hejo :-)
ja dzis ani na chwile nie usiadlam, najpierw 3h zakupy, potem w domu ogarnialam sajgon, ugotowalam dwie zupy (jedna dla siebie - botwinke, druga - pomidorowke - dla chlopakow

) i bylam z Fiolem na placu zabaw. uojezu, padam na cycki.
Kinga, bedzie dzidzia, zobaczysz! mowia, ze 3 mies po odstawieniu anty ciezko zajsc, bo rozregulowana gospodarka hormonalna. bedzie dobrze!
Kasu, super okularki!!!!! jak patrze na takie sliczne oprawki to mam film, zeby sobie zerowki strzelic, hehehehe

choc jakas niby miniwade mam i powinnam zakladac do czytania, ale kto by o tym pamietal..
a ze spaniem to mysle, ze taki buntowy testing rodzicow. spoko, dacie rade. minie.
u nas Fiolek zasypia sam sam sam!!! odkad przeprowadzilismy w 8mies zycia trening nocny. supersprawa. 3 dni placzu i do dzis luksus. spi w dzien 2-3h i w nocy pada o 20.30 codziennie, wstaje o 7.30. ostatnio nawet bez pobudki na mleko (durna matka dopiero ostatnio przestala mu dawac, obylo sie bez najmniejszego placzu, czyli Filip w ogole go nie potrzebowal

)
ze studiami pozniej opisze, bo juz Filip z kapieli wyjety czeka, zeby mu pizamke zalozyc.
czy wasze bable sie juz same ubieraja? moj nic.