reklama

mamusie grudniowe:)

Ja tez nie przepadam. Maczek nasmazyl dla siebie i dzieciakow, taka na cebuli, boczku i winie.
Dziewczyny czy ktoras miala stycznosc z cukrzyca w ciazy? Kolezanka ma duzo za wysoki cukier i jest przerazona.

reklama
ejo

a ja dopiero przed chwila do domu weszlam, mialam szkolenie na uczelni, fajne o astmie i pochp, brakuje mi uczelni i studenckiego zycia hmmm:sorry2:

ja mialam cukrzyce w obu ciazach, nie ma sie co stresowac, trzeba przestrzegac diety, to bardzo wazne i mierzyc cukier niestety kilka razy dziennie, na czczo i po kazdym posilku:dry:

Ja tylko na sekunde

Mam T w domu, i juz dzieciaki spia.

Kasiu ajlowju i wogóle buzia. Sprawdze ten enterol i kupie to tansze -trilac:happy2: A chłopakow masz super i na pewno bedzie git ze spaniem. Trzymam kciuki. A jak opisałas siebie dzis to sie smialam, hehe mam tak na codzien:-D Trzymaj sie, dasz rade;-)

Nona ja przy Motylu miałam giga cukier ale dieta zalatwila wsio i jest git. Tylko pod sam koniec ciazy łozysko trochu niedomagało, ale Motyl zdrowa:-)

Dobra kobitki.
Słodkich snów:-)

Nanya - hehe, nasza straszna pralka Candy (piorąca fatalnie od początku żywota) skończyła w tym roku 10 lat i nie chciała przestać działać... chcieliśmy kupić nową jak się ta zepsuje, ale cholerstwo zapowiada się na następne 20 lat życia. Silnik jak od ferrari :wściekła/y: W końcu kupiliśmy nową a tą daliśmy babci ;-)
To u ciebie szybko się zaczęły "obrzydziajki" hihi. Może zamień jak my rybę na tran :-) U nas D. nie lubi ryb, więc rzadko jemy, a mały wciaga sobie tran, ja zresztą też jako karmiąca matka Polka :-)

Lucky, buziam. Ty to masz jeszcze do kwadratu jak ja, bo trójka :-D
Na razie oba zasnęły pięknie, Piotruś sam w pokoju, już nie wołał żeby spać z nim, Maciek po karmieniu zasnął niczym anioł. Skumulowaliśmy razem i czekamy co dalej. :happy2:

Buziaki na dobranoc :happy2:

reklama
hehe, kasia - moja zmywarka to własnie Candy, mam nadzieję że wytrzyma dłuzej niż gwarancja;-) W ogóle to w kuchni mamy chyba cały sklep agd - lodówka whirlpool, pralka i mikrofala samsung, kuchenka i piekarnik mastersook no i teraz zmywarka Candy.
Słyszałamże włoskich i polskich agd się nie kupuje, że szajs, nie znam sie, w sumie to wszystko nam działa od dziesięciu lat i niech sobie działa dalej;-)
Chociaż niedawno u mojej kuzynki 3-letnia pralka Indesit zacieła się przy pobieraniu wody i po prostu sie zapaliła. Na szczęście kuzynka wróciła do domu w porę, ale łazienka była czarna - calutka do remontu a z pralki została kupka stopionego plastiku:szok:
Nie wiem, podobno Bosh jest dobry, ale wczoraj porównywaliśmy bosha i candy - na łeb biła candy oszcędnością, ekonomicznością no i ceną... No zobaczymy jak z tą wytrzymałością.

Kurcze, na nic nie mam siły, najchętniej to już bym poszła spać:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry