Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje, Dita i powodzenia w użytkowaniu.. dzisiejsze urządzenia szybko się psują
Pierwsze pralki - automaty wytrzymywały nawet 15-20 lat (sama mam u dziadków starego 26-letniego Polara, który jeszcze działa). Teraz po 5-6 latach trzeba się już rozglądać za nową. Jak ktoś ma szczęście to do 10 lat maksymalnie dociągnie (przy stosowaniu Calgonów i innych bajerów konserwacyjnych). Nie wiem, jak jest ze zmywarkami, ale życzę Ci, żeby obyło się bez żadnych przykrych niespodzianek.
.. myślałam, że umrę. Pomyślałam, ze jakoś obejdę się bez niego przez ciążę (zwłaszcza, że w oleju mi nie przeszkadzał, tylko w pomidorach), ale przyszła pora robienia obiadu dla małego. Jego ulubiona ryba zapiekana w pomidorkach i co? Normalnie musiałam wstrzymywać oddech, to była tortura.. i robienie jej i karmienie Mikiego. Chyba trzy razy gnałam do kibelka. Muszę to jakoś wytrzymać.. on nie jest ryby w żadnej innej postaci, a przecież nie mogę go pozbawić na 9 miesięcy tak cennych składników, jakie są w rybie... No nic, mam nadzieję, że nic nowego nie dojdzie do mojej listy "obrzydziajek" :-(
no i siedzimy w domku oboadamy się pierogami z mięskiem hehhe mniammmm:-)Alan ogląda grzecznie bajeczki i jest spokój:-)