kate- no i ty tez???? - browarek na odstresowanie i wsio będzie grać;-)
nonek - no i git, Mańka w biegu ciągle, pewnie nawet nie zdążyła zauważyć nowych bolących obiektów na dziąsłach;-)
kasu - super, własne auto i mobilność to jest to bez czego ja np nie funkcjonowałabym;-)
atol - uch, ja też mam czasem takie dni,że drę mordę na Alę, potem przepraszam.... kurde, że też na człowieka typu młoda mamaa nie działa liczenie do 10;-)
maja - poczęstuj racuszkami!!!! Jeju, moja babcia takie smażyła,pychoooota

Co do domów - nam po obliczeniach taki drewniany - nie kanadyjczyk tylko z bali - wychodził drożej niż murowany. No ale to było 10 lat temu, były tez inne ceny (grunt że teraz nie byłoby nas stac na dom;-))
nieistotna - jeju, dobrze że Fifi dziś już ok, ja stawiam na jakieś jednorazowe zatrucie, a antybiotyk pewnie ,,osłonowo" - i jak w końcu - dałaś małemu? Ja nie jestem taka anty - antybiotykowa bo jeśli to było zatrucie jakąś bakterią - to jak najbardziej antybiotyk jest wskazany. A że lekarka miała was generalnie w d... to wolała dać niż nie dać. Szkoda że nie trafiliście na waszą lekarkę. Co do zębów - u nas 1 trójka już wielkości reszty, pozostałe trzy widoczne gołym okiem od miesiąca i sie nie przebijają,hehe;-)
kamila - zdrówka dla małej!
Luckymama - no i jak dziś? Lepiej? Trzymaj się, jeszcze troszeczkę i potwory cycowo - pieluchowe zajmą się same sobą i odetchniesz. Jeszcze ze 2 latka. Tylko 2 a potem nawet pomyslisz o kolejnym;-) Nie, serio - naprawdę magia czasu działa!
cosmo, agutka - no i jak zdrowie? Grzańca do łóżka proponuję - działa;-)
kinga - udanego wieczoru z teściową;-):-)
kasia_z - a co u was??? Bo piszesz i piszesz rady i porady a o sobie niewiele

;-) Buziaki dla Pitulki i króla Maciusia
aenye - eee , pewnie Masio chwilowo rozregulowany, padnie w końcu, a jutro sobie odpoczniesz w szkole;-)
miłka - a ty znowu gdzie??????
czy ja coś komuś jeszcze miała napisać, hmmmmm?