reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

ejo

nasze spotkanie tez bardzo udane, planujemy jeszcze kilka:-D

zapraszam na galerie

maja gratuluje, super:happy:

reklama
nonek zdrówka dla Juli zycze, fajnie ze impreza sie udała
atol super ze spotkanie udane
aenye i jak spotkanie?

U mnie dzis kiepsko, rozłożyło mnie. od rana gorączka i bole głowy i gardła. Teraz sie wypociłam bo wziełam coldrex. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo sama z synkiem bede i musze jakos funkcjonowac.
Dobranoc

Fak, fak, fak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

napisałam zajebiście dużego posta...
i mnie ku rwa wylogowało

a napisałam, jak było fajnie i że jesteście fajne i że moje dzieci tęsknią...
no i my też oczywiście...

du pa du pa du pa:angry::angry::angry:

no i współczuję chorowitkom wsiem... i złozyłam Pati zyczenia...

ugrh, ugrh....:crazy:

No szok w tramkach na obcasach:-D Maja cudnie wyglądasz i fana niespodzianka

Fajnie że spotkania się udały wszyscy ślicznie wyglądacie dzieci boskie Helen jedyna mała kobitka była..... no Hania to już inny przedział wiekowy:tak:, czekam na foto ze spotkania nr2

Bidulki chorowitki zdrówka życzę.....Mati Filipek Julka ściskam mocno

Kate rozumiem co czujesz chodzi o mega posta i zong:crazy: , a nie wiesz jako moderator co oni zrobili z naszym BB i dzlaczego tak?

Ditka a na 2 godzinki nie wypuszczą Cię z pracy... przecież możesz powiedzieć, zapytać.....może zrozumieją:happy2:

a ja jadę do Dębek 23.06 - 03.07 oby była pogoda, a może w tym terminie planujecie spotkanie z chęcią bym Was zobaczyła....a dzieci to bym wyściskała.....cukiereczki słodkie:tak:

.. i co jeszcze aaaaaaa Lucky to masz już męża w domku super chłopaki pewnie w niebo wzięte że nie wspomnę o mamusi i żonce :tak: - zdjęcia super Domiś śliczny, Matylka rośnie jak na drożdżach ślepka miodzio:tak:

Wow jaki tu ruch!
Manka dzis spala do 9.30. Ja tez odespalam wszystkie wrazenia.
Julka na razie nie ma goraczki, jak cos poczekam z tym lekarzem. Moze jej juz przeszlo?
Kate jak samopoczucie? Jak dziewczynki?
Mi w domu jakos za malo dzieci miedzy nogami lata ;-). Ciagle instynktownie szukam ktoregos.
Nieistotna wyspana???

Agutka fajnie ze jedziecie do tych Debek, wypoczniecie sobie :tak: dziekuje jeżeli chodzi o Filipka czuje sie lepiej.. :happy:
nonek mam nadzieje że Julce naprawde przeszło. Nikomu nie życze aby dziecko miało gorączkę, zwłaszcza tak jakk Filus miał w szpitalu 40stop:-(
kate no własnie jak samopoczucie wasze?

A ja cały czas z doskoku, a to sobie poleże troche... zjem cos.. dochodze do siebie
Filip zasnął mi na podłodze wtulony w kołderkę, nie chciało mu sie chyba do łóżeczka pójść połozyc he..

Wlasnie moje starsze dziecko zapytalo, dlaczego nosze majtki w ktorych wystaja mi posladki. Hmmm...i co tu dziecku odpowiedziec;-):-p.

reklama
Nieistotna bardzo się cieszę, że Was poznałam
jestem bardzo zadowolona i pod wrażeniem
jesteś fajna dziewczyna i supermatka full serwis
trochę więcej luzu a'la Nonek i bedzie git:tak: skarbie
Fifi fajny chłopak, super "podrywał" dziewczynki

Teraz Nata ogląda foty i przesyła mu buziaki i mówi "nima Fifa"

Do góry