trzeba się naczytać żeby was nadgonić
u mnie tak sobie
nie mam netu w domu gdzie teraz mieszkam wiec nie jestem często
remont jak remont
wszystko posuwało się ładnie i nawet sprawnie nie liczac jakichs malych cisnien typy PILNOWANIE totalne zaby zabezpieczali wszystko foliami ( musialabym tam siedziec 24/7 zeby wszystkiego dopilnowac) bo cos tam zapaskudzili
ale jak beda szlifowac to juz nie ma przebacz
dzisiaj przyjechalismy do lodzi bo moj luby chory na amen okazalo sie ze ma zapalenie gardla lezy biedak z 38 stopniowa goraczka antybiotyk i te sprawy
na szczescie sie od niego nie zarazam wiec jest ok
nasz znajomy pojechal dzisiaj do naszego remontowanego mieszkania zabrac jakies tam swoje rzeczy i dzwoni wieczorem ze MIESZKANIE ZALANE ( dokladnie w przedpokoju) wiec ja juz w panike szloch dzwonie do szefa robotnikow ktorzy wyjechali w pt , ja w sobote bylam i jeszcze wszystko bylo ok
okazalo sie ze leci z dziury ktora jest w kiblu do przymocowania muszli bo bedziemy miec podwieszana
ci debile nie zabezpieczyli tego jak nalezy i przy kazdym spuszczeniu wody przez sasiadow z gory cos tam sie lalo
musieli o tym wiedziec bo bylo podstawione wiadro
niestety to za malo
wiec kur*&# mać cos czuje ze beda musieli naprawic ( czyt wymienic) parkiet w przedpokoju na koszt wlasny
moj ojciec sie wkurzyl i powiedzial ze im nie popusci i ze nie wyjda dopoki nie bedzie tak jak weszli
ich szef ktory jest mojego ojca znajomym tez sie wsciekl i dostana od niego niezy wpier*&#
ja tylko z racji tego ze jestem w ciazy nie zabije ich wlasnymi rekami
jutro rano dokladnie bede wiedziala co i jak
dobrze ze ten nasz znajomy tam dzisiaj pojechal bo inaczej to mogloby byc jeszcze gorzej
tak to to wszystko ogarnal troche i pozabezpieczal
idiotyzm ludzki nie zna granic i szkoda mi juz slow na to wszystko
rece mi opadaja
zamiast zajac sie nauka i dzidzia musze jeszcze sie przejmowac IDIOTAMI
gdyby nie to ze bejbe przyjdzie juz za 2 miechy to moze bym sie tak nie przejmowala ale jesli to sie nie zrobi wszystko do tego czasu to strzele im w plecy a potem sobie w leb
generalnie energia mi juz spada
bo remont na mojej glowie
egzaminy na mojej glowie
dyplom na mojej glowie
o dzidzi nie wspominam
mowie wam dziewczyny
dzisiaj ze mna jest bardzo zle psychicznie
mam nadzieje ze dotrwam do rana jak zadzwoni szef i mi powie co jest dokladnie i te pe jesli chodzi o te rury
jakos sie trzymam
bo co innego zrobic?
caluje mocno