reklama

mamusie grudniowe:)

tylko ja juz niestety nie spie?

aenye dzieks za odwiedziny no i komplementy ;-)
pomine fakt ze zapomnialas bapisac ze Ania jak zwykle piekna, Marek jak zwykle przystojny, a zezowata kota przeurocza ;-)
mam nadzieje ze dzis to nadrobisz ;-)

Lucky co rabotasz w sobote?

Kate, zyjesz?

jak juz rozmowa o tym co dziala na anty
moja kolezanka brala dwa antybiotyki (jeden jakis polantybiotyk) niestety nie pamietam nazwy, ale byla mocno chora
mozliwe ze oslabilo jej sie dzialanie anty? bo ja sfilmowalam ze tak

reklama
jest zasada,że jeśli antybiotyk - to przez cały czas +dodatkowe zabezpieczenie.
Właśnie antybiotyki osłabiają działanie anty.
Z tego co pamiętam Asia kate jest po antybiotyku i nie pamiętam jeszcze która:-D

Elo elo, u mnie jedno upchnięte w żłobku bo przestało kaszleć, więc mam trochę czasu. W końcu coś w nocy pospałam też. Co prawda jak zając pod miedzą, bo Maciek się rozkaszlał i nasłuchiwałam gnoma, ale i tak ładnie spał, bo 2 pobudki tylko.

Dziś już małego odglutowałam (1,5 godziny zabawy) i ozdrowiał, nawet nie charka mu w nosie.

Roni ja się zapowiadam w odwiedziny na styczeń ;-) Bo D. zmienia pracę i generalnie musimy skołować drugi samochód. No a jak już będzie drugi to będę w końcu mobilna. :-)

Cosmo - chyba też mam ten hormon. Ja też tyję karmiąc piersią. :dry:

A ja tyje od tabletek antykoncepcyjnych, bylam z tym u lekarza ale nic mi nie pomoze:dry: Musialabym cwiczyc i byc na diecie, moja waga stanela na 60 kg i nic nie rusza:-( ale najwazniejsze ze chodze w ubraniach sprzed ciazy i na te 60kg nie wygladam:-pdo tego dogadzam sobie pycha jedzonkiem i czekolada-ostatnio koszmarne ilosci pochlaniam:dry:

Dita ......i jak była trema przed wyjściem Ali do szkoły.......pisz jak było:tak:
no i jak twoje mega paskudne uczulenie:baffled:
a z tym antybiotykiem to wiem że nie powinnam , ale byłam w takim stanie, że na pogotowie nie miałam siły jechać, no chyba żeby S wezwał karetkę... na prawdę było ze mną źle:baffled:,...a od wczoraj on przechodzi gechennę, co za wirus, czy może jakaś bakteria....ciekawe na kogo kolej teraz....:-(
Cosmo...a robiłaś badania na cukier, być może hormony ale cukier też można by sprawdźić
aenye nie możesz na zaoczne...dziwna sprawa... napisz o co chodzi:dry:
Kinga no co ty tak od ręki byś chciała:blink:, szybkie są tylko wpadki, a na planowanego dzidziusia to trzeba sobie popracować;-)......a tak naprawdę to trzymam kciuki za następny cykl:tak:
Kasia... fajne te Twoje łosie są, kochane chłopaki........
moja ostatnio coś takiego łapie, że jak coś chce to odrazu histeria:baffled:..staram się tłumaczyć , ale czy to coś da:sorry2:
Nonek jak plecki???

ja to bym chciała mieć 60 kg, ale gdzie upchnąć 2 kg :sorry2:

Helol laski
po mieszance antybiotyku i tabsów mozna sobie zrobic dzidzie :tak::tak: chociaz nie zawsze bo u nas tylko raz tak bylo :-D
Fajnie Roni aenya za wam sie spotkanie udało :-)
Kasu okulary rewelacja :tak: tez sobie musze kupic wkoncu bo obecne mam zdezelowane i nakłam tylko jak juz nic nie widze :-D
Kinga trzymam kciuki za nastepny cykl
Jak tam wesele Agnieszka?
Kasia dobrez ze juz z chłopakami lepiej

Moje starsze sie buntuje ostatnio i nie chce spac w dzien dostane chyba zaraz szału :angry: jest wredny marudny ale do łózka nie pójdza mam dosć, mała tez jakos ostatnio nie kuma czaczy i nie chce spac jak spi brat wiec snuje sie po domu niczym duch co pada na ryj :baffled: bo nie spie od 5

My wlasnie z plsygrup wrocilysmy. Marika sie troche pobawila, potanczyla ale komputer ja bardziej zainteresowal i klikala sporo ku niezadowoleniu pani bibliotekarki:)

Kasia mobilnosc to podstawa...nie wyobrazam sobie siebie bez auta.Pamietaj abys tylko forda sobie nie sprawila;-):-D

Kasu dawaj fote w nowych okularkach.

Kinga agutka dobrze mowi. Im bardziej sie bedziesz spinac i liczyc ze zaciazysz tym pozniej to nastapi. Proponuje zapomniec ...i zobaczysz jak szybko pojdzie.

Pyza tez nie chce w dzien spac no chyba ze na spacerku. Ale jakos mi to nie przeszkadza o wieczorem wczesniej zasypia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry