reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No to zaszalalas nie ma co:baffled: Ja wiem jak to strasznie wyglada, kiedys mojemu chlopu ( nie staremu) przywalilam przez przypadek i mial rozciety luk. Krwi jest tyle co u zazynanego prosiaka. Sugar wspolczuje Ci serdecznie. Ile szwow masz?

Ostatnia edycja:
jeju, sugar, ja tez wspolczuje!.. raju, jak to sie stalo?

mi tez wspolczujcie, do kompletu z Filipem :-( no przysiegam, komus zajebie zaraz.. ma temp 38,5, jak dam czopek to lepiej oczywiscie, ale kaszle okrutnie i ogolne samopoczucie dodupne. idziemy oczywiscie do lekarza, ale do k.urwy nedzy, dlaczego musial zachorowac teraz..? a gdzie kapiele w basenie, latanie na golasa caly dzien..?
przysiegam, ze kogos zabije za to, naprawde.. :-(

aenye sciskam, przyciskam:sorry2:

moze szybko mu przejdzie w lepszym klimacie, nabierz lekow cala mase (do tych dwoch walizek:-p) i go relax

mnie natomisat nadal gardlo napiernicza ze hej, Helena dala czadu w nocy, wedrowki ludow, spanie u nas, przechodzenie do siebie, po drodze zasnela na podlodze:baffled:

generalnie musialam sie w koncu z nia polozyc, bo ryczala non toper, temp niet, nie wiem o co chodzi:confused:

stawiam of kors na zeby, myslalm ze moze gradlo ja boli ale je, pije wiec chyba nie to

kate Helena ma gorne jedynki, dwojki i czworki, a na dole jedna jedynke, dwojke i trojke, smiesznie co?

teraz cos tam jej rosnie, ale do paszczy nie da rady zajrzec

dobra zbieram sie do roboty

ale fajnie slonce swieci:cool2::cool2::cool2:

Sugar ..... nieźle, no właśnie a jak do tego doszło...z drugiej strony to dobrze że krew się lała, a nie mega krwiak:confused:, .. no i jak dzisiaj pewnie głowa Ci pękla...

Aenye ... tego czego najbardziej się obawiałaś, oby mu gorączka szybko spadła

U nas też Słońce... nareszcie, ale podobno tylko do niedzieli:-(

hej laseczki :-)
u nas tez w miare slonce :tak: fajnie, pewnie gdzies pojdziemy z dzieciakami :-)

Agnieszka, moja rodzina mieszka 600 km odemnie, maz ciagle poligony i slozby, z dwojka jestem calkiem sama, nawet czasem bez faceta, wiec jak dla mnie gdzie mieszkasz tez nie ma nic do gadania

Sugar, wspolczoje jazd zabkowych, wiem co to znaczy :sorry2:
no i buziak w czolko ;-)

Kate, ciesze sie ze idzie interes
chociaz z drugiej strony troche to przykre ze ludziom sie tak nie uklada... wiesz o co mi chodzi

Aenye, nie martw sie, bedzie dobrze, lec spokojnie
jeszcze raz dzieki za łaszki, wstawie zdjecie mojej tygrysicy hehe

Kasia ucaluj Piotrunia :-( tez to mialam
Jasiek tez sprawdzal oczodoly Blu
ciekawosc minie hehe

Kamila, super ze tak gladko poszlo :tak:

to teraz czekamy na Pingwinka
a co u Nieistotnej?

a Jasiek ma juz komplet do czworek na dole i na gorze
ale mu sie powyrzynaly i nie rosna dalej tylko kropki takie wieksze
ciekawe kiedy bedzie mial takie zebowate zeby

Hej laseczki
Alan ma już 18 ząbków i szczerze to wyszły prawie bez problemów,tylko gdy wychodziły pierwsze ząbki to miał gorączę i gdy wychodziły pierwsze trzonowce(gorączka trwała może z pół dnia nie dłużej,od razu podałam lek przeciw bólowy) a tak to bez problemu.Ostatnio nawet ładnie śpi,całe noce ale straszny płaczek się z niego zrobił.Szukaliśmy przyczyny z moim mężem i doszlismy do wniosku że brakuje mu towarzystwa dzieci,bo u nas to jest tak że Alan ma teraz okres papugowania i robi dokładnie to samo co my,jego nie interesują zabawki,czy bajki tylko komputer,przełączanie programów w telewizorze,stukanie w klawiaturę itd. i ciągle za mną chodzi nawet do łazienki,także jak idę siusiu to muszę mukać ukradkiem,utrapienie mówię wam...Znależliśmy już przeczkole dla małego,jakieś 10 min drogi od naszego domku,także daleko nie będę musiała go zaprowadzać.Na początek będzie chodził tylko 2 razy w tyg.i tak będzie do końca tego roku a potem już codziennie,mam nadzieję że jego zachowanie się zmieni.On bardzo lubi dzieci także liczę na pozytywne zmiany.

A u nas ogólnie wszystko jest ok,za chwilke zjemy śniadanko i na zakupy mykam
Pozdrawiam

jestem zalamana, laski :-( Filip osluchowo niezle, ale goraczka nie spada. dostal 4-dniowy antybiotyk, zakaz wychodzenia na slonce i kapieli w basenie przez te kilka dni. okropnie marudzi.

bylismy tez w szpitalu, dokad nas odeslali z przychodni, bo ich laryngolog na urlopie. pojechalismy do wejherowa (25min) i wrocilismy z niczym, bo babka niezwykle zyczliwa :wściekła/y: powiedziala, ze to juz druga wizyta i to kontrolna, wiec powinnam jechac do przychodni, gdzies w wejherowie, ale ona nie wie gdzie. i ze ona badania (jeden ruch reka wystarczylby doslownie) nie zrobi, no bo to szpital! nagle wypadki! myslalam, ze zabije..
oczywiscie nie pojde juz nigdzie, a laryngologa jakiegos telefonicznie zgwalce, by mi cos doradzil. w sumie fiol i tak dostanie antybiotyk, wiec jakby jaies zapalenie odpukac mialo sie zrobic, to styknie.

na domiar zlego mam tez ja z kolei zapalenie cewki moczowej chyba, nie mam furaginy, tylko jakis uro-up mi moj facet zdobyl. a to malo, bo nie przechodzi od wczoraj :-( mama mi dzis zalatwi furagin, bo juz cipca dostaje przy sikaniu :-(

ogolnie to mi sie wyjazd zajebisty szykuje.. a przynajmniej jego poczatek :-( nie ma co..

reklama
Helou
A moje dziecie dzis zrobilo koszmar m-ca. W nocy wstala, sciagnela pampka, wziela nocnik i postawila na naszym lozku. Tam sie zlala i oczywiscie wsio z nocnika sie wylalo na posciel. K u r w a. Obudzila mnie "mokrosc".

Sugar jak samopoczucie? Mam nadzieje, ze lepiej.

Aenye Ty sie masz z choruszkiem. Mam nadzieje, ze szybko dojdzie do siebie,a zmiana klimatu na pewno mu posluzy.

Manka od dawna ma wszystkie zeby oprocz 3. Juz nie wiem czy ona kiedys sie ich dorobi.

Atol moja manka tak miala poprzedniej nocy. Darla sie nie wiedziec czemu i po co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry