reklama

mamusie grudniowe:)

Dla Miłki w wieeeeelkim skrócie:

Roni walczy z kolką Blanki, mają miec usg
kasia_z, pingwinek, kamila - urodziły, kasia, kamila ledwo poczuły że rodza i przysięgają ze poród nie boli;-), pingwinek znowu kleszcze ale wszystko ok.
sugar z główki przywaliła w okap, bo wg niej jest zbyt mocno wystający, niestety tym razem okap okazał silniejsza wolę, sugar wylądowała na pogotowiu zalana krwią. Już ok - szykuje się zemsta na okapie;-)
kate - od września działa w swoim gabinecie, ma dużo klientów, za to czas strasznie mało, Nat ma przekłute uszy
atol - po staremu, ostatnio stwierdziła ze kocha swoją pracę;-)(wiwat małe dwa tornada w domu, hehe):cool2:
nieistotna - cuś umilkła ostatnio, ale jak wyżej pisze pozbyła się młodego na 3 dni, dzielnie się trzyma. A my trzymamy kciuki za dzielne trzymanie;-):tak:
nonek - co chwila wieści o Mańce akrbatce, ostatnie wyczyny to rozwalenie brody o podłogę, wylanie zawartości nocnika na pościej niczego nie spodziewających się słodko śpiących rodziców
kasu - pilnie ćwiczy robienie tatuaży, zapisuje grudniówki w kolejkę, kto ma chęć na tatuaż - wolne miejsca za jakieś 1,5 roku;-)
aenye - od jutra zdaje się smaży się na riwierze tureckiej, tylko dziś własnie młody starszy gorączkuje, najprawdopodobniej skończy sie na zabraniu dodatkowej walizy leków. Z ostatnich wyczynów młodego - wsadzenie do swojego ucha fiszbiny,;-)
kicia - chce drugie, chce ale nie może w sumie jednak chce ale sie boi;-)
agnieszka.kk - jw
agutka - po staremu chiba....
maja - w drodze do Polski właśnie, o ile już nie w Polsce;-)
lucky - dzielnie walczy z trzema tornadami:-D Małż zmienia system pracy, będzie częściej w domu:-)
ja - jużem PO operacji (jeju, jak to brzmi:cool2::cool2::-p), od września w nowej pracy w hurtowni materiałów stemplarskich (jak ktoś chce pieczątkę, wizytówkę, jakiś grawer itp - do mnie;-)), odpukać jestem mega zadowolona. Z atmosfery przede wszystkim:tak:

Poza tym mnóstwo przeziębień, przez tą cholerną pogode.

ufff - jak sobie coś przypomnę - dopiszę.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
nieistotna gratuluje :-D

milka ja to kiepska w streszczeniach, pmiec juz nie ta:-p

ja swoje glony juz polozylam do lozka, od kilku dni probujemy metode z zostawianiem i nie siedzeniem poki zasna, zobaczymy

jak do tej pory to musialam siedziec przynajmniej poki Helena nie zasnela bo wylazila 1500razy, wkurzalo mnie to

a od pon trening, nie bede chwalic, odpukac, splunac przez lewe ramie itp, ale nie wylaza:cool2::happy2:

jeszcze zeby w nocy nie przychodzily, ale nie wszystko na raz

Dita, jestes niesamowita! ;-)

laski, umieram, albo moj pecherz/cewka umiera :baffled: krwia sikam juz normalnie. pierwszy raz taka akcja z krwia, choc nieraz mialam juz zapalenie. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
na szczescie gin mnie chyba uratowal, przez fon zapodal, co mam kupic, a babka na pogotowiu dala recepte - MONURAL - polecam na wsie historie, juz raz bralam i bomba, teraz tez wzielam i juz czuje chyba ulge, Boziu, zeby nie zapeszyc.. to taki jednodawkowy antybiotyk.. uoraju, zeby pomoglo do jutra..! ehhh

glony spia juz ubrane do wyjazdu, walizy niemal ready, to samo z zarciem, tylko syf w chacie do ogarniecia.. ;-)

Dita WOW:szok: zaje biste streszczenie:-D:tak::-)
u mnie po staremu
tyle, że dzisiaj była prób zrobienia kupy do nocnika przez Asię - do badań potrzebna:-D
no i był meeting z Nonkami - na sobotę ustalony grill:tak:

Hello,

Sugar strasznie współczuję. Oby głowa szybko sie wyleczyła. Ściskam:-)

Dita superowe streszczenie, serio. Zemsta nad okapem czad:-D

Saraa gdzie jestes??????

Nieistotna :-)

Aenye rewelacyjnego wyjazdu a przede wsiem szybkiego zdrowienia dla Was wszystkich.

Kate i jak Asia? Przezyla masakre?:-D I milego spotkania z Nonkami.

Nonek Tobie miłego spotkania z Kate i familka. Mania rewelacyjna to mało powiedziane. Super dziewucha:-) Dobrze chciala. Pewnie nie chciala tylko sie samo rozlalo:-D

Miłka witaj:-)

Pingwinku piszkaj co u Ciebie, jak Maleńka Sarenka i dawaj fotki szybciochem. Jak Mercunia na siostrzyczkę:confused::confused::confused:

Kasiu jak u Ciebie? Wiedzialam ze jak urodzisz bedziesz miec 100% wiecej energii. U mnie tak było z Motylem;-)

Roniak i jak minął dzień:confused:

Atol u nas to samo dziś + megasnie i bardzo cierpiąco odparzona pupa:-(. No nie wiem cholera jak to mozliwe by kupa odparzyla w minute, nawet nie. Zaczelo sie od 5 rano. Szybko na śpiąco jeszcze go kąpałam, ledwie stał bidul, po półgodzinie znowu i tak co kilkanaście minut. Dziś poszło 23 pampki:nerd:. MSAKRA Cały dzien go kąpałam w mydle i sudokrem na pupe i i tak ma aż 4 wżery. I nafaszerowałam go paracetamolem i padł. U nas trójki lezą. Jezu co to dziecko sie nacierpi przy zębach:no:

Kasu:-)

Lucky od poniedziałku w przedszkolu i juz katarzy:wściekła/y:
Normalnie nie wiem kiedy pojade na szczepienie z Motylem. Już odkładam 3 tydzień:dry:

lo matko lucky tos sie miala:shocked2:, biedny Domis, ja nie wiem co tam jej rosnie, bo duzo na raz, a teraz przed chwila znow zaczela jeczec:baffled:

czekam na T, na moj ostatnio ulubiony program w tv na E dr 90210, o operacjach plastycznych w bevery hills i ide spac

pozdr
szczesliwej podrozy aenye:happy2:

Dita takie opisy prosze czesciej. Prawie sie posikalam.
Lucky mowi sie, ze na wsie odparzenia i tak najlepsza maka kartoflana. Pamietam, ze jako kilkulatek mialam biegaczke i pupa piekla na maksa to mi babcia sypala i byla duza ulga. Moze warto sprobowac?

Atol ja jestem wielbicielka Hausa. A jak z ta tv n, jestescie zadowoleni? Ja mam cyfre i zastanawiam sie czy nie zmienic.

reklama
hej laski!! :-)

po pierwsze Dita hehehehe "chce ale sie boje ... pierdu pierdu" rozbroilas mnie. sama z siebie sikam!!

Aeyne bedzie dobrze w Turcji dobra opieka lekarska jak cos , ale nie martw sie na zapas. zycze milego urlopu.

Lucky biedny Dominis mam nadzieje ze juz lepiej. co to wogole bylo??

Pingwinku pisz kochana co tam jak Sarenka i |Mercunia na nia , no i jak ty sie czujesz??

Nonek Majerana pierwsza akrobatka i aferzystka bb :)

Sugar bido ty nasza ... dobrze ze nie ma szwow!

Nieistotna a maly u ktorej babci? relaksujesz sie czy myslisz o malym ? :) jak z chlopem??

Roni jak usg, to dzisiaj?

hm to tak na szybko...
tak wogole to bylam u kumpeli na winku i mam fajny humorek
buziole!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry