reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia moja Pyza przez [pierwsze ok 3 miesiace miala jakby katarek. Takie biale glutki jej wyciagalam ale nieduzo i tez swiszczalo przy oddychaniu.Chodzilam do lekarza ale powiedziala ze maluszkowi sie jeszcze drogi oddechowe oczyszczaja. Moze u Maciusia to samo?

Co do rota to jak na Tenaryfie bylismy to Pyzak cos zlapala. Przez 4 dni sraczkozygaczka do tego wysoka goraczka. Zbijalam ibufenem plus oklady. Nic przez ten czas nie jadla i nie bardzo chciala pic tylko jakies skrajnie male ilosci smecty/orsalitu.3-go dnia lezala na lozku i wygladala jaki umierajaca...na nic sily nie miala. Po 4 dniach jak reka odjal...wszytsko przeszlo, apetyt wrocil.
Ja strasznie antyantybiotykowa jestem wiec na Twoim miejscu Ilona nie dawalabym.

A u nas Pyzak ma prawie 38 goraczki i biegunke:-(. Zastanawiam sie od czaego bo narzeka ze brzuszek ja boli. Cos musiala wczoraj zjesc:confused:

Kamila swietnie sobie dajesz rarde.Gratulacje.

Cosmo i jak sie dzis czujesz?

reklama
kamila ja tam znowu za cejrowskim jako czlowiekiem nie prze[padam specjalnie, jego przekonania niektore kwalifikuja sie na Tworki ale co do podrozowania to musze mu sie poklonic w pas bo facet widzial duuuzo i ma ogromna wiedze i potrafi fantastycznie to przelewac na papier
nie liczac jego czlonkostwa w elitarnych stowarzyszeniach podroznikow

ja mam dzisiaj w***** i ide bo moglabym niechcacy cos tu komus popyskowac

ciao

Kasiu dzieki za rady :) Jestes nieoceniona, zlota... bynajmniej dla mnie :)

Moje dziecie zdrowe jak rydz tfu tfu

Sugar mozemy oberwac rykoszetem :) Zycze by przyczyna wku... sie sama zlikwidowala i by zapanowal spokoj
Ucaluj maluchy ode mnie

Luckymama wlaczylam Filipowi link z Twojego opisu gg, piszczal z radosci i razem z tym psem machal jezykiem, ubaw po pachi

Ja jestem w pracy czuję że wlec mnie przejechał + gardło + głowa i być może gorączka :hmm:, po pracy chyba pojadę na pogotowie, a tam pewnie antybiotyk na mnie czeka, tylko że shizy ciążowe mam tzn nie planowane nic, ale jak zawsze coś.........
Jutro wesele, na które nie pójdziemy, chyba żeby cód jakiś się stał, i nastąpiło cudowne ozdrowienie, już teraz się zastanawiam jak tu im powiedzieć że nas nie będzie , bo to najbliższa rodzina:-(

hejka! ja juz po pracy i po obiedzie.
Jedziemy do teściowej na kawke bo stęskniła sie za wnukiem... :sorry2:hihi
Jutro zapowiada sie super wieczór z moim mężem.. ;-)

a co do pojemników na zabawki to u nas też juz kolejny by sie przydał bo nie ma miejsca na nowe zabaweczki. Mamy na oku kosz wiklinowy do zabawek, duzy i ładny:) w listopadzie kupimy to wam pokarze.

pozdrawiam! :happy2:

Alez tu ruch dzis:)

ja dzis zawalona papierami jestem. Musze to wszystko ogarnac bo balagan sie zrobil po mojej nieobecnosci w domu.
Ale juz mnie oczy zaczynaja bolec.

Sluchajcie te ktore buduja domy.
Chcialabym Was prosic o podanie za i przeciw domom murowanym a drewnianym z bala albo szwedzkim. Chodzi mi o porownanie jakosci i kosztow. Pewnie tez mialyscie ten sam dylemat.
Bede wdzieczna za opinie.

Pyzak juz lepiej...dalam ibufen i goraczka spadla. To chyba wreszcie te trojki beda wylazic.

Maja ja jak najbardziej odradzam kanadyjczyka. Najtanszy, ale chyba najgorsze co moze byc. Bylam kiedys w takim do sprzedazy. Smierdzialo wilgocia na maksa, sciany papierowe, wszystko bylo slychac, nie wiem czy to wymog czy nie, ale tam bylo ogrzewanie na prad ( koszmar). Byl nieprzyjemny, w jednym z pokoi grzyb na maksa. chcieli to ukryc, ale sie nie udalo. A to byl dom, ktory mial 5 lat! Ogolnie porazka.

Mnie sie bardzo domy drewniane podobaja, wrecz jestem na takie z bali zakochana. Tylko trzeba trafic na bardzo dobra ekipe.
Ale nam sie trafil murowany. Jak to mowia, ze takie sa najtrwalsze. Nie wiem.

U nas nic ciekawego sie nie dzieje, wiec nie pisze za bardzo.
Przeciez nie bede codziennie pisac tego samego....;-)

Acha, Mance sie wszystkie 3 na raz przebily dwa dni temu. Bezbolowo na szczescie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Nona ...ja kanadyjki wogole nie biore pod uwage bo dzialka za mala z one z reguly parterowe sa. Te szwedzkie chyba podobnie budowane. Musze zapytac Pawla Kate jak sie cenowo murowany przedstawia...tez kocham te drewniane ale jakos chyba nie jestem do konca przekonana.
Gratki dla Manki za 3 zabki.

Marika wlasnie popuscila kupsko w majtki...no i nadal biegunka chociaz juz bez goraczki fak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry