Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze nikt tego nie proponowal poki co. same kola, egzaminy. a ja np bardzo lubie pisac prace i najwiecej sie wtedy chyba ucze, bo mam jakies 30 ksiazek otwartych i chlone wsio ;-)
Wiem ze ciezko bo sama lapalam sie 'posrednikow' i rzeczy ktore tez lubie i nawet mi wychodza;-)ale nie czulam ze to jest 'to'
z drugiej strony ja wiem ze mozemy liczyc tylko na siebie i sie na nikim nie zawodze
z drugiej strony ja wiem ze mozemy liczyc tylko na siebie i sie na nikim nie zawodze![]()

Teraz jakoś w końcu oba śpią, co pewnie jest chwilowe (Pep już dwie godziny, więc zaraz wstanie). Ogólnie najgorzej nocka, bo spałam raptem ze dwie godziny (Lucky, ty z trójką to chyba w ogóle w nocy nie śpisz), ale się jakoś aktywowałam. Boję się położyć bo zasnę
to siedzę na forum. Ogólnie tylko gluty mają, głównie taki lejący katar, więc nie choroba. W sumie to im chyba zaczyna przechodzić, wczoraj wieczór i noc to apogeum było.