reklama

mamusie grudniowe:)

Pingwinek jak bys miała suwaczek z dzidziem jutro przeskoczyłby na 8 miesiąc;-)
Kasia_z dbaj o niego żeby szybko zdrowiał i Was nie zaraził, bo chorować jest niezdrowo;-):-D a kangurkom strasznie ciężko sie leczyć:sick:.
Ja też już bym chciała wszystko poprać:tak:, ale nie mam tego w domu. Jak zniosę to sie z ogromną radością wezmę! I muszę kupić jakąś fajną zabawkę dla Leośka.:-D

reklama
JA już bym też z chęcią wielką wszystko wyprała ale nie iwem czy to nie za wcześnie i czy nie zrobie tego prania tylko dla zabicia czasu bo w afekcie przejdzie "zapachem" szafi i itak będzie trzeba prać raz jeszcze...

Moje kochane maleństwo czasem kopie jak najęta a czesem jest spokojniusie, że aż mamusie martwi. Ogóleni prawe dolne żebra przekopane dokładnie i czasem tak bolą, że ledwo oddycham, ale kocham te jego zabawy i jakoś znosze bóle. Zobaczymy do kiedy hehehehe;-)

GRatULuje mamusią ich rocznic:-D

nie mam rumianku, ale juz wycwiczylam wszystkie moje sposoby na kolke, lacznie z nospa, i guzik... nie wiem, normalnie nie ma pozycji, w ktorej by mnie nie bolalo... a moj dziec jeszcze jak na zlosc szaleje akurat teraz...

a moze to nie kolka, tylko jakies takie odczucia od kopania przez FiliFili? moze caly brzuch mam jakos tak obolaly (o zebrach nie wspomne)... ? mozliwe to?

Witam dziewczyny po trzech dniach ,,wypoczynku" w Nałęczowie - jestem cholernie zmęczona, tempo niesamowite - zwiedzanie Kazimierza Dolnego n/Wisłą, Pałacu w Kozłówce, całego Nałęczowa - przezycia super (coś w stylu cudze chwalicie swego nie znacie). Wróciłam zmęczona i z bolącym gardłem...

Witaj Dita! Polska jest piękna naprawde, ale trzeba mieć możliwość ją zobaczyć:tak:
Do wyrka pani kochana z gorącym kubkiem mleka z miodem lub herbatki z malinką i cytrynką:tak::-). Fajnie że wróciłaś na łono BB.

..aenye współczuję. Rumianek byłby git.;-)

Chyba od kopniakow malucha to z jelitkami mamy nic sie nie dzieje. Musialaby nóżka z macicy wyjść, ale przez to że teraz wolniej się wszystko trawi powstaje bardzo dużo gazów które mogą kolki powodować, nie daj boże jeszcze gdzieś jelitko jest przyciśnięte przez macice i może bolec... Tak mi się wydaję. A o gazach czytałam ostatnio, czego sama doświadczam. Wiecie jem codzinnie Activie i naprawde poprawilo mi się wszystko z jelitkami łącznie z regularnycm chodzeniem do kibelka. A było kiedyś ciężko aż bolało i bałam się hemoroidów.
Na 8 miesiąc przeskakuje?? a wg moich obliczeń to dopiero za tydzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry