reklama

mamusie grudniowe:)

dziś zaprowadzam Alana do żłobko-przeczkola że tak napiszę na 1.30 do 6 :tak:mam nadzieję że nie będzie płakał bo serce mi pęknie.

.

Za chwilkę mykam Alanka do żłobka zaprowadzić-dziś jego pierwszy dzień-idzie na popołudniową sesję-mam nadzieję że będzie wsio ok:-)

Czy to nie dwa posty dokladnie o tym samym? ;-) W tym samym dniu w odstepiegodzinki czy kilku

reklama
Ilonka Maja ;-):-p.

Ja stwierdzam, ze moje dziecko nie nalezy do normalnych. Wstala o 6.30 jak nigdy i mowi, ze idzie do dzieci. Z auta to pognala jakby droge do zlobka znala od zawsze. Wpadla do zlobka, poznala od razu drzwi od swojej sali. Tam w szatni dzieci wyjace i rodzice namawiajacy do wejscia te dzieciaki do sali. Manka szybka zmiana kapci i momentalnie wpadla do sali, nawet sie za mna nie obejrzala:happy:.

Aenye bardzo dobrz zrobilas. Ja jak mieszkalam w bloku tez np. wzywalam policje do sasiada przy ostrej imprezie. Albo wzywalam sanepid do sasiada obok co trzymal kroliki i je zakopywal w stercie kompostu, a tam jego wielkie psy wyciagaly to i lataly po posesji.
Ty sprobuj za kazdym razem auta blokowac, wzywac straz jak parkuja na trawniku, bo obojetnie czyj on jest, to jest karalne. Nawet jak juz tam trawa nie rosnie. Moze sprobuj skontaktowac sie z wlascicielem dzialki, lub poprosic zarzadce o to, zeby postawic tam nie tyle plotek ( wyrwa, zdemoluja), co slupki metalowe lub betonowe. Lub wystarczy takie wystajace krawezniki wkopac, zeby auto nie zaparkowalo.

Manka super odwazniak. GRATKI
Chociaz Pyzak tez tak ma. Jak na playgrupy chodzimy to spokojnie wychodze z sali, jak chce ja ze soba zabrac to 'sio ' mowi i idzie do dzieci wiec mysle ze ze zlobkiem nie byloby problemu.

hej wam!

Sara narazie pomalutku zaczynamy sie starac, zobaczymy jak to nam pojdzie...
Aenye no nie dziwie ci sie wcale tez bym miala niezlego wku... baran jeden.
Nonek super ze Majeranka zadowolona!
Nieistotna brawo dla Filipka - to juz pewnie niedlugo sie rozgada calkiem.
Lucky ty nasz pracusiu - buziam :)

Moj Oli jakis ruchowo bardzioej rozwiniety niz intelektualnie...
szybko zaczol silowe rzeczy jak wstawanie, przewracanie, raczkowanie, chodzenie, wspinanie sie a do gadania i ogolnie kumania (moze to przez to ze nie mowi) dosc trudniej ...
no nic zobaczymy
a kiedy dzieci juz tak ostatecznie powinny zaczac mowic??

pozdrawiam

hejo.

aenye - bardzo dobrze zrobiłaś, olej stosunki sąsiedzkie bo typo jest totalnym chamem - obrażał cię i to przy dzieciach. Z daleka od takich.
Następnym razem dobrze dziewczyny mówią - rób zdjęcia!

nieistotna - prosimy o przedstawienie nowych słów!!!:tak::-D

Trzymam kciuki za Alanka w jego pierwszym dniu

Mańka the best po prostu sikam:-D:-D:-D

Cosmo - odpukać w niemalowane naprawde dobrze mi sie pracuje. Mam super szefa, praca jak dla mnie ciekawa, atmosfera super, zarobki tez jak na Lublin niezłe, a ma być lepiej. O ile wyjdziemy z mega doła bo firma mocno zadłużona, a to przez to że mnóstwo odbiorców nam wisi kasę. I nie ma na nich rady, powoli co prawda przyzwyczajamy do regularnego spłacania faktur, kilkoro się juz ,,naprawwiło" ale to i tak kropla w morzu. Ja się teraz właśnie tym zajmuje - fakturami i pilnowaniem terminowych spłat zarówno od odbiorców i do dostawców.
Właśnie przyszły paczki z towarem wielkości szafy :baffled:, ide się bawic w rozkładanie na regały;-)

Kicia mozemy sobie rece podac
ale jak czytam posty listopadowek i wczesniej to tylko dzieci na grudniu takie rozgadane
a ja szczerze mowiac lapie tu kompleksy
a Olaf ile mowi?

Aenye - w miejscach stref zamieszkanych - taki niebieski znak drogowy:
images

nie wolno parkować w miejscach do tego nie przeznaczonych (art. 49 kodeksu drogowego), czyli na trawnikach na przykład. Niezależnie czyj to trawnik. Więc ci gościu ze straży coś bredził. Tak samo nie wolno parkować na chodniku, ulicy w tej strefie. Możesz to zgłosić, a oni muszą zgłoszenie przyjąć i przyjechać sprawdzić i wystawić mandat. Natomiast jak postawisz płotek w ogródku, to gwarantuję ci, że idiota go wykopie bo będzie chciał zaparkować.

Ja co do sąsiadów to mam zwykle doświadczenie z burakami i psychopatami ;-)
Na siódmym mam gości od imprez, ale po tej co wezwaliśmy policję przycichli. Była też rodzinka ze szczekliwym terierkiem, ale chyba ktoś go otruł bo dawno nie widziałam. Na trzecim mam laseczki dziewczyny dresa - odbywają się tam imprezy ze skandowaniem "pokaż cycki" co czasem niesie przez okno, oraz dialogi okraszone nieustannie słowami na k i ch - odbywające się przez okno (dres pod oknem niczym Romeo, jego Julia na balkonie). Mam też dwie psychopatki, zatargi między nimi ciągną się już dwadzieścia lat - w poprzednim bloku mieszkały koło siebie i darły koty, natomiast teraz kupiły nowe mieszkania i mieszkają jedna nad drugą. Trzecia psychopatka upodobała sobie mnie osobiście i do mnie dzwoni pytać czy ona ma podpisać aneks do umowy ze spółdzielnią albo gdzie ma kupić parkiet (litości!). Blok od nas mieści się burdel ;) Nam nie przeszkadza, oprócz tego że kiedyś pomyłkowo ktoś się dobijał do mnie domofonem mocno nawalony, więc wiem nawet w którym to mieszkaniu. Ogólnie sielsko anielsko, jak to osiedle hehe

Co do imprez to u nas jest tak (z autopsji imprezowych oraz ostatnio jako zgłaszający, bo mi dwa piętra niosło w nocy jakieś technoparty): dzwonisz na policję - oni muszą przyjechać. Za pierwszym razem przeważnie udzielają upomnienia. Impreza się nie ścisza, dzwonisz drugi raz - znowu muszą przyjechać niezależnie co ściemniają (nam np mówili, że możemy zgłosić osobiście na komisariacie jutro w godzinach bla bla). Wtedy przeważnie dają mandat 50 zł. Potem jak już dostałeś mandat czyli zostałeś ukarany to w sumie nic więcej nie zrobią oprócz ewentualnego przyjeżdżania, ale pewnie nawet nie bo im się średnio chce ruszać po nocy...

A propos błędów w postach polecam sprawdzanie pisowni w przeglądarkach - np. ja mam FF i takie coś jest i działa. :-p

u mnie tez w FF takie coś jest - podkreśla mna czerwono wyrazy z błędem a po kliknięciu prawym przyciskiem myszy - proponuje wyrazy prawidłowe.
Super wynalazek;-):-)

Po prostu posty z błędami trudniej się czyta, zamiast zwracac uwage na znaczenie, mózg automatycznie przestawia się na czytanie i poprawianie w myślach błędów. No przynajmniej u mnie;-):cool2:

reklama
Roni, weź z tymi kompleksami się schowaj pod kanapę.
Jasiek może nie mówi, ale rozumie na pewno wszystko. A gadaniem się nie przejmuj, średnio masz wpływ na to.
Mój za to na nocnik to chyba w podstawówce zacznie robić. Patrzę na to jak sikają chłopaki, to Maciek w nocy tyle sika co Piotruś. Czyli mało i rano mega sik. Mi się razem będą odpieluchowywać chyba. Piotruś jakiś kompletnie opóźniony z trzymaniem moczu. :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry