Moje dziecie tez się samo ubiera, czasem tył do przodu spodnie założy, ale jest ok

najchetniej to by naga latała cały dzień :-)
Dałam dziś Miśkowi ziemniaka z obiadu, tak sie patrzył że dałam na próbe i chyba calym ziemniakiem sie kosnczyło, mały był zachwycony
Patrycja super ta kurtka i rzeczywiście tania, ja osobiśnie nie znam tej firmy
Jeju co ja jeszcze chciałam napisać?
miesiąc temu Chrzciliśmy Michałka i w sumie od większości dostał kasę zubieralo się 1700 no i mój mąz bardzo zaczął się dziś o ta kase wypytywac co z nią zrobiłam itp.
To mu mówię, że jest na lokacie i sobie czeka że na razie nic mały nie potrzebuje no a on na to, że mam kupic sobie za to mleko dla dzieci. Normalnie szlag mnie trafił... On nie dostał pieniądze na jedzenie tylko na coś dla niego, chce mu za to kupic nie wiem jakies zabawki, na razie jeszcze nie mam sprecyzowanych planów, ale na pewno nie mleko... to obowiazek W utrzymac dzieciaki zwłaszcza, że mało nie zarabia... bo mu chyba serce pęka jak daje mi 100 tygodniowo (karmię dzieciaki Bebilonem)
a to, że dzieci potrzebuja soków innych rzeczy poza mlekiem to juz go w ogole nie interesuje, ale jak kupuje sobie po 2-3 piwa dziennie to jest git.
Kiedyś handlowaliśmy ciuszkami na allegro i szło nawet ok ale zostało nam ciuszków za jakieś 500zł o ktorych on sobie nagle przypomniał i do mnbie z mordą ze mam mu ta kase oddać,.,,, zebym zakupiła sobie za tyle mleka bo on mi nie da... Je**** materialista, ma to po mamusi