reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita super streszczenie!!!!

Kochane nie jestem w stanie sziedziec wiec na szybko. Mam znowu mega szew.boli juz:-),Mam mega wiekie hemorojdy,walcze z nimi na wszelkie sposoby:masc,czopki,leki jest lepiej troszke,a poza tym UWAGA nie mam juz wogole brzucha,znikl w momencie wyciagniecia Sary,chwale sie tym bo jestem w szoku. Polozna sie zdziwila badajac mi macice kilka godzin po porodzie.Waga pokazuje ze na plusie jeszcze 9 ale jak dla mnie nie musze niczego zrzucac,czuje sie fantastycznie z tego powodu.
Sara to istny ssak,jak tylko ja wyciagneli i sie zajeli pepowina ta juz ssala!!! i mlaskala :-D:-D:-Dmusze ja do smoka przekonac bo inaczej zwariuje.kupka ciagle,potem cyc i tak w kolko az sie mleko skonczy i biduka nie chce usnac-daje wiec sztuczniaka.W nocy ciagle cyc i cyc.
jak wrocilam do domku i zobaczylam zdjecia Mercuni ze szpitala to faktycznie baaardzo podobne sa do siebie siostrzyczki.
O porodzie napisze pozniej.
Pozdrawiam i ide polezec.

Pingwinku super, ze taki masz maly brzuszek. Odpoczywaj ile sie da.

Ja musze pochwalic swoje dziecie. Majerana spala dzis cala noc bez pampka i sie nie zlala. No coz mam nadzieje, ze niedlugo zapomne co to pieluchy.

uoj, cholercia, o najdzielniejszej z mam zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kajam sie i już dopisuję:blink:

aenye - udanego wypoczynku!!!
nona - trzymam kciuki za odpieluchowanie!:tak:

Pingwinku ....szybko, ale ty chudzinka jesteś wiec się nie dziwię, hemoroidy paskudna sprawa:-(

Nonku odważna jesteś ja się boję zdjąć pampka , bo zaraz pewnie by się zasiusiała, ogólnie to rano pampek suchy choć zdarza się że ma zawartość.
Odpieluchowanie u nas się chyba uwstecznia, jakoś jej się nie chce wołać, a raczej woła po fakcie jak już cała mokra jest.:sorry2:

Piszcie jak dzieciaczki te urazowe i te chore i te nowo narodzone i te pozostałe;-)

Cosmo i jak po chrzcinach, tatuś się stawił?

U nas tak jak pisze Dita po staremu...ale ten czas zapiernicza, niedługo 2 urodzinki dla grudniaczków będziemy szykować.......
Dzisiaj skorzystam z ładnej pogody i wsadzę parę krzaczków na działce......
i ciągły dylemat na topie budować ten dom czy nie:cool:

No a ja zapomnialam powiedziec, ze mam mega zapalenie spojowek i nie widze na jedno oko. Ble, nienawidze tego.
Agutka u nas juz nie pierwsza noc byla taka, ze Manka w nocy wstawala, sciagala pampka i krzyczala siusiu. ( dla mnie nowosc, bo Julka w zyciu sie na sikanie nie obudzila). I teraz i tak musialam ja klasc do spania bez i pozniej zakladac, bo tez sciagala. A wczoraj zaryzykowalam. Jak maz wroci to musi mi kupic takie podklady w aptece. ( ja sie autem z tymi oczami nie rusze). Wkladasz je pod przescieradlo i jak sie dziecie zleje, to tylko przescieradlo do prania. Materac ochroniony.
Sugar clotrimazolum to p.grzybicze przede wszystkim jest, nawet nie wiedzialam, ze na takie pupne sprawy tez sie nadaje.

Ide opanowac bu rdel na posesji.
Panowie od gazu sie nie pojawili, ku rwa.

reklama
nonek - może jeśli cię często męcza zapalenia spojówek to masz zespół suchego oka? Moja mama tak ma, właśnie częste zapalenia i musi non stop zapuszczac sztuczne łzy.
agnieszka - jw tzn ,,jak wyżej" - czyli po staremu jak u agutki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry