kate_less
Mama dwóch księżniczek:)
Jeśli chodzi o spanie z dzidzią...
tak jak pisze Atol - zasypia u siebie a w nocy do łóżka rodziców... sporadycznie może spać z rodzicami /oprócz choroby, bo to zawsze ktoś z dzidziolkiem spać powinien
/... bo...
kiedy będziemy spać z takim słodkim maleństwem??? później się to nie powtórzy

więc należy z tego korzystać, ale rozsądnie!!! żeby nie zrobić krzywdy nikomu /mąż - ba na kanapie, dziecko - bo w wieku lat 3 czy 5 nadal śpi z mamusią; no i sobie - bo mamusie sfrustrowane... z przyczyn wiadomych
A ja też mam piec węglowy w domciu i mąż pali - ale jest bardzo fajnie, bo ciepło na żądanie... na gaz nie przerobię nawet gdyby ktoś mi dopłacał... miałam tak niskie ciśnienie gazu, że rachunki były wysokie a gazu wcale /jak gotowałam, to z kąpieli były nici/... więc teraz mamy wszystko na prąd i jestem bardzo zadowolona. Ogrzewanie olejowe nie wchodzi w grę, bo mieszkamy na drugim piętrze... i piec też
tak jak pisze Atol - zasypia u siebie a w nocy do łóżka rodziców... sporadycznie może spać z rodzicami /oprócz choroby, bo to zawsze ktoś z dzidziolkiem spać powinien
kiedy będziemy spać z takim słodkim maleństwem??? później się to nie powtórzy
A ja też mam piec węglowy w domciu i mąż pali - ale jest bardzo fajnie, bo ciepło na żądanie... na gaz nie przerobię nawet gdyby ktoś mi dopłacał... miałam tak niskie ciśnienie gazu, że rachunki były wysokie a gazu wcale /jak gotowałam, to z kąpieli były nici/... więc teraz mamy wszystko na prąd i jestem bardzo zadowolona. Ogrzewanie olejowe nie wchodzi w grę, bo mieszkamy na drugim piętrze... i piec też

Ale ogólnie wszystko ok, nawet miałam w trakcie jednego skurczyka (pojawiły mi się takie ostatnio - kilkunastosekundowe, bezbolesne skurczyki, kilka dziennie, to chyba naturalne?) i tętno nic nie spadało. 

CO ja mam tym zrobić?? jest na to jakiś sposób?? TEż tak macie?? Jezusku moje kostki wyglądają jak baniaczki!!! POMOCY