reklama

mamusie grudniowe:)

Pati bido, współczuję sąsiada:baffled:
no i nie daj się!!!
i najlepszy będzie taki wysoki krawężnik:tak:
nie zniszczą, nie wykopią /jak się zabetonuje/, autem nie wjadą
dobra... lecę do pracki:-)

reklama
Kicia mozemy sobie rece podac
ale jak czytam posty listopadowek i wczesniej to tylko dzieci na grudniu takie rozgadane
a ja szczerze mowiac lapie tu kompleksy
a Olaf ile mowi?

Oli mowi kolo 20 slow jakos.
a John?

Kicia powodzenia w staraniach:-p:tak:

W koncu mamy nowe aparaty dla Filipa takie ful wypas :-) zaszalałam i wybrałam niebieskie

Dziekuje i gratuluje nowego aparatu !!

KICIA no to powodzenia życzę!!

Dziekuje!! :tak:

.... kto nie robi rzadnych błendóf, nieh pierszy żuci kamieniem...:laugh2:

dobre!

Sara jak najszybciej zgłoście zaginięcie dokumentów w urzędzie stanu cywilnego , w bankach , dobrze , że była interwencja policji .

Mnie też okradli ( pewna nie jestem , ale tak przypuszczam - jechałam metrem , a w torebce , którą ze sobą miałam , był zepsuty suwak - no i jak się później okazało portfel zaginał - ale wątpię , że go gdzieś wsadziłam ) I tym sposobem do dziś jeżdzę samochodem na zaświadczeniu o zaginionych dokumentach , bo nie mam kiedy wyrobić nowych :baffled: pech ...

Nona no gratuluję Mani tak szybkiego oswojenia się ze żłobkiem ! Dzielna dziewucha ! :happy:

Maja 3mam kciuki , zeby faktycznie tak było ! :tak:

Rety Patrycja no niezła akcja z tym sąsiadem :no: - krawężnik dobry pomysł ;-)

Roni :-D gestapo ! hehe , a i niegdy bym nie wpadła na Jaśkową definicję "trzy" - super !

Nieistotna gratulacje dla rozgadanego Filipa ! po nitce do kłębka :tak:

no i w tym momencie żałuję , ze nie robiłam notatek :sorry2:

u mnie bez zmian : praca , praca , praca :baffled: ale ale ! :happy: długi weekend mi się zapowiada ! nieopisana radość mnie ogarnia na samą myśl ! 4 dni wolne ! :-)

Kasia z cudny post. Wogóle lubię Twoje posty:rofl2::-)
CO do odpieluchowywania wspólnego daj znać kiedy zaczynasz;-) Chętnie dołączę.

Roni no cudne trzy. U nas to samo to koo lub kuka co znaczy tyle co koło lub kółka:laugh2: co z wielkim zapamiętaniem rysuje.
Biedne ścisnany meble i nawet podłogi:baffled: No nic czekam na matylkowe jeszcze arcydzieła i dopiero wtedy sie tym zajmę:laugh2:
A gestepo łoj:rofl2:

Saraa no mówiłam mam nadzieję ze wyrzuci portfel z dokumentami i resztą a na kase sie połasi. Kurka a piny pamietacie czy na katrkach?

Kicia Olaf się na pewno rozgada, jak i Filip Nieistotnej i Jaś Roni. Mój D tez niemowa;-) Wogóle rozgadane to sa tylko dziewczyny z grudnia i Pituś:-D Nie ma co się stresować. Jak sobie przypomnę jak Lucky na swój roczek śpiewał sobie sto lat to mi się dziwnie robi mając tak przeciwstawną postać - Domicha, a przeciez ponoć te dzieci co mają rodzeństwo szybciej zaczynaja i wogóle. Bujdy;-):-) Każdy w swoim tempie:-)

Anitko odpoczywaj maxymalnie:laugh2:.

Kamila strasznie się cieszę z aparatu dla młodego i niebieski fajnie:-) A nie miej wyrzutów co do Maji. Ona maleńka i trzymaj ją np w leżaczku w czasie kiedy nie śpi a jak śpi to do wyrka. Niech widzi jak bawisz się z Filipem. A Filipa zachecaj do wspolnej zabawy razem. Niech pogłaszcze małą i mocno go za to chwal. D teraz sam kładzie się koło Motyla na kocyku na ziemi np. A było bardzo źle. D nawet nie podchodził do M.

CDN

Sara współczuje zaginięcia portfela :-(
Anitko super ze wkońcu masz wolne :-)
Lucky staram się jakos żeby mały był przy siostrze żeby ja głaskał i inne takie czasem nawet mu to super idzie, kąpiemy małą też razem ale po paru minuta ma jej dość :confused: w ogóle to się martwię o niego bo się jakby trochę cofnął :-( znowu robi w pieluchę czego już nie było smok był tylko do spania a teraz robi mi awantury o niego w ciągu dnia:-( no i misio jak mu na coś nie pozwolę albo mówię ze za chwilę bo np karmie małą to idzie po tego misia i go przytula w kącie gdzieś tak jakby sie pocieszał że wredna matka nie ma mu już tyle czasu co kiedyś, ostatnio nawet jak sie uderzy to nie przychodzi do mnie tylko do misia :-( nie podoba mi sie to :-(

Kamila czesc dzieci tak ma ze przy mlodszym rodzenstwie sie uwstecznia chwilowo. Pociesze Cie ze moja Marika ostatnio tez po ok 3 razy sika w gacie a przeciez pielucha odstawiona spory czas temu.
Gratki aparatu...super ze nie musieliscie dluzej czekac z zakupem.

Anita no to odpoczniesz troche

Agnieszka nie afera tylko chcialam zwrocic Twoja uwage na to ze czesto po kilka razy piszesz te same rzeczy.Ale skoro lubisz:baffled:

Kamila ja nie pomoge bo mam tylko 1sztuke na stanie i zazdrosci nie ma
ale rozumiem ze serce mi musi pekac by rozdzielic sie na dwoje.. ciezka sprawa..
ja chcialabym by Filip mial rodzenstwo, ale nie wiem jak by reagował...
badz co badz caluski dla Twoich maluszkow

Sara wspolczuje utraty portfela :(

reklama
sara współczuje Ci :-(
anita to tak jak i ja 4dni wolne! długi łikiendzik :happy2: należy się a co! ;-)

Mieliśmy awarie na klatce schodowej. Ktoś wszedł i zerwał z gwintami kaloryfer!:szok: woda się lała, syczało no masakra:no:
zadzwoniłam do spółdzielni i zakręcili wodę narazie..
grr... co za wandalizm :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry