reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasiu , Kamilko , Aniu serdecznie Wam gratuluję i życzę dużo zdrówka dla Was i Waszych świeżo narodzonych pociech :-)

Aż normalnie pozazdrościłam :zawstydzona/y: ale u mnie drugi bejbiś to raczej nierealne ... ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy ;-)

Ciepło Wszystkie pozdrawiam :happy:
buuuuzi !

Mały bonus:
obraz027zx1.jpg

Pingwinku, serdeczne gratulacje dla Ciebie i Sarenki!!!
Bardzo sie ciesze ze mialyscie takie szybkie porody
sama sobie nie wyobrazam tych boli dluzej ;-)

Nonek, wspolczuje przezycia z wczoraj :-(

Kasiu, cudny Macius
nie wiem do kogo podobny ale strasznie slodki :-D

hej babki!

PINGWINKU, GRATULACJE CUDNEJ SARENKI!!!!!!!!!!!!!! SLICZNIE SIE UWINELAS :-D

Kasiu
, dzieki za opis. cudowny porod!!! moje marzenie, ktore sie chyba nigdy nie spelni ;-) :-D i fajnie, ze Pitu tak fajnie zareagowal na braciszka, a i ze Macio taki grzeczniutki i smiechowaty.. :-)
a i faktycznie Darkowaty jednak! ;-) ale nosek ma twoj chyba, co? i oczka?

babki, z uchem wsio ok poki co, rana na skorze wewnatrz, blona cala i niezmieniona. Filip grzeczny i nie reaguje na ucho, widac nie boli. ale mamy woda nie zalewac i w czw do kontroli, coby sie nie wdalo w Turcyi jakies zakazenie.

a najlepsze, ze dzis w nocy D rzygal megasnie i Mirelka tez. wiec niewykluczone, ze i mnie dzis czeka taka rotawirusowa atrakcja :wściekła/y:

Pingwinku gratuluje, tez sie szybko uwinelas i malutka sliczna!!!!

Kasia super opis rzeczywiscie!! I Bonusik przeslodki :tak: A ja to nie wiem do kogo Macius podobny...

Oj Aenye nie zazdroszcze rota, maskra, ja sie tego zawsze najbardziej boje, odpukac jeszcze mnie nie dorwalo to scierwo

Za to ja poraz kolejny wyleczylam Agatke, ale sama przejelam katar i w sobote umieralam i doprawilam sie jeszcze u J siostry gdzie pilnowalismy dzieciakow bo oni wyjechali na urodziny, a ze oni lubia miec w chacie 18 stopni no to wiadomo, wczoraj jak tylko wrocili do chaty ucieklismy stamtad bo bym sie chyba kompletnie rozlozyla, za to w domu cieplutko, milutko, J kupil grzanca i sie nim rozgrzewalismy

Aniu wielkie gratulacje!!! Witamy na swiecie sliczna malenka Smerfetke!!

Aenye zimno to opryszczka wargowa. wspolczuje przezyc z rota i uchem! ale juz niebawem odpoczneicie sobie!

Kasiu cudny opis porodu. Synek boski. Podobny do Piotrusia jak byl maly. wiecej zdjec prosimy!!

Nonek masakra ta historia. mam nadzieje ze moglas spac ...

wczoraj bylam u znajomych co maja 3 tyg maluszka, przytulil sie do mnie do piersi i zasnol ... az mi sie zachcialo taliego szkraba znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam wszystkie! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry