reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
To nieduzo... tu chca 20 za pol dnia ...paranoja
To chyba jakos regionalnie maja half term break bo u nas w przyszlym tygodniu.

Kurcze do jakiejs szkoly bym poszla kurs jakis ewentualnie...szlag mnie trafia w tym domu szczegolnie ze ostatnio nerwowka. Niby roboty sporo ale to zawsze w domu...do ludzi mi sie chce.

Nudy dzis straszne.

Kinga nic się nie przejmuj jak byłam w ciąży z Michalkiem dopiero za 3 testem mi wyszło ;-)

dzwoniła do mnie Nanya ciąża potwierdzona, fasolka duża, ładnie bije serduszko, termin na 5 czerwca :-)

nanya - super
kinga - trzymam kciuki za kolejny cykl
kasu, maja, trzymam kciuki za tanie żłobki/przedszkola/halfy/breaky/cokolwiek:-D

kasia_z - o toto, co za głupota uczyć się teoretycznych bzdur w dobie google... Pamiętam moje zajęcia z facetem, który non stop wykładał na przykładach;-)W każdym razie jeśli było zagadnienie, teorię kazał przygotować sobie w domu, a na wykładach podawał po kolei przykłady. To było zarządzanie i to był mój ulubiony przedmiot. Właśnie dlatego że był ciekawie prowadzony, omawialiśmy wspólna dyskusją błędy w zarządzaniu na przykładze różnych autentycznych firm. Do tej pory pamiętam o co chodziło, co było najważniejsze, czego unikać itp itp itp. Takie własnie zajęcia powinny być przyszłoscią kształcenia a nie suche wkuwanie/przepisywanie/dyktowanie teorii. bleh;-)

agutka
- kurcze, ja jednak nie jestem zwolenniczką zażywania antybiotyku przepisanego dla kogoś kiedyśtam.... Dlatego, że antybiotyk jest przepisywany dokładnie dla konkretnej osoby na konkretne schorzenie pochodzenia bakteriologicznego, a zażywając antybiotyk w zbyt małej dawce lub niedobrany itp - uodparniamy w ten sposób swoje ,,złe" bakterie. Przy takiej gorączce powinnaś iść do lekarza i masz ode mnie kopniaka że nie poszłas:wściekła/y:. No ale na szczęście ci przeszło, oby nie wróciło, trzymam kciuki:tak::tak:

kutwa, a ja mam uczulenie identyczne jak miał A po powrocie z Istebnej. Wyglądam tak, jakby mnie coś mocno pogryzło, swędzi niemiłosiernie. Jutro nie dam rady do lekarza, pojutrze dopiero może.... Biorę clemastinum, wapno, wit c - czyli to, co miał przepisane A.
PS -mam pytanko, zwłaszcza chyba do atol - czy słyszałaś żeby clemastinum czy inne przeciwalergiczne cuś osłabiało działanie hormonów anty?:confused:

Jutro Ala moja ma ślubowanie pierwszoklasistów, musiałam piec ciasto, którego nawet nie spróbuję:dry: Andrzej wziął sobie wolne, będzie honorowym rodzicem;-)

ja dzis bylam u Roni :-) jejku, jaka Blaneczka slodka!!! taka malenka :szok: :-D przekochana smieszka. a Jasio jak zwykle spiderman i w ogole latynoagentos.

z innej beczki to okazalo sie, ze nie moge sie przeniesc na zaoczne. nie mam sil i ochoty sie juz wkur.wiac, wiec jutro wam powiem, co i jak. tak czy siak welcome on dzienne znowu. i ios. powtorka z chu.jowej rozrywki.

buzka i do jutra.

reklama
dziewczyny... które hormony sa odpowiedzialne za tycie? Bo jutro bedzie 5 miesięcy od urodzin Michasia a ja w ogóle nie chudne a jem bardzo mało... Więc stawiam na hormony. Musze je zbadac tylko nie wiem ile i które

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry