reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
fajnie ze jestescie ania :)

aenye wspolczuje i trzymam kciuki zeby wszystko ladnie sie wyleczylo- slonce czyni cuda :tak:

moja glowa ok, nie mam szwow takich nicianych tylko takie plastikowe "sticze" czy jak zwal tak zwal
a przywalilam w kant okapu :cool2:
trzeba scierwo wywalic

ignacy cala buzia w jakichs kropkach grr
ma juz wszystkie zeby oprocz piatek ktore wlasnie mu wylaza w zw z czym jest nieznosny a sztandarowym slowem jest u niego NIE ;-)

sugar, hehe, PRAWIE jak Mańka :cool2:;-)
buźka w czółko;-)

pingwinek
- witamy, mów co i jak!!

aenye - grrr, ja nienawidze takich scenariuszy, tak jakby specjalnie na złosć:baffled::baffled::baffled:. Myślę tylko że Filipkowi momentalnie przejdzie w ciepełku i na słoneczku,a i ty sobie w cieplutkim piasku pyśkę wygrzejesz i tez przejdzie;-) Trzymam kciuki!!!!!

nonek - sikam:-D:-D:-D Mańka the best!!!!:-D:-D:-D

roni
- ja poproszę zdjęcia twoich dzieci;-)

ejo nieistotna

ejo pingwinek

trzymajcie mnie Helena doporwadzi mnie chyba do ostatecznosci i ja zamorduje, od godziny 18 drze sie z przerwami malymi non stop, az sie porzygala od tego placzu:szok::szok:

atol - a coś jej jest czy tak dla jaj ryczy?:confused:
nieistotna - ale to czemu cie nie ma?

Ja sobie leżajsk sącze bo w biedronce promocja była :cool2: Jestem zmęczona, śpiąca, zmarznięta i wkurzona. grrr, zespół chiba czy coś...

no obstawiam te cholerne zeby, bo nic innego chiba nie

teraz wsadzilam do kapieli, nafaszerowalam panadolem i chwilowy spokoj

zaraz ide wykapac i mam nadzieje szybko usna

alez mnie wykonczyl trol:baffled:

reklama
Atol u mnie tez nie lepiej, zreszta Kate miala dzis malutki pokaz Manki darcia. Ale ona dzis nie spala w dzien niestety. Od kilku dni nie chce spac w dzien. A od tej godziny mniej wiecej to sie tez drze o wszystko. Moje uszy mi spuchly. I tez sposob na chwilowa cisze- wanna:-). Mam nadzieje, ze niedlugo padnie.
Pingwinku pisz jak u ciebie! Buziaki dla Saruni!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry