reklama

mamusie grudniowe:)

Dita spoko:-)
A ja mam dosc moim lokatarów brudasów ze szok,co piatek wyworza u nas smieci,oczywiscie jak my ich nie wystawimy przed dom to nikt inny tego nie zrobi:wściekła/y:smieci wywozili o 8 rano i wyobrascie sobie ze czesc smieci nie wzieli bo byly zle posegregowane i ktos nawalil szkla do kosza i wszystko lezy na chodniku:wściekła/y:i oczywiscie pewnie my czyli ja i mąż bedziemy musieli to sprzatnac bo inaczej kolo naszego domu zrobi sie wysypisko smieci.Oczywiscie chce dodac ze sasiadami sa polacy(w jednym domu mieszkaja 4 rodziny bo dom jest podzielony na 4 flaty)a wiekszosc polakow tutaj nie dba o czystosc,sama przekonalam sie na wlasnej skorze szok...

reklama
Sudokrem czesto gesto przy odparzeniach juz nie pomaga. Na Majerane praktycznie nie dzialal w ogole.

Ja wlasnie namachalam sie lopata gruzu. Normalnie padam na ryj.

ale mi cisnienie podskoczylo jakbym miala malo zmartwien
wiedzialam ze tak bedzie
umowilam sie z tesciowa ze w piatek odwoza malego, jest na wyjezdzie pierwszy raz i dwie noce w zupelnosci wystarcza
smsa napiala ze moze w poniedzialek go odwiezie
odpisalam ze nie ze dzis
to kazala tesciowi zadzwonic ze moze go odwioza jutro bo dzis im sie nie chce
to ***** po huj sie umawiali
nikt nie szanuje mojego zdania

Nie obraz sie, ale ja sie Tobie dziwie. Ile ja bym dala za takie cos. Widac jest im dobrze z Filipkiem a Ty mozesz sobie odpoczac. I moze wcale nie chodzi tu o szanowanie twojego zdania.

Nic, ja mam zalamke i idziemy sie napic. Moj stary dostal bardzo nieciekawe pismo z pracy. Plakac mi sie chce. Nic tylko sie upic.

ech, nieistotna - no fakt, nie szanują twojego zdania... Ale z drugiej strony to, że nie chce Filipka oddać to fajnie - moja teściowa po nas dzwoniłaby po pół godzinie,hehe;-):-D

U nas sudokrem nigdy się nie sprawdził. W ogóle nie leczył, nie zapobiegał odparzeniom. Dobra była alpika, ale na takie poważne odpażenia to jednak maści przepisane przez lekarza tylko działały - własnie clotrimazol (jeśli odparzenie jest pochodzenia grzybicznego), pimafucin czy coś - tez od grzyba no i inne sterydowe - działają w mig. Ale to wizyta u lekarza konieczna.

Fak, jaka jestem wkur wiona....:baffled: NS

dla mnie nie ma drugiej strony, ja go potrzebuje tu w domu, nie chcialam go oddawac, zrobilam to z grzecznosci i tak za grzecznosc sie odplaca
nie podaruje pipie, dostala smsa ze jutro do 11 dziecko ma byc na miejscu i koniec kropka, jak nie bedzie jade z pompa po niego

nona cholera co za pismo? zwolnia go? :baffled: obniza pensje?
fak mam nadzieje ze nie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry