Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kicia mozemy sobie rece podac
ale jak czytam posty listopadowek i wczesniej to tylko dzieci na grudniu takie rozgadane
a ja szczerze mowiac lapie tu kompleksy
a Olaf ile mowi?
Kicia powodzenia w staraniach
W koncu mamy nowe aparaty dla Filipa takie ful wypas :-) zaszalałam i wybrałam niebieskie
KICIA no to powodzenia życzę!!

.... kto nie robi rzadnych błendóf, nieh pierszy żuci kamieniem...![]()
pech ... 

- krawężnik dobry pomysł ;-)
gestapo ! hehe , a i niegdy bym nie wpadła na Jaśkową definicję "trzy" - super ! 

ale ale !
długi weekend mi się zapowiada ! nieopisana radość mnie ogarnia na samą myśl ! 4 dni wolne ! :-)
:-)
co z wielkim zapamiętaniem rysuje.
No nic czekam na matylkowe jeszcze arcydzieła i dopiero wtedy sie tym zajmę

Nie ma co się stresować. Jak sobie przypomnę jak Lucky na swój roczek śpiewał sobie sto lat to mi się dziwnie robi mając tak przeciwstawną postać - Domicha, a przeciez ponoć te dzieci co mają rodzeństwo szybciej zaczynaja i wogóle. Bujdy;-):-) Każdy w swoim tempie:-)
.
w ogóle to się martwię o niego bo się jakby trochę cofnął :-( znowu robi w pieluchę czego już nie było smok był tylko do spania a teraz robi mi awantury o niego w ciągu dnia:-( no i misio jak mu na coś nie pozwolę albo mówię ze za chwilę bo np karmie małą to idzie po tego misia i go przytula w kącie gdzieś tak jakby sie pocieszał że wredna matka nie ma mu już tyle czasu co kiedyś, ostatnio nawet jak sie uderzy to nie przychodzi do mnie tylko do misia :-( nie podoba mi sie to :-(
należy się a co! ;-)
woda się lała, syczało no masakra