..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, zastanawiam sie nad swetrem, ale chyba odpuszcze w ogole zakupy, raz, ze do listopada (jego konca raczej) troche slabo stoimy z kasa na extra wydatki, to chyba wole najpierw obejrzec, zanim kupie..
lucky, no to sie juz nie powtarzam.
kasu, dzieki :-) buziak!
kasia, dzidzia piekna! a minka faktycznie, szalenie powazna
w koncu niebagatelny wysilek!
kicia, moj tez mial ok 2-3 mies wysypke nieustajaca. w ogole nie reagowalam, chociaz w sumie bylam u dermatologa - powiedziala, ze piekna ta skorka i tyle. niech kolezanka tez lepiej pojdzie do derm.
aha, zapomnialam. ekhem, ekhem.
Roni, hehe, no mama przepiekna, tata wesoly i fajowa gadula, a kot przemegazajebisty i tez chce takiego!!
poczekam tylko, az z waszego wyjdzie szydlo i pokaze charakterek, hehehehe
za to ty sie nie odwdzieczylas komplementem. niedobra.
kurde, tak w ogole to za krotko sie zawsze widzimy, zeby normalnie pogadac i sie wygadac. w kolko tylko dzieci i dzieci. ja mam juz mozg tak zlasowany, ze chyba gorzej juz nie moze byc - w mysl: jak nie o dzieciach, to o czym? ;-) hehe.
normalnie na detox mnie. jak juz Masa do butli przyzwyczaje znowu, to koniecznie na piwsko sie umawiamy!
no i znowu o dzieciach..
lucky, no to sie juz nie powtarzam.

kasu, dzieki :-) buziak!
kasia, dzidzia piekna! a minka faktycznie, szalenie powazna
w koncu niebagatelny wysilek!kicia, moj tez mial ok 2-3 mies wysypke nieustajaca. w ogole nie reagowalam, chociaz w sumie bylam u dermatologa - powiedziala, ze piekna ta skorka i tyle. niech kolezanka tez lepiej pojdzie do derm.
aha, zapomnialam. ekhem, ekhem.
Roni, hehe, no mama przepiekna, tata wesoly i fajowa gadula, a kot przemegazajebisty i tez chce takiego!!
poczekam tylko, az z waszego wyjdzie szydlo i pokaze charakterek, hehehehe
za to ty sie nie odwdzieczylas komplementem. niedobra.
kurde, tak w ogole to za krotko sie zawsze widzimy, zeby normalnie pogadac i sie wygadac. w kolko tylko dzieci i dzieci. ja mam juz mozg tak zlasowany, ze chyba gorzej juz nie moze byc - w mysl: jak nie o dzieciach, to o czym? ;-) hehe.
normalnie na detox mnie. jak juz Masa do butli przyzwyczaje znowu, to koniecznie na piwsko sie umawiamy!
no i znowu o dzieciach..

koszmar ! nie dość , ze i tak od kilku lat już nie czuję tego klimatu świąt , to teraz jeszcze już od połowy października oglądam te wszystkie choinki , kokardki , mikołajów , świąteczne promocje ... ech ...