Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Lucky - a może dawaj Domisiowi bakterie mlekowe? (Trilac itp) Może pomoże na kupy? Ew. Enterol (to grzybki - też flora jelitowa). A pije soki? Mój od soków ma taką rzadką kupę brzydką... A i nie wykluczone, że Lucky przytargał jakiegoś robala z przedszkola, chociaż teraz to już rzadziej się zdarza niż kiedyś. U mnie też z nosa ciągle katar leci - to chyba nieuniknione. Kataru takiego przezroczystego to nawet niczym nie leczę, mój sam smarka, a w nocy mu nie przeszkadza.

i już nareszcie zaczął robic kupy do kibelka a nie nocnika. Ile się natłumaczyłam, raju, ale nic na siłę i sam stwierdził ze moze jednak spróbuje. I się udało
.

zmykam poczytac jakas knige

. A z ta pcia meska to chyba troszeczke przesadzasz, juz drugi raz to mowisz.;-)
. Ale mam nadzieje, ze juz niedlugo tez bede korzystac.

. Jutro bede umierac

te pewnie przez chorobska wstretne
nic nie pisalas babo dobrze ze juz całaś
Ale nie było najgorzej. Myślę że damy radę. :-) Dobrze że mały taki w miarę bezproblemowy, mało płacze i pozostawiony sam w łóżeczku sobie łypie i kwęka bez angażowania otoczenia.