reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam wszystkie na poczatku tygodnia. Dzis juz czuje sie lepiej, choc meczy mnie kaszel i wieczne latanie do ubikacji na smakowanie drugi raz niektorych potraw. Nie wiem czy to prawda, ze przy drugiej ciazy szybciej wyskakuje brzuch? Ja zaczynam nie miescic sie w normalnych spodniach...gdzie przy Julci do 4 m-ca sie wciskalam w swoje ciuchy. To co bedzie pozniej?

witam was w nowym tygodniu!
ciesze sie, ze u was wszystko ok!
powiedzcie mi czy juz wierzycie w to, ze jestescie w ciazy? bo do mnie to jakos nie dociera ::) to jest jakies takie nierealne.

katy_less Spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe, abyś szczęśliwie i bez większysz dolegliwości przeszła ciąże,spełnienia marzeń i wszystkiego co naj naj najlepsze.

Co do mnie to mało bywam bo mam gości tymczasowo mieszkaja z nami moi rodzice (kończa budowe domku) wiec nie zabardzo kiedy mam siedziec przy kompie a jak przychodzi wieczór to już mi się nic niechce:))) A co do samopoczucia jest wyśmienicie:))
nonek też wyczytałam i mama mi powiedziała że przy drugim dziecku szybciej jest brzuszek i szybciej też się czuje ruchy, ja już też mam taki delikatny a zawsze byłam płaska wręcz wklęsła:)) No cóż taki urok mam nadziej że jednak nie przytyje jak z Nikolką bo bym się załamała: :-[
kicia80 do mnie już powoli dochodzi że bede mamusią ale prawdziwie uwierze jak zobacze te serduchno na monitorze USG. Może to już bedzie w ta środe:)

jejku, dziewczyny :) moj suzik z powrotem jest juz prawie bialy, tylko leciutko kremowy... ale sie ciesze, ze to plamienie ustaje... :) reweeeelka!

no i ludze sie, ze bedzie dobrze :) ja bede sie tak ludzic az do 12 maja :) :) :) ale bede sie cieszyc :)

buziam :) :) :)

ja sie nie moglam mojej Kruszynki doczekac, wiec jak przyszla, strasznie bylam szczesliwa :) ale od razu tez sie o nia balam. wiec mozna powiedziec, ze czuje sie ciazowo :) caly czas o tym mysle :)

nie wiem, co zrobie, jak cos bedzie nie tak z moja ukochana malenka istotka... ale nie bedzie :) w grudniu bede calowac jej stopki :) :) :)

szczerze ci powiem, ze myslalam intensywnie o betce i jeszcze nie zebralam sie na odwage. nie jestem gotowa na zle wiadomosci :) a poza tym musialabym ja robic trzy razy, zeby wynik byl miarodajny (co dwa dni). a to koszt 75zl - wole dodac 25zl i miec usg, bo i tak bede musiala je zrobic :)

buziam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry