reklama

mamusie grudniowe:)

Ale produkcja :szok: ledwo doczytałam
Ilona Maja :-D:-)
Roni mój też nie gada aż mnie czasem coś strzela bo go nie rozumiem a on się złości
Aenya współczuje sąsiada i akcji z parkowaniem wiem co znaczy sąsiad debil bo mam takiego na górze (niestety) granie w kosza taczane kul metalowych skakanie chyba z szafy na podłogę dyskoteki takie że aż Filip tańczy nocne gry w duma albo inne badziewie nie da się tego opisać najgorsze jest to że sąsiedzi wszyscy wkoło na to pozwalaj ja raz zadzwoniła na policje o 3 rano to mi przylazł i walił w drzwi idiota szkoda słów na takich debili niektórzy nie nadają się do mieszkania wsród ludzi
Lucky pracuś z ciebie:-)
Super ze mańce się podoba w żłobku :-)
Kicia powodzenia w staraniach:-p:tak:
Nieistotna zazdroszczę postępów w gadaniu
Maja a moze ktoś ci z polski wyśle coś na pęcherz

Moja dzieciarni śpi od dwóch godzin :-) chwila ciszy
Filip na maksa nieznośny już:-( nie wiem jak z nim postępować jego zazdrosc coraz większa normalnie a ja mu coraz więcej czasu poświecam i przez to mam wyrzuty sumienia bo z mała to tylko karmienie przewijanie ostatnio :confused: młody ma ataki złości pokazuje żebym Moje włożyła do łóżeczka aj ręce opadaj czasami już :-( czasem mam Ochotę usiąśc i sie rozwyć
W koncu mamy nowe aparaty dla Filipa takie ful wypas :-) zaszalałam i wybrałam niebieskie :-p takie dzieciowe bardziej,ukochana babcia sie dorzuciła to nie musielismy odkladac kolejnych miesiecy teraz licze na szybkie postepy w rozwoju jego mowy
Majka ma pryszcze na policzkach czy ktos wie co to?? :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
ROni każde dziecko ma swoje tempo!! moja sąsiadka ma syna który zaczął mówić jak miał uwaga 5lat i to tak nie wyraźnie, że szok! Znajomej syn w lutym skończy 3 lata i ledwo podstawowe słowa (mama, baba, daj itd ma opanowane) oczywiście nie życzę Wam tego ale nie łam się!!

Kasia_z uśmiałam się z postu o sąsiadach!! no a pan od burdelu no rewelacja!

Ilonka i ja poproszę o nowe słówka!

KICIA no to powodzenia życzę!!

nona jak ja bym chciała, żeby Oli też tak się zachowywał jak Mania. Dzielna dziewczynka!!!!

Mapeciarnia śpi a ja idę mu budyń zrobić i guchę naszykować, żeby nie musiała ciekać jak wstanie!
co do sprawdzania ortografii to muszę poszukać tego w IE bo FF mam jakieś dziwne (głupie komunikaty się pokazują co chwile itp)

Ostatnia edycja:
Roni normalnie kopne cie w zadek za takie gadanie. Zobaczysz, ze jak Jasiek zacznie gadac to calymi zdaniami. Moj szwagier nie gadal nic do 3 roku zycia. Tesciowa juz szalala z niepokoju, ale jak zaczal mowic to tak, ze im w piety poszlo.
Julka w wieku Majerany mowila calymi zdaniami, Manka duzo wolniej zaczyna gadac.

kamila a jak te pryszcze wygladaja, gdzie dokladnie sa?
kasia sasiadow masz debest:-p.
Ja nie mam sasiadow na razie.
Nieistotna gratki za nowe slowka.
Dita powodzenia w rozpakowywaniu.

Jesli chodzi o blendy ortograficzne ja puki co nie kozystam z rzadnych pomocnikuw:-p. Chodz czasem zdazy mi sie jakis blond walnonc.:cool2::ninja2:

tak apropo sasiadow i burdeli hehe
u mnie w klatce mieszka pani ktora pracuje nocami
sasiadki (te z ktorymi sie przyjaznie) stwierdzily ze to cicho-ciemna du@@@dajka ;-) (jedna pracuje w osiedlowym sklepie i zbiera takie ploty) po czasie okazalo sie ze pani jest policjantka huehue

w klatce obok na parterze mieszka Gosia, ktora ma ksywe gestapo
potrafi powiedziec do sasiadki obok:
dzis o 5.09 (rano) szorowalas piety pumeksem pod prysznicem
albo jak mowie ze musze isc do domu bo Blanka placze (faktycznie tak myslala) ona na to, nie to nie Blanka to mala Gosia z klatki E z drugiego pietra

Ostatnia edycja:
Kamila gratuluje nowych aparatow!! mam nadzieje ze bedą dobrze dzialać :)

U nas nie tyle duzo slow dzwiekow, ale to bardzo duzo jak na nas :) potrafi udawac samolot, koze, osiolka, pieska, krowe, lew
mowi ko-ko jako ptaszek, piekne wyrazne "k"
ba- Bartek kolega
mowi tez traktor ale nie jestem w stanie powtorzyc, jakos dziwnie to mowi, nawet slychac takie nieme "r"
aja- ajax pies :) wszystkie psy to ajax :-D
duzo jest orzykow typu "oja" "bam" wczesniej tego nie bylo

Roni zluzuj :-D

Kamila z tego co opisujesz, to moga byc takie "przyczopowane" gruczoly lojowe. Zrob zdjecie jak mozesz to zobacze. Jesli to jest tak jak mowie, to nic nie rob- nie wyciskaj nie daj boze, kap w emolium czy innym plynie nawilzajacym, nie smaruj ciezkim kremem- takim tlustym. Lepiej takie nawilazjace. Samo zejdzie. Z tego co mi sie wydaje, to nie jest od skazy bialkowej.

Jade po mala Stonke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry