reklama

mamusie grudniowe:)

Sie witam.
Nie ma to jak przespac pol dnia, kurde przeginam. Ale to chyba jeszcze od choroby i oslabienia. Przez dwa dni wstaje w srodku nocy ( 6.30) i rozwoze dziewczyny po instytucjach.
Manka dzis znow lekko plakala, ale dzielnie weszla do srodka. Panie sie tylko smieja, ze 100 razy lata na nocnik, bo jej sie to podoba. To je uprzedzilam, ze ona tak zawsze. To jej hobby.

Kate wlasnie wczoraj sie dowiedzialam, tesciowa mi mowila. Straszne.

kasia_z ja akurat mam taki jeden recznik przeznaczony do inhalacji. On jest prany w delikatnym proszku, pozniej milion razy plukany a pozniej wygotowywany. Ale musze sie w koncu kiedys zdobyc na kupienie nawilzacza, teraz to one coraz tansze.

A propos zabawek, mialyscie kiedys stycznosc z tym ksiezycowym piaskiem? Czy to cos fajnego jest? Myslalam o chrzesnicy.

reklama
sa_raa jedynie czas pozwoli mu sie zaaklimatyzowac. I konsekwentne prowadzanie do przedszkola. Daj mu jakas jego ulubiona zabawke, kocyk, cokolwiek. Bedzi mu na pewno razniej, nie bedzie taki osamotniony. Majerana lata ze swoja poduszka, z ktora sie w ogole nie rozstaje. Nawet do sklepu chce z nia jechac. To dla niego nowosc, musi sie oswoic z sytuacja odciecia od mamy. Spokojnie, bedzie dobrze:-).

ale produkcja :) szkoda tylko ze nie notowałam :-)
Kasia Z wielkie Gratulacje :tak::tak:
Roni dobrez że M poszedł po rozum do głowy ściskam i przyciskam
Sara Oli pewnie sie niedługo przyzwyczai :tak: i polubi przedszkole
Kate :-D Fajna zabawa Nat :-)
Aenya ja tez marze o suszarce ale chyba na balkonie bym ja musiała trzymać:-D
Wszystkim chorym zdrowka u nas Filip kaszle strasznie :-( bylismy u lekarza nic mu poza kaszlem nie dolega ma pic eurespal i czekamy czy przejdzie

Ja juz czuję swieta mamy juz kupione bąbki i inne pierdoły na choinke :-) troche zaszalelismy, tylko choinki nie mamy :-D:-D bo juz nam kasy w sklepie zabrakło :-D:szok:
A co do prezentów to sie cały czas nad czyms zastanawiamy dla małego może organki widzielismy takie fajne z mikrofonem na stoliku cos ala syntezator a Majka dostanie coś pewnie edukacyjnego :-)

nona trochę mnie tym płaczem Małej podbudowałaś
bo myślałam, że mój tylko taki 'cieniasek'
z kocykiem dobry patent od jutra wypróbuje
dzieki!
a odnośnie tego piasku to ja myślałam dla Oliviera o tym też(całą liste dla rodziny musze zrobić;-)) ...aenye ma takie coś na aukcjach trzeba ją podpytać:tak:

kamilka zdrówka dużo dla Filipka

no i znajomi pojechali, super bylo:tak:
Brunio wyzdrowial, wlasnie zjadl obiadek i musze go polozyc

Kasiu gratuluje
Cosmo duzo zdrowka
Sara nie boj sie przyzwyczai sie
Kamila zdrowka dla Filipka
Dita eh musisz o siebie dbac!!
Aenye mowisz o takiej suszarce na prad? ja nie lubie o ciuchy bardzo niszczy
Kate okropne:baffled:
Maja nie stresuj sie

sciskam was mocno

Kamila takie organki z mikrofonem sa w realu w promocji bodajże za 79 czy 89zł. Ja chciałam coś takiego upolować w tamtym roku Majce na urodziny, ale wszystko wykupili.

kasu, czemu niszczy?

ja dzis na pierwszych zajeciach z dziennikarstwa bylam. znaczy na razie literatura najnowsza. jutro warsztaty. na razie zapowiada sie ciekawie :tak: chyba dobrze sie stalo, mam mniej zajec, niz mialabym na swoim roku, a te, co mam, sa duzo ciekawsze!

sama nie wiem, co z tym prezentem.. jak nie znajde nic zaje.bistego, to nie bede szalec.
do listy prezentow dla Fiola doszly nowe kapcie misie i sliniak z korytkiem ;-) :-D

sa_raa, moj Fiolek niemal cale 3 tyg ryczal codziennie! az chcialam spasowac. a teraz sam biegnie i nwet mi nie macha ;-)

u nas zanosil po jednej zabawce codziennie (pierdola jakas, np. pileczka, klocek itp), chodzil tez ze smokiem i swoim kubeczkiem.

reklama
Ja juz sama glupieje z tymi prezentami. Nienawidze robic prezentow. Dla naszych rodzicow to bedziemy robic takie duze fajne zdjecia naszych bachorros i w ramke. Kiedys Julki zdjecie dalismy i teraz do kompletu z Majerana chcemy. Niedrogo wychodzi a kombinowanie jaka znow pierdole wymyslic w tym roku to mnie przyprawia o bol glowy. Moja tesciowa nie jest zwolenniczka kupowania zabawek za bardzo. To jej zaproponowalam, zeby zafundowala dziewczynkom firanki do pokoi. I pewnie na tym stanie. Ona bedzie zadowolona, ja i mysle, ze dziewczynki tez.

Moj stary juz w domu na szczescie. Jak ja nie lubie jak on wyjezdza, szczegolnie jak jedzie do W-wy. Ta trasa jest koszmarna. Za to ja pomimo zabezpieczen przy antybiotyku dostalam babska przypadlosc. Co oczywiscie moj stary skomentowal- tobie to zawsze cos:baffled:.

Kamila u nas eurespal to wyrzucona kasa, nigdy nie zadzialal niestety.
Roni a jak u was?
Cosmo wspolczuje z tym lekarzem. zdrowiejcie kochani.
Kate to sie szybko dziewczyna edukuje:-p.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry