reklama

mamusie grudniowe:)

Halo KAte...pracusiu:-D:-D...pusto tu bez Ciebie.

Ja tez nie znam Japan Style. Ale wydaje mi sie ze za taka kase mozesz sprobowac...zawsze mozesz sprzedac.

Cosmo no comments odnosnie Twojego meza...

Lucky dzielna nasza...trzymaj sie. Sama chetnie bym Ci pomogla gdybym bizej mieszkala.

Wyobrazcie sobie ze MArika zasnela wczoraj przed 19 i spala do 8.30:szok:

reklama
Maja to Mikołaj Anity jeszcze lepszy w Istebnej spał od 17 do 7 rano:-D,
Cosmo....a może lepiej daj jemu tą kasę:wściekła/y:, pewnie by się cieszył biedaczek jeden:wściekła/y:, niech spada.......mleko by mu rozwiązało problem.....
Lucky ściskam i przyciskam, na pewno dasz radę, dla mnie to ty jesteś szczytem cierpliwości i opanowania:tak:, tylko naśladować:tak:
Kate buziam, zapracowana kobietko.
Kasu pewnie Brunkowi przejdzie.....poprostu testuje rodziców;-), foto mile widzane, oczywiście w tych nowych" vision express";-)

a co do budowy domków, u nas też zapadła decyzja o budowie własnego mini mini domku, ja chcę mały, aby ograniczyć koszty utrzymania.......a co do kosztów słyszałam że gaz od 1 list. idzie w górę:wściekła/y:, no a za gazem pewnie wszystko poleci:baffled:, tylko ciekawe dlaczego nie moja pensyjka:baffled:

u nas do ubierania sie nie rwie:sorry2:

Elo, Lucky łączę się z tobą w bólu, ja w niedz-pn spałam godzinę, potem zasypiałam na jakieś dosłownie minuty (pamiętam rano D. z tekstem "czuwaj bo idę po bułki" i nanosekundę później znów coś do mnie gada o wstawaniu - okazało się że już wrócił ze sklepu a ja spałam nic nie pamiętam), a pn dwa glony w domu i ja z manią żeby tylko się nie położyć na chwilę bo zaraz zasnę a nie mogę. Na szczęście Pepe ozdrowiał co uratowało moją przytomność. Generalnie też już przespał całą noc i rano wstał z tekstem "jest dzień już nie śpimy" i przyszedł mnie budzić :-D
Maciuś za to kaszle, więc dziś uderzamy do lekarza kontrolnie, jeszcze ma standardową wysypkę 2go miesiąca oraz dziś rano zaropiało mu oko :dry::baffled:.
A tu wkleję wam jak na brzuchu leży sobie (strasznie zacięte ma miny):

Oj Nonek współczuję i mocno pozdrawiam.

Kasiu jaki Maciek śliczny chłopak:-) No dokladnie tak sie czułam. I Motylka tez jakaś kaszląca. Dzis albo jutro lekarka przyjedzie. Powiedziala co dawac (daje juz jej to co powiedziala od wczoraj) wiec nie mam ciśnienia na koniecznie teraz by była.

Agutka oj ja siebie całkiem inaczej widze. Raczej jako furiatke co miota się w domu i nie bardzo wie czasem za co sie najpierw wziąć. Ale git, niech tak bedzie. Jak tak mi bedziesz to mwic to może sama w to uwierzę:happy2: Buziam.

Kasu ja Ciebe też:-)

Aenye obiecałam ze wpadnę. I jak tylko ozdrowieją bede z 2 młodszych, bo Lil do przedszkola niech śmignie.

Kate no Ty jestes perszing z tymi kursami. Fajnie masz. Gratuluję.

Maju Ilonko wiem i dziękuję:happy2: Szkoda że tak daleko, szkoda.

Cosmo straszne jak musisz walczyc nawet o "jedzenie". I tez już nie komentuje. Ściskam Ciebie ślicznoto bardzo i uściskaj swoje dzieciaczki.

A dzis sie wyspaliśmy, nawet moge powiedziec ze calkiem git sie czuje. Pobudka tylko 2 razy bo M kaszlała i na koniec wylądowala u mnie w wyrku jako 3:baffled: Ale co tam.
Dita 2 lata no nie;-):-)

Kasiu ale macius podobny do brata :tak: super chłopak i co powiedział lekarz?
Aenya fajny płaszky sweter tez :tak: taki w moim stylu , ja bym zaryzykowała w sumie to nie duzo kosztuje szkoda tylko ze moj cyc tam sie nie zmiesci a teki fajny sweterek tam znalazła :-(
Cosmo bez komentarza wspołczujei nie rozumiem takich ludzi
Lucky zdrówka duzo i podziwiam ze dajesz rade ja przy dwojce wysiadam ostatnio chyba mam chwilowy kryzys
Nonek moje kondolencje

Moje strasze dziecie zaczyna kaszlec i jego dopadlo mała juz lepiej wypozyczyłam w przychodni inhalator i sie inhalujemy :-)
Filip zarzegnał strajk nie spania i poszedł spac przed 12 :-) mała spi a ja mam chwile dla siebie a raczej na ogarniecie syfku w domu :-D
Co dawac na kaszel? ktos cos poleca chodzi mi o Filipa

reklama
hej!

Dita tak wiem wiem i to wszystkie grille , trawki itp trzymaja mnie jeszcze na silach bo tak juz bym pier... ta budowa :-)
my kredyt bralismy no i garb na glowie. mam nadzieje ze szybciej splacimy.

Lucky kochana sciskam mocno. Duzo zdrowka dla dzieciaczkow i niech dadza mamie pospac. a z ta "furiatka" to cie ponosi!! Ty ostoja spokoju i delikatnosci hehe

Kasia ale Macius super trzyma glowe, a Piotrus extra gada! moj to jeszcze daleko w lesie z gadaniem a juz bym chciala zeby gadal! napisz mi prosze cos o tej wysypce drugiego miesiaca albo zapodaj linka! bo mi sie kojarzy ze to normalne ze dzieci w tym wieku maja wysypki a kolezance przepisali masc ze sterydami dla synka a dziecko ma 7 tygodni!!!

Nonek wspolczuje :-(

Patrycja fajne te ciuszki i niedrogie! jak cos zakupisz to sie pochwal!

Agutka a jaki chcecie domek?

Pozdrawiam wszsytkie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry