reklama

mamusie grudniowe:)

A mi wlasnie Pyzaczek zasnal na raczkach...taka zmeczona po calym dniu byla. Ciekawe o ktorej jutro w stanie bo normalnie to ok 9. Pewnie o 6 mi pobudke zrobi na co nawet mam ochote. Jakies krotkie te dni mi sie wydaja. Moze jak wczesniej wstane to bedzie lepiej.

reklama
ejo.
kasu - nie przejmuj się, unormuje mu się, dzieci takie fazy mają.

kicia - hehe, nic mi nie mów, ja kryzys mam już od jakichś.... 8 lat:-p. Nie, serio, budowa od lat 8 a końca naprawdę nie widać.....Ale to wszystko przez to że nam brak kasy, jednorazowej gotówki, którą załatwiłby kredyt hipoteczny. Mam dość betonu, cegieł, pustaków, które cały czas widze w przedpokoju, na korytarzu czy nawet w salonie.... kate była - wie;-)
Ale jest druga strona medalu. To co masz już zawsze będzie twoje, nikt ci nie powie że dziecko za głośno biega i sąsiad z dołu ma na to alergię, grilla zrobisz sobie zawsze kiedy tylko cię najdzie ochota, każde z twoich dzieci będzie miało swój pokój no i cóż.... jeszcze troszkę i będziesz miałą swój własny DOM z ogródkiem!:tak: Głowa do góry, za rok przyjeżdżamy do was na inspekcję;-):-D:-D

hejo :-)

ja dzis ani na chwile nie usiadlam, najpierw 3h zakupy, potem w domu ogarnialam sajgon, ugotowalam dwie zupy (jedna dla siebie - botwinke, druga - pomidorowke - dla chlopakow :sorry2: :-D) i bylam z Fiolem na placu zabaw. uojezu, padam na cycki.

Kinga
, bedzie dzidzia, zobaczysz! mowia, ze 3 mies po odstawieniu anty ciezko zajsc, bo rozregulowana gospodarka hormonalna. bedzie dobrze!

Kasu
, super okularki!!!!! jak patrze na takie sliczne oprawki to mam film, zeby sobie zerowki strzelic, hehehehe :cool2: :-D choc jakas niby miniwade mam i powinnam zakladac do czytania, ale kto by o tym pamietal..
a ze spaniem to mysle, ze taki buntowy testing rodzicow. spoko, dacie rade. minie.

u nas Fiolek zasypia sam sam sam!!! odkad przeprowadzilismy w 8mies zycia trening nocny. supersprawa. 3 dni placzu i do dzis luksus. spi w dzien 2-3h i w nocy pada o 20.30 codziennie, wstaje o 7.30. ostatnio nawet bez pobudki na mleko (durna matka dopiero ostatnio przestala mu dawac, obylo sie bez najmniejszego placzu, czyli Filip w ogole go nie potrzebowal :sorry2: :-D)

ze studiami pozniej opisze, bo juz Filip z kapieli wyjety czeka, zeby mu pizamke zalozyc.

czy wasze bable sie juz same ubieraja? moj nic. :happy2:

hue hue hue, aenye - moja to się w trymiga rozbiera a nie ubiera. No kurde, ekshibicjonistka, uwielbia latać goła:-D
Ale jak dorwie moją lub Ali częśc ubrania (wszystkie wtedy jej ubrania to wróg nr 1) - to założy tylko z tego powodu że to mamy lub siostry;-)

Spoko, tak w ogóle to chyba za wcześnie na samodzielne ubieranie;-)

Aenye ale mi zrobilas zmaka na botwinke... buuuuuuu
Bruno poza pieluszka sam sie umie ubrac. Tylko czasem jak mi sie spiesze sama go ubieram:-D A ma Filip dostep do ubran? Bo u nas bylo ak ze szuflade otwieral i spodnie wyciagal i probowl na siebie wcisnac [mimo ze mial juz jedne na sobie:-D]
koszulke jak wklada o tyl do przodu czesto
skarpetki i rajtki to wrog, za to buty kocha moglby w nich spac
co do oprawek to poczekajcie, w sobote odbieram to zamieszcze fote. Clark Kent jak nic, bryle na pol twarzy:-D

Dita, Kicia macie dosc ale wam zazdrosze jak cholera:tak:;-) nie ma jak miec swoj dom:happy:

Ostatnia edycja:
juz pisze.
generalnie chodzi o to, ze przepisanie sie na zaoczne nie ma najmniejszego sensu - wyznaczyli mi tyle roznic programowych, ze dzienne moga sie schowac. mianowicie cala specjalizacje musze odrobic - 15 przedmiotow + praktyki (normalnie rozlozone na 3 lata). i to specjalizacje nauczycielska!!

no paranoja, szok, dramat. z mojej specjalizacji, co robilam na dziennych (kultura), mam zaliczone 8 na 10 przedmiotow i praktyki, zostaly mi raptem dwa przedmioty i konczacy egzamin, a tu nagle przyrabali mi cala nowa i w dodatku kompletnie mnie nie interesujaca specjalizacje! o dupe otluc i tyle.
i ponoc nie ma szans, by to zmienic, bo nie beda mogli mi wypisac dyplomu :sorry2:
a na dziennych bedzie kicha, bo co, jak ja mam na zajecia chodzic niby? znowu bede swiecic oczami, bo geenralnie wiem, ze sie da zaliczyc, tylko wyjde na glupia :-( i tyle mam z tych studiow :-(

w czw jeszcze bede gadac z prodziekanem i opiekunem, ale to pewnie nic nie da :-(

no ale przynajmniej kase zaoszczedze ;-)
wsio! :-)

Aenye ja mialam to samo...po 4 ltach dziennych mialam chyba z 15 roznic programowych. Czesc mi przepisali ale ogolnie pranoja.

Marika probuje sie sama rozbierac i ubierac i niezle jej to idzie. Majtki zaklada ...nie zawsze jej sie udaje co prawda , skarpetki , spodnie oglolnie daje rade.

Jezu jaka masakra u mnie
Z wczoraj na dzis spalam 2 godziny dokaldnie i dalej caly dzien orka. Teraz Motyl juz sie budzila z szrpiacym kaszlem 2 razy. Chlopaki zdrowe calkiem, ale Mkatar i kaszel taki ze w nocy rigala. D sie obudzil i lipa ze spania. Normalnie masakra.

Teraz kiedy tesciowa moglaby mi pomoc i wziac Mlodych do siebie na 1 nocke to nie moze bo tesc wrocil ze szwecji i mają 3 dni na zalatwienie ichnych spraw pilnych jakichs. No i o. Pomagaja wszyscy ale tylko wtedy kiedy sami chca a nie a potrzebuje.

Moja mam chora z grypa w pracy, takze jej to wogole nie prosze, ale na bank by ich wziela. Ja juz nie wyrabiam.

Dziś to marzylam o gosciach, o kimkolwiek bo normalnie jak tylko usiadlam na sekunde oczy mi lecialy. A teraz jak śpią nagle jakbym sie zrestartowala:rofl2:

Lucky dzis buczal ze on sie czuje samotny:-( No to mu pozwolilam spac ze mną:sorry2: (znowu sie nie wyspie bo on lata po calym wyrze). Ale serio bidul maly, jak mała dwójka chora to on tylko "nie teraz" słyszy:-( jak mam sie rozdzielic na 3

Ania nic nie robie w sobote. Jak coś chata wolna, moze byc bal:tak:

D ubiera buty i spodnie, rozbiera sie w "trymiga".

Kasu cudne okulary!!! Mierzylaś czy stamtąd?? Clark Cent padam jak czytam:-D
No i mój D oststnio tak samo ze spaniem. Przejdzie. Lucky sie tak samo zachowywał. To okres rośnięcia.

Atol buuuuuuuuuzzzzziiiiiiiiiiiiiiiii:-)

Kicia dom budujesz!!! Głowa do góry bedzie suuuper.

Dita ja wpadne do Ciebie:-)

Kate??????????

Jesu jaki wisielczy mam nastroj. A serio to taki chyba głupkowaty.
Uchlac mi sie chce!!!
A nie moge bo jestem jedyną dorosłą osoba w domu odpowiedzialną za te małe cudne stworki:-(

reklama
Ech lucky, z chęcia bm wzięłam jedno twoje którekolwiek choćby na 1 nockę... No nic, pozostaje mi trzymać kciuki za tę najbliższą oby była przespana;-)

W ogóle to oglądam sobie ,,mrówki w samolocie: i po prostu jak tylko wymawiam ten tytuł to mam atak śmiechu:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry