reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
maja imprezowy pobyt, super:cool2:

milej zabawy zycze

my niestety nie mamy z kim troli zostawiac szczegolnie wieczorem, sytuacja troche skomplkowana:dry:, wiec raczej nie wychodzimy wieczorami, robimy sobie domowe imprezki:cool2:

teraz jestesmy na etapie ogladania pierwszego sezonu lostow, ale mnie wciagnelo:sorry2:

Halo??? No gdzie wy????

atol
- hehe, my tez wieczór z trolami;-)A właściwie z jednym bo starszy został na noc u mojej mamy;-)reddsa mam.
maja - udanego wieczorku!

MAM ZMYWARKĘ!!!!:-D:-D:-D

Lucky - a może dawaj Domisiowi bakterie mlekowe? (Trilac itp) Może pomoże na kupy? Ew. Enterol (to grzybki - też flora jelitowa). A pije soki? Mój od soków ma taką rzadką kupę brzydką... A i nie wykluczone, że Lucky przytargał jakiegoś robala z przedszkola, chociaż teraz to już rzadziej się zdarza niż kiedyś. U mnie też z nosa ciągle katar leci - to chyba nieuniknione. Kataru takiego przezroczystego to nawet niczym nie leczę, mój sam smarka, a w nocy mu nie przeszkadza.

Anita - wypadek? Biedulko, a ty jak po wypadku? Cała, zdrowa?

Co do pampków to u nas też się słabo zanosi. Może w żłobku to szybciej zakuma, na razie tylko woła jak jest kupa a i to nie zawsze... Nocnik ostatnio lubi sobie usiąść, ale nic nie robi, siedzi 2 sekundy i ucieka biegać :sorry2:

Przeprowadziliśmy małego do pokoju Piotrusia, nastawiamy się na noc armageddonową. Bo motyw żeby spał z nami się nie sprawdził, on wcale nie chce z nami spać, tylko targa nas do swojego wyrka. No a tam się średnio mieścimy w dwie osoby z Pepe. :cool2: No ciekawe jak zniesie nocne wycia Maciusia. I czy nie wlezie do niego do łóżeczka.

Dita, zmywarka super rzecz :-) Miłego wieczoru!

Dita super :-)

Kasiu , ano wypadek :-( mostek miałam złamany i dosyć długo się goił , ale już ok :tak: Bogu dziękować, ze jechałam sama ! samochód skasowany doszczętnie !

Trzymam kciuki za tą nockę Kasiu ! :tak::-)

Pozostałym miłego wieczorku i weekendu życzę :happy2:

anita - :szok::szok::szok::szok:

Jutro montujemy zmywarkę, no zobaczymy. Tania, mała (szer 45 cm), z promocji. Ale zmywarka.A kupiona za moją drugą wypłatę, hehe, jeszcze z agatu za wrześniowe zwolnienie lekarskie;-) Taka to Polska własnie - się kombinuje to się ma;-)

roni - a kiedy trzecie?:cool2:

reklama
dita gratuluje , zmywarka to wynalazek aniolow :tak:

maja kurcze no to ja na imprezowanie jak najbardziej, nonek juz byla , zaliczyla zgon mo0jego malzonka pijaka ;-) i zrobila furore wsrod plci meskiej :cool2:

nonek szczur nie jest zly :-p

bsz anita Ty to jestes cichociemna jak nie wiem!!! nic nie pisnela! UWAZAJ NA SIEBIE KOCHANA

my w nastepnym tyg dostaniemy w koncu kase na fure
i teraz po tym jak juz zdecydowalismy znowu mamy zagwostke :baffled:

lucky mala miala bardzo wysokie OB i duzo plytek krwi, mam nadzieje ze to tylko okropna wirusowa infekcja, ok 10 listopada powtorka badan i zobaczymy, trzymajcie kciuki
ale bieda miala wszystko na raz, troche ucha, troche gardla, zeby na potege, jakies scierwo co mlody przyniosl ze zloba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry