnie zauwazylam duzego krwiaka, czarnego na gornej 3 nie wiem co robic
aaaaaaa

Nieistotna jutro sie spotkamy to obgadamy temat.
Moje dziecie jak padlo o 17 tak spi do tej pory. Pewnie znow bedzie miala pobudke o 1 w nocy i do rana bedzie walczyc:baffled:.
Ja czekam na starego. Kolo polnocy juz powinien byc.Wreszcie sie z nim zobacze.
A i jeszcze raz dzieki za trzymanie za mnie kciukow wczoraj i za gratulacje. nie bylam tego dnia sama:-). czulam wasze wsparcie.

Jezu jestem zla i smutna przez te cholrene zeby od samego poczatku tylko problemy

Nona ja bede jutro o 13.15, jakbym miala jakies opoznienia bede pisac Kate
jak juz mowilam zabieram ze sobą gacka i caly jego raban typu wozek i megggaaaa waliza :)

nonek gratulacje obrony, super

nieistotna wspolczuje tej prochnicy, a dentysta cos powedzial zeby robic, czy lakierowac, czy cos?

ja mialam faze jakis czas temu ze Hanka ma poczatki prochnicy, ale bylisy u dentysty i okazalo sie z ok, mamy sie zglosic jak 5 wyjda i wtedy bedziemy lakierowac, a jak skonczy okolo 5 lat aparat na zeby, bo krzywe ma po mamusi

trojmiastki to rozumiem pomiedzy 15 a 16 w ta nidziele w orłowie

nonek, kate, maja, nieistotna milego spotkania

Dita a za kogo??????:-)
Ja sobie wlasnie otworzylam piwko, wreszcie mam sile i ochote sie napic.
Dzis poznecalam sie troche fizycznie nad Kate, hue hue. Nie odzywa sie, pewnie dochodzi do siebie;-):-p.

reklama
Do góry