reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja chyba nie musze sie ponownie przedstawiac:-) :-) :-) :-)
Asia to Asia
Wczoraj popatrzylam troszku na mojego bobasa.Cos mi sie wydaje ze widzialm tam mamusiny nosek kartoflowaty i uteczka do taty podobne.Spalo sobie moje malenstwo kochane z piastkami przy oczkach.
heh...ale mialam radoche

Tak, Asia - mojej dzieciny usteczka i nosek są juz w wątku - teraz ty!!.

Hehe, dziewczyny gratulacje tygodnic, Roni - gratuluję dziewiątki,hihi. Ja zaczełam 33 no i chyba następne 3-4 tygodnie będę musiała porządnie zwolnic, albo i przeleżeć, bo niezydentyfikowane skurcze trzeba wyciszyć. Jeszcze za wcześnie. Moja dzidzia waży1820, więc jest idealnie w wieku wg OM, a nawet 3 dni młodsza.
A propos - czy bierze którać Cordafen? Ja biorę, a wyczytałam na ulotce, ze przeciwskazaniem jest ciąża...:confused: hehe.

Dziewczyny.Przykro mi bardzo,ale dop dzis moze uda mi sie zorganizowac zdjecia i film na plycie,bo wczoraj jaks lipnie zadne z nas nie mialo plyty.Wydrukowal mi tylko 3 ,ale nie bede robila kiszki i pstrykala foty z druku.Spoko-jak bede miala cos normalnego i fajnego w odczycie to wkleje napewno!!
Dita-moj 33tygodniowy synus juz chyba ponad 2100.To moze te jajcuny ,ktore wczoraj ogladalam-takie ciezkie..hehehe

reklama
No gin stwierdził,że w moim przypadku ten będzie najlepszy. Ja te skurcze dziwne mam i serce mi czasem wariuje...

Asia - twój dzidziuś jest starszy,bo mój wg USG ma 31 tyg 4 dni. Zreszta ty masz termin wcześniej.
Aha. no itak. Jajka ważą swoje.hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry