sa_raa
*GrUdNiÓwECzkA 2oo6*
witam z rana!
kate dobry artykuł
chociaż dla mnie osobiście nie wszystkie te rzeczy które oni uważają za przymus, takim właśnie są. Niektóre robię bo lubie poprostu;-) ale ogólnie DUŻO racji mają
mi serce pęka :-(zostawianie Olinka w przedszkolu mnie przerasta
wiem, że muszę być twarda i że się przyzwyczai ale czuje jakbym mu robiła WIELKĄ krzywdę. Dzisiaj nie było tak źle ale jak już wyszłam i czekałam przy furtce aż mi otworzą podszedł Pan i jak zapytałam czy jest inny sposób na otworzenie tej furtki? On odpowiedział, że zaraz otworzą bo mój Mały bardzo się popłakał i chyba nie ma kto podejść. O! jak mnie serce zabolało i boli do teraz. Wariatka ze mnie co?
kate dobry artykuł
chociaż dla mnie osobiście nie wszystkie te rzeczy które oni uważają za przymus, takim właśnie są. Niektóre robię bo lubie poprostu;-) ale ogólnie DUŻO racji mająmi serce pęka :-(zostawianie Olinka w przedszkolu mnie przerasta
wiem, że muszę być twarda i że się przyzwyczai ale czuje jakbym mu robiła WIELKĄ krzywdę. Dzisiaj nie było tak źle ale jak już wyszłam i czekałam przy furtce aż mi otworzą podszedł Pan i jak zapytałam czy jest inny sposób na otworzenie tej furtki? On odpowiedział, że zaraz otworzą bo mój Mały bardzo się popłakał i chyba nie ma kto podejść. O! jak mnie serce zabolało i boli do teraz. Wariatka ze mnie co?
Będzie dobrze.