maja_1980
grudniowa mama '06
Kasia moja Pyza przez [pierwsze ok 3 miesiace miala jakby katarek. Takie biale glutki jej wyciagalam ale nieduzo i tez swiszczalo przy oddychaniu.Chodzilam do lekarza ale powiedziala ze maluszkowi sie jeszcze drogi oddechowe oczyszczaja. Moze u Maciusia to samo?
Co do rota to jak na Tenaryfie bylismy to Pyzak cos zlapala. Przez 4 dni sraczkozygaczka do tego wysoka goraczka. Zbijalam ibufenem plus oklady. Nic przez ten czas nie jadla i nie bardzo chciala pic tylko jakies skrajnie male ilosci smecty/orsalitu.3-go dnia lezala na lozku i wygladala jaki umierajaca...na nic sily nie miala. Po 4 dniach jak reka odjal...wszytsko przeszlo, apetyt wrocil.
Ja strasznie antyantybiotykowa jestem wiec na Twoim miejscu Ilona nie dawalabym.
A u nas Pyzak ma prawie 38 goraczki i biegunke:-(. Zastanawiam sie od czaego bo narzeka ze brzuszek ja boli. Cos musiala wczoraj zjesc
Kamila swietnie sobie dajesz rarde.Gratulacje.
Cosmo i jak sie dzis czujesz?
Co do rota to jak na Tenaryfie bylismy to Pyzak cos zlapala. Przez 4 dni sraczkozygaczka do tego wysoka goraczka. Zbijalam ibufenem plus oklady. Nic przez ten czas nie jadla i nie bardzo chciala pic tylko jakies skrajnie male ilosci smecty/orsalitu.3-go dnia lezala na lozku i wygladala jaki umierajaca...na nic sily nie miala. Po 4 dniach jak reka odjal...wszytsko przeszlo, apetyt wrocil.
Ja strasznie antyantybiotykowa jestem wiec na Twoim miejscu Ilona nie dawalabym.
A u nas Pyzak ma prawie 38 goraczki i biegunke:-(. Zastanawiam sie od czaego bo narzeka ze brzuszek ja boli. Cos musiala wczoraj zjesc

Kamila swietnie sobie dajesz rarde.Gratulacje.
Cosmo i jak sie dzis czujesz?
, po pracy chyba pojadę na pogotowie, a tam pewnie antybiotyk na mnie czeka, tylko że shizy ciążowe mam tzn nie planowane nic, ale jak zawsze coś.........
hihi