reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
o rany:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
blokuj karty!!!!!!!
a gdzie? jak? co?
może gdzies zostawił i zapomniał?
w każdym razie współczuję

P.S. nadal jestem na czyimś dostępie do neta... czekam na pacjenta

Sara moze gdzies zostawil. Moj M tak czesto robi. Kiedys ok 21 sobie przypomnial ze chyba karty nie ma. Kazalm mu usiasc i pomyslec gdzie ja mogl zostawic. Przypomnial sobie ze ostatnio w jakims sklepie placil . Na szczescie sklep do 22 byl otwarty ale na drugim koncu miasta wiec zadzwonilam , powiedzieli ze katra jest i mozna rano odebrac.

Moze i u Was podobnie chociaz nie sadze ze kasa sie znajdzie:(

Kurcze dziewczyny chyba sie wszystko powoli uklada z robota...straaaaszsznie sie ciesze.Moze stresy wreszcie mina.

przypuszczał, że to dwaj pracownicy bo się pojawili a potem szybko do domu uciekali. Pojechał z policją za nimi i ich przeszukali ale nic!!!!!!
ale kto mądry po kradzieży trzyma portfel ze sobą!
przeszukał wszystko! wszystkie miejsca gdzie był i NIC:wściekła/y:
karty mają PIN a więc raczej nic nie wykombinują ale na dowód i resztę dokumentów mogą kupować rzeczy i brać pożyczki przecież

no żyć nie umierać

fak fak fak:crazy:

Nieistotna i maja ale problem zrobiłyście nie powiem.Jeden błąd a tu fama na całe babyboom i jeszcze cicho się z tego śmiejecie-dziwny temat.
Dla mnie to brzmi tak -jak ktoś nie chce czytać moich postów albo widzi w nich błędy to niech je omija z daleka no chyba że kogoś to interesuje ale uważam że można przymknąć oko i dac sobie na luz.
Dalej nie będę komentować.

hej laski ;)

no przyznam, ze produkcja imponujaca ;))

aenye akcja z sasiadem, skad ja to znam, a wszystko przez to ze na nowych osiedlach na maxa ograniczaja miejsca parkingowe, u nas teraz np po 5 nie mamy szansy zaparkowac pod blokiem, przewaznie wszystko zajete, no i oczywiscie tez sie zdarza ze ludzie sie zastawiaja, trobia, robia zdjecia komorkami, normalnie dantejskie sceny, nie wspominajac o debilach ktorzy wjezdzaja na cala szerokosc chodnika i jak idzie np. laska z wozkiem to nie ma jak przejsc kosmos

a propos sasiadow z kolei tez mamy k...wke w bloku i to wcale nie cichociemna ;)) regularnie o 20:20 codziennie zlazi z 2 pietra w tych butach na obcasach tak czlapiac ze wszyscy mieszkancy wiedza ze do roboty idzie, my mieszkamy na parterze i kiedys latem jak mialam otwarte okno slyszalam jak sie umawiala z jakimis kolesiami na prace w burdelu, generalnie zadna atrakcja ;)) a w ogole to u nas spokojny blok, w sumie najbardziej znam sasiadke z naprzeciwka, pania Wandzie wiek na oko 80 lat, ktora jest calkiem git i wyluzowana

Roni ja juz milion razy pisalam a ty nie sluchasz, wiem jak bardzo bys chciala sobie z Jaskiem pogadac ale moze byc tak ze zacznie gadac np za rok, generalnie z dziecmi czeka sie do 3 roku zycia i faktem jest ze dzieci, ktore pozniej zaczynaja mowic, czesto mowia calymi zdaniami, Agata np teraz rogadala sie na maksa, i zaczyna tez klecic zdania i wszystko powtarza wiec spoko luz!!! i w koncu przekonala sie do ksiazek, siedzi grzecznie i slucha jak czytam, a nie przewrraca kartke za kartka i wola co to? a to?? itd. itp zawsze wieczorem wola teraz mama czytaj!! ;)

Fajnie ze Manka wyluzowana w zlobku, mam nadzije ze z Agata tez tak bedzie jak trafi w koncu do przedszkola ;)
Sara no to przerabane, J zgubil portfel jak byl na imprezie a ze bylo to w piatek to dopiero w poniedzialek mial poblokowac dokumenty a tu w niedziele zadzwonil koles ze znalazl wszystkie dokumenty w parku jak wracal z nocki na rowerze ;) moze ktos znajdzie i sie odezwie
Agnieszka napisz pozniej jak tam Alanek

wszystkie dziewczyny pozdrawiam

spoko Aga kazdemu zdarzy sie blad, ja np jak studiowalam anglistyke i wszystkie notatki po angielsku albo po hiszpansku robilam, bo mielismy tez elemnty hiszpanskiego, to sie potem lapalam ze po polsku nie umialam pisac, i do tej pory np. mam problem najwiekszy z h i ch, a jak sie czlowiek spieszy np. to takie rzeczy potrafi stworzyc ze hoho ;))

reklama
Sa_raa - współczuję,ja też bym się wku.....3mam kciukasy że portfel znajdzie się z całą zawartością(choć pewnie kasy może już tam nie być) a co do dokumentów to jeśli znalazł to uczciwy człowiek to odda wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry