kamila1983
Fanka BB :)
Ale produkcja
ledwo doczytałam
Ilona Maja
:-)
Roni mój też nie gada aż mnie czasem coś strzela bo go nie rozumiem a on się złości
Aenya współczuje sąsiada i akcji z parkowaniem wiem co znaczy sąsiad debil bo mam takiego na górze (niestety) granie w kosza taczane kul metalowych skakanie chyba z szafy na podłogę dyskoteki takie że aż Filip tańczy nocne gry w duma albo inne badziewie nie da się tego opisać najgorsze jest to że sąsiedzi wszyscy wkoło na to pozwalaj ja raz zadzwoniła na policje o 3 rano to mi przylazł i walił w drzwi idiota szkoda słów na takich debili niektórzy nie nadają się do mieszkania wsród ludzi
Lucky pracuś z ciebie:-)
Super ze mańce się podoba w żłobku :-)
Kicia powodzenia w staraniach

Nieistotna zazdroszczę postępów w gadaniu
Maja a moze ktoś ci z polski wyśle coś na pęcherz
Moja dzieciarni śpi od dwóch godzin :-) chwila ciszy
Filip na maksa nieznośny już:-( nie wiem jak z nim postępować jego zazdrosc coraz większa normalnie a ja mu coraz więcej czasu poświecam i przez to mam wyrzuty sumienia bo z mała to tylko karmienie przewijanie ostatnio
młody ma ataki złości pokazuje żebym Moje włożyła do łóżeczka aj ręce opadaj czasami już :-( czasem mam Ochotę usiąśc i sie rozwyć
W koncu mamy nowe aparaty dla Filipa takie ful wypas :-) zaszalałam i wybrałam niebieskie
takie dzieciowe bardziej,ukochana babcia sie dorzuciła to nie musielismy odkladac kolejnych miesiecy teraz licze na szybkie postepy w rozwoju jego mowy
Majka ma pryszcze na policzkach czy ktos wie co to??
ledwo doczytałam Ilona Maja
:-)Roni mój też nie gada aż mnie czasem coś strzela bo go nie rozumiem a on się złości
Aenya współczuje sąsiada i akcji z parkowaniem wiem co znaczy sąsiad debil bo mam takiego na górze (niestety) granie w kosza taczane kul metalowych skakanie chyba z szafy na podłogę dyskoteki takie że aż Filip tańczy nocne gry w duma albo inne badziewie nie da się tego opisać najgorsze jest to że sąsiedzi wszyscy wkoło na to pozwalaj ja raz zadzwoniła na policje o 3 rano to mi przylazł i walił w drzwi idiota szkoda słów na takich debili niektórzy nie nadają się do mieszkania wsród ludzi
Lucky pracuś z ciebie:-)
Super ze mańce się podoba w żłobku :-)
Kicia powodzenia w staraniach

Nieistotna zazdroszczę postępów w gadaniu
Maja a moze ktoś ci z polski wyśle coś na pęcherz
Moja dzieciarni śpi od dwóch godzin :-) chwila ciszy
Filip na maksa nieznośny już:-( nie wiem jak z nim postępować jego zazdrosc coraz większa normalnie a ja mu coraz więcej czasu poświecam i przez to mam wyrzuty sumienia bo z mała to tylko karmienie przewijanie ostatnio
młody ma ataki złości pokazuje żebym Moje włożyła do łóżeczka aj ręce opadaj czasami już :-( czasem mam Ochotę usiąśc i sie rozwyć W koncu mamy nowe aparaty dla Filipa takie ful wypas :-) zaszalałam i wybrałam niebieskie
takie dzieciowe bardziej,ukochana babcia sie dorzuciła to nie musielismy odkladac kolejnych miesiecy teraz licze na szybkie postepy w rozwoju jego mowyMajka ma pryszcze na policzkach czy ktos wie co to??

Ostatnia edycja: