reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u nas śliniak z korytkiem sie nie sprawdził, Maja nie chce w nim być ani chwilki a Michasiowi chyba kupie taki śliniak fartuszek no jakgdyby kaftanik ma rękawki i jest wiązany z tylu w H&M widziałam, może w czwartek skocze jak mi limo trochę wybladnie

Nonek ja tez mam dostać i coś nie dostaję a cycki mnie bola jak za czasów ciąży

Dzieci śpią, mały kaszle, Majce jakby troszkę przeszło ja mamz nowu katar, ale tyl;ko katar. Dziś się przeniesliśmy już ostatecznie z wielkiego pokoju do małej klitki, ale dobrze jest.

a ja uwielbiam eurespal, na Filipa dziala wspaniale. od razu inne dziecko, tylko bardziej spiace.

rodzicom tez daje chlopakow - kalendarze lub albumy ze zdjeciami. i dla mam dwoch takie etui na okulary sloneczne z dekoratorni, a dla tatow nie wiem, koszulki moze jakies.

dla sis nie wiem, sobie sama zazyczy.

co do moon sanda - ponoc rewelacja,ale nie testowalam. malz mowi, ze konsystencja piasku z plazy, mozna lepic, ale nigdzie w dywan nie wejdzie np - odkurzaczem wsio schodzi. i niby nie brudzi rak, ubran. ale nie biore w tym roku Fiolkowi jakos.

mam ochote mu kupic takiego teletubisia, bo on lubi bardzo, a nigdy nie mial zadnego pluszowego (tylko takie mini figurki do kapieli). taki, co tanczy i cos tam swieci:
TELETUBIŚ BIG HUG GRA SWIECI TELETUBISIE PROMOCJA (483178703) - Aukcje internetowe Allegro

ale nie wiem, czy juz nie jest za duzy..?
z drugiej strony mialby swojego przyjaciela do spania, chociaz na razie spi z Groverem z sezamkow ;-)
i jeszcze taka zwykla tablice magnesowo-kredowa, do postawienia lub powieszenia na scianie. chociaz chyba na razie nie potrzebuje, rysuje ladnie na kartkach, jeszcze mi zacznie nagle po scianach rysowac ;-)

nie, no nie wiem. zadne tory samochodowe, zdalnie sterowane auta chyba nie wchodza w gre jeszcze.. a nie mam pomyslow na typowo chlopcowe prezenty!..

a ja kocham swieta, kocham prezenty, juz sie ciesze i tylko kase zbieram.. ;-)

aenye myślę, że nie jest za duży na tego teletubisia, zwłaszcza jak lubi to ja bym kupiła :)

ja prezenty tylko dla okruchów moich i dla mamy, ale jej zamówiłam album ze zdjęciami z sesji, ma byc za gora 2 tyg.

Nonek podsunęłas mi pomysł z tymi fotkami, odbije jakies ładne mojej babci, na pewno się ucieszy.
Już chyba pisałam (nie pamiętam czy tu czy na maju) ale u nas w rodzinie nie ma tardycji prezentowych. Mój ojciec jakies 2 lata temu jak jeszcze w niemczech mieszkal nakupował wszystkim perfum ale nikt nie był zadowolony bo każdy ma inny gust, jedynie mój mąż superową wode adasia dostal a my z mamą wywaliłysmy swoje bo wąchać się tego nie dało.

Ciekawe czy mój W zdobędzie się na prezenty dla dzieciaków bo zawsze twierdził, że dzieci sa na to za małe... ja nie wymagam nic wielkiego tylko o symbolikę mi chodzi, bo to taki miły zwyczaj.

Mzrzy mi się taka normalna rodzina z domowym ciastem co niedzielę ;-)i jeszcze marzę o bliźniakach tak za 3-4 lata... ale mam marzenia co? :-D

reklama
Sa_raa:szok::szok::szok:
to tam pewno i prokurator jest,
a chory był na coś ten pracownik? T o tym wiedział?
o rany
no współczuję samego "uczestnictwa"
Cosmo co za limo masz????
Roni ?

lecę czytać resztę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry