reklama

mamusie grudniowe:)

skrót skrócony do minimum, hehe:
generanie to nuda i nic się nie dzieje, ale:

nonek - problem z oczami
atol - problem z przeziębionymi glonami
nanya - problem z pierwszymi mdłościami
Maja - problem z rodziną (wiadomo - z rodziną najlepiej wychodzi sie na zdjęciu)
anita - miała dość poważny wypadek i dopiero teraz sie nam przyznała (jak już się wykurowała)
kasia_z - problem z nockami - wędrujące demony dają znać o swej naturze (Pepe nie chce sam spać, Maciuś tym bardziej);-)
pingwinek - problem z nauczeniem małej że noc jest nocą i w nocy się ŚPI;-)
sugar - problem z wysokim OB u młodej, na pewno infekcja - w trakcie leczenia
lucky - problem z odparzonymi pupami
roni - problem z kolkami c.d.
nieistotna, miłka, agnieszka.kk - raczej bez problemów
kasu brak ostatnio w ogóle...
dita czyli ja - mam nowy monitor i ZMYWARKĘ!!!:-D

Aha - i ogólnie była wielka debata nt kredytów większych i mniejszych, zdań tyle ile uczestniczek w debacie, w sumie to najlepiej wygrać w totolotka:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
dita jeste debesciak:-D

kate a u was nie zmienili nazwy na Uniwersytet Medyczny, bo u nas tak, podobno uniwersytet bardziej prestizowy od akademii:confused:

spadywam ogladac lostow

papapa

hehehe:-D
Dita jesteś super!
a zmywarka tylko 45 cm? nie chciałaś 60 cm? przy 4 osobach to chyba podstawa
ale grunt, że MASZ i będziesz zadowolona:tak::tak::tak:
Atol u nas nadal AM, ale już UE (uniwersytet ekonomiczny, hehe:-D)

kate - hehe, w tej chwili to mam problem żeby zapełnić tę 45-cm;-) Myżlę że mi wystarczy. A jak sie rozszaleję to wymienię na 60;-) no i ta kosztowała 9 setek, sześcdziesiątki - od 1300...;-)

Ja dzis nie zyje. Jakis mi sie mysliciel wlaczyl w stylu rozwazan nad przemijaniem.

Ktora ma inhalator dla bejbisow? Podesliscie linka plis bo kumpela chce zakupic i nie wie jaki.

Kate welcome.

Ide myslec;)

Hej hej,

No i jak zmywara, Dita? :-) Ja przyznam że u nas codziennie idzie pełna 60 tka, a czasem dwie, a jak są goście to i ze 3.. kupiliśmy z opcją 1/2 ale jakoś zawsze się zapełnia. Chyba gotujemy za dużo ;-)

Pingwinek, współczuję nocek, szczególnie że z Mercunią to w dzień nie odeśpisz. Fajnie że tak lubi siostrę.

My dziś przełom, Piotrul spał cała noc, Maciek 1 pobudka, na szczęście ten aktywny w dzień, w nocy śpi.
Za to oboje z katarem, Maciejowi nie cieknie, ale wyfridowujemy jakieś gluty, nie wiem, czy to katar czy gluty z mleka. W każdym razie jest ich coraz mniej. Pepe jak zawsze z katarem ale tylko z nosa cieknie, co mu w niczym nie przeszkadza, więc jakby zdrowy ;-)
Pepe też miłość do brata. Wczoraj nawrzucał mu do łóżeczka klocków oraz obkleił go całego naklejkami. Maciuś z pokorą znosi dowody miłości :-D

Atol, żeby był uniwerek to musi być 12 kierunków na których nadają tytuł doktora, u nas np. na AMG są trzy ... więc nazwy szybko nie zmienią. :sorry2:

U nas pogoda syfiata, a chciałam zaspacerować małego...
Więc dziś w domu. Mam plan teraz doktorat ruszyć, ale dom, obiad, mały, kąpanie małego, spacer, mój sen pt. odsypianie nocki... i jakoś nie wiem kiedy :dry:

Co za noc :baffled::baffled: mała do 5 rano darcie sie nie wiem co jej było podejrzewam kolke nie wiem co to bo Filip bezkolkowiec i nie wiem jak jej pomoc, teraz wstała strzeliła mega kupe i juz chyba lepiej :confused: chyba nie moge nic jesc bede zyła o wodzie :shocked2:
Dobrze ze młody u baabci bo by tez nie spal :cool2:
Wczzoraj zaliczylismy pierwszy spacer dzisiaj powtórka bo mamy ładne slonko :cool2:

Pingwinku współczuje zamiany dnia z noca ale wszystko sie wyrówna :tak:
Kasia gratki pieknej nocki :-) Zazdroszcze :cool:
Cosmo jak wakacje?
Dita jak zmywanie?? :-)

Hej
My weekend spedziliśmy raczej spokojnie,w sobote troszke sie ponudzilismy a niedzielę spędziliśmy na powietrzu mimo iż było chłodnawo,spacer,zabawa itd...a dziś mam dużo sprzątania,mycie okien,pranie scieranie kurzy itd...szok a tak mi się nie chce....brrrr ale trzeba bo w środę teściówka przylatuje z Polski a za tydzień wyjeżdzamy do Polski bo wesele mamy szok ciągle w biegu....
Alan zdrowy...
pozdrawiam

reklama
Ponawiam pytanko o inhalator. Dita Ty chyba nawet kiedys linka wstawialas ale nie moge go znalezc. Piiiss bo kumpela mi glowe suszy.

My wyspane, wykapane Pyza po sniadanku ja w trakcie. Pogoda sliczna tzn sloneczko ale niezbyt cieplo.
Nastroj ciut lepszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry