reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia 80 - widzę że Ty także myslisz o kolejnym dziecku,ja nie ukrywam że chciałabym mieć też jeszcze jednego szkrabka ale może po nowym roku bo tak jedynak to smutno no nie?pozdrawiam

reklama
Agnieszka no chcialabym...:-)
troche sie boje jak to bedzie bo przy jednym jest duzo roboty a przy dwojce jeszcze wiecej, ale chcialabym zeby miedzy dziecmi byla mala roznica wieku.
do tego dochodzi jeszcze kwestia pracy, dopiero sie drozylam a tu znowu dluzsza przerwa...
no ale bedziemy sie zabierac do roboty :tak:

hehe ja jak mam jedno ze soba to mega wypoczywam :-D hehe
mi sie podobalo co kiedys powiedziala Atol
z dwojka nie jest ciezko pod warunkiem ze sie szybko zapomni jak bylo tylko z jednym :-D a zapomina sie szybko ;-)
mimo ze czasem jest ciezko nie zamienilabym swojej roznicy wieku na nic innego
tyle ze ja jestem dopiero na poczatku drogi
ale jak popatrze na dziewczyny Atol i dzieci Sugar, to przerazenie mija i sie ciesze moimi dziecmi poki male, bo wiecej tyle radosci naraz miec nie bede ;-)
chociaz zachcialo nam sie trzeciego, ale to tak za 5 lat moze

Kicia 80 - to tak jak u nas:tak:i prawdą jest to że przy jednym jest dużo pracy a przy dwójce jeszcze więcej.Ja to obawiam się tych początkowych nie przespanych nocy,teraz Alanek śpi całe noce i również ja mogę się wyspać,ale z drugiej strony że tak powiem jak już jestem w pieluchach to trzeba byłoby zadziałać:-),bo potem to może być ciężko.My tak myślimy że może po nowym roku,bo wtedy gdy maleństwo miłoby przyjść na świat to chcielibysmy aby Alanek miał skończone już 4 latka.No alw zobaczymy narazie tylko myślimy hehe....;-)

Roni21 - dwójka dzieci to podwójne szczęscie to prawda,podziwiam wszystkie mamusie które mają dwójkę lub więcej dzieci,może u mnie jest tak że nie jestem przygotowana psychicznie hmmmm............no nie wiem ale bardzo chciałabym mieć takiego drugiego bombla bo nie ukrywam że tęsknię za prowadzeniem wózka, bo mój Alanek to taki duży już jest że sam chodzi i wózka bardzo mało używam.

hmmm ja dzialam na goraco, specjalnie staralam sie nie myslec kiedy bedzie odpowiedni moment bo pewnie on by nigdy nie nadszedl
zawsze jest jakis powod zeby odwlec taka decyzje
a to najpierw mieszkanie, praca, szkola sraty taty
wiem, ze jakbym sie dlugo zastanawiala kiedy ma byc to drugie to Blanki by teraz nie bylo
finansowo jest teraz ciezko bo ja nie moge isc do pracy
mieszkanie nie do konca wykonczone i tak mozna by wymieniac i wymieniac
wiecej bylo argumentow za niz przeciw, a kazdy argument za byl bardziej od serca niz rozumu

wiecej bylo argumentow za niz przeciw, a kazdy argument za byl bardziej od serca niz rozumu

to prawda Roni21 może faktycznie nie warto planować tylko niech się dzieje co ma sie dziać bo takie jest życie przecież...

Cześć wszystkim,

wpadłam sprawdzić, czy coś się urodziło ;-)i widzę, że jak najbardziej:happy:

Serdeczne gratulacje dla Kasi, Kamili i Ani oraz ich pociech. Maluchy śliczne, naprawdę tylko pozazdrościć. Życzę szybkiego powrotu do formy:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry