reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kamila, współczuję nocki, chociaż podejrzewam że to nie żadne kolki a kupa była. Może jedz coś takiego co robi ładną kupę, np jabłka, dużo błonnika. Może jakaś herbatka na trawienie? Koperkowa czy coś? Kolki niby mówią że od 6 tygodnia dopiero.
U mnie bobo śpi. Nie mogę się nadziwić jaki on jest wyrośnięty. Dziś np. puszczam mu karuzelkę i ewidentnie się do niej zaczął uśmiechać. Piotruś miał ten etap chyba w trzecim miesiącu... :cool2:

wniosek jeden, inhalatory tej firmy sa ok ;-)

ja tu wtrace troche prywate
mam pytanko do Kasi_z
Kasiu, mozesz mi mniej wiecej napisac jak mozna na godziny zpstawiac u Was w zlobku? pisalas kiedys ze Piotrus chodzi pol na pol i placicie 400 zl... i tam tylko od roczku dzieci?
nie moge sie tam dodzwonic... albo znasz jakis inny zlobek blizej mnie prywatny?
dzwonilam do panstwowych zeby zapisac moja dwojce i ze jestem z Pruszcza to za dwojke zaplace tyle co w prywatnym bo dofinansowania nie dostaja :baffled: to ja wole prywatny

reklama
Roni - to on tak z lekka wyjątkowo chodził. Ogólnie oni się zgadzają żeby dziecko chodziło na pół etatu, jak znajdzie się drugie na drugie pół tygodnia. Ale jakoś bardzo niechętnie, bo dzieci źle reagują na takie coś - płaczą i tęsknią. I z Piotrusiem trochę tak było. Zaczął chodzić 5 dni w tygodniu i dużo lepiej. A propos tego naszego żłobka to chyba też nie ma w nim miejsc już. Ale zadzwoń najlepiej i wypytaj. Wiem że oficjalnie nie ma opcji "na godziny" już teraz. Tylko na cały miesiąc. Ale może się da coś załatwić. Tel. stacjonarny tam do żłobka - 058-3220556

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry