reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roni ja zostaje w zamku totalnie sama na caly tydzien (oprocz 3 kotow, 3 koni i 1 ducha w zamu :tak: ) chetnie sie nia zajme, moze polubi koniki???? Tylko jak mi ja przeslesz????:baffled: :baffled: A i zawodu to ja Zootechni wiec bedzie w dobrych rekach hihihi

To tam jak moje kocie plemie, rano można z nimi cipca dostać :-) Jedna smyra wąsami po twarzy a druga w tym czasie obgryza mi paluszki co bym szybciej wstała i je nakarmiła :-D

Roni, super ta twoja fretka, jednak boję się, że zeżarłaby mi królika :szok:

(dobry króliczek, nie budzi rano, w klatce sobie śpi.. hihi)

Ja jakoś po pomarudzeniu na forum czuję się baaardzo lepiej :tak: Jednak "terapia forum" działa świetnie.
Byłam też u lekarza, on również mocno uspokajający :happy:

A już wam piszę, co powiedział - popatrzył na wyniki badań krwi i powiedział, że w sumie są na podobnym poziomie, do poziomu alarmującego daleko, więc się mamy nie martwić zupełnie i dalej sobie stosować dietę i jeść tabletki. Choroba ogólnie jest jaka jest, tabletki nie zawsze pomagają, trzeba przeżyć, po porodzie minie bez śladu. Idę jutro i w sobotę na kroplówkę do najdziwniejszego ze szpitali (takiego, co personel na korytarzu mówi dzień dobry i się uśmiecha ;-)). Poza tym będę sobie odpoczywać.

Było też USG Piotrusia - straszny klops z niego urósł - ma już 2 kg !!! :szok:
Poza tym rośnie ładnie - wszystko mu rośnie, główka już 8,7 cm , noga też jakaś duża porosła. Najmniejszy ma brzuszek, ale tak miał zawsze, no i w stosunku do poprzedniego USG też urósł. Serduszko bije ładnie, wody płodowe w normie.

No i super :-):-):-):-)

Też się cieszę że mamy forum, na ktorym mozna sobie ponarzekac do woli.to naprawde dobra terapia:-)chcialabym przypomniec, ze niektore dziewczynki TEZ juz 2 kg maja!;-);-) wyrazy uznania dla pomyslowosci fretki:laugh2::laugh2:

Roni nie no MAlik jest the best...Brawo dla niego
Pomysłowość naszych zwierzątek nie zna granic.
Moja psinka tak jest nauczona, ze śpi dopóki Pancia nie wstanie także nie mam problemu.

Kasia_z gratuluje zdrowego i dużego syneczka
Jakoś wiecy chłopi u nas królują :-p:-p:-p
I dziewczynki też niczego sobie:tak:

reklama
kasia_z - sliczny duzy synus! gratulacje :-)

roni - malik niesamowity! jak on to przeniosl!?

sa_raa - no naprawde, cos wszystkie mamy spore dzieciaczki, chyba mnie moj gin nastraszyl ta cc!!! cos mi sie wierzyc nie chce, zebysmy wszystkie nagle mialy miec cesarke..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry