reklama

mamusie grudniowe:)

wanda_23 pisze:
Witam Was grudnioweczki :) Ja tylko na chwileczke wpadlam z zyczeniami urodzinowymi :)
Kate - spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe, bo z tego co wyczytalam to wczoraj mialas urodzinki :) 100 lat wobec tego i szczesliwego przebiegu ciazy i udanego rozwiazania :) Czego zycze zreszta wszystkim Wam :)

Dziękuję wszystkim za życzenia!

reklama
Witam wszystkie koleżanki,

coś trochę tu cichutko...

Urodzinki miałam 23.04 czyli w niedzielę, ale imprezka była w piątek i sobotę. W sobote do 4 rano!!
Fajnie było, jedzonko smakowało, wódeczka się lała... Ja nawet kropelki, ale nie jest mi to potrzebne :) Nikt się nie upił, były tańce, żarty, super było!

Co do siostry - nadal nie ma @! Była u innego gina, a ten powiedział jej, że raczej jest w ciąży i przepisał luteinę. Albo dostanie @ w ciągu 48 godzin, albo jest dzidzi. Ona generalnie już sie cieszy i chce dzidzie, jeśli jest w ciąży. Zobaczymy za 3 dni.

Ja jutro idę do gina i na usg. Cieszę się!!

hej :)

witamy paszczaczka :) ale sie zaroilo od nowych twarzyczek :)

jak widac echo, to prosimy o suwaczek!!!! :) a ktory tydzien wyliczyl ci lekarz?

ja bylam pod koniec 6 / poczatek 7 i nie bylo widac nic :( wiec troszke sie zalamalam... mialam leciutkie plamienia, ale zupelnie przeszly, i sluzik bialy wrocil :) pewnie za jakis czas pojde na bete, ale nie wiem, czy jestem wystarczajaco odwazna... troche sie boje wciaz zlych wynikow. no ale zobaczymy 12 maja, o ile wsio bedzie w porzadku :) na co licze!

pozdrawiam i serdecznie gratuluje maluszka :)

kate_less pisze:
wanda_23 pisze:
Witam Was grudnioweczki :) Ja tylko na chwileczke wpadlam z zyczeniami urodzinowymi :)
Kate - spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe, bo z tego co wyczytalam to wczoraj mialas urodzinki :) 100 lat wobec tego i szczesliwego przebiegu ciazy i udanego rozwiazania :) Czego zycze zreszta wszystkim Wam :)

Dziękuję wszystkim za życzenia!

Kate - a no pamietalam, bo to taka data ze ciezko by bylo zapomniec... normalnie znam z tego dnia chyba ze 4 osoby w tym moja mama :) no i Wojciecha jest :)

no i dobrze ze siostra juz jest nastawiona pozytywnie, trzymam wobec tego kciuki zeby bylo wszystko ok i zeby okazalo sie ze jest fasolka :)

Ale tu cisza??????
A ja mam dzisiaj wizytę u gin i jestem pełna nadziei że usłysze same pozytywne wieści, bo jak może byc inaczej skoro nic się niedzieje i nieodczuwam żadnych złych sygnałów:)))

Boziu trzymaj nas w opiece.
Kate czakam na wieści bo Ty dziś też do gina lecisz.

kowel

jestem z warszawy i moge polecic Ci doktora do ktorego sama chodze a przede mna chodzily tlumnie moje znajome
nazywa sie dr Krzysztof Kucharski
przyjmuje w lecznicy na Emilii Plater 25/4
tel to 22 625 72 78 lub komora 602251701

jest naprawde rewelacyjny mily i odstresowujacy :) prawdziwy fachowiec :)
w lecznicy milo i cichutko
nim znalazlam lekarza zrobilam mega wywiad wiec goraco polecam

jesli jeszcze jakies pytania to zapraszam na gg 3955625

witam wszystkie kobietki.
chyba dolacze do mamusiek grudniowych:)) test okazal sie pozytywny...
z kalkulatorów internetowych termin porodu wychodzi mi na 22-24.12.:)))
pozdrawiam serdecznie wszystkie "zaciążone":)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry