reklama

mamusie grudniowe:)

witam z rana!

kate dobry artykuł :tak:chociaż dla mnie osobiście nie wszystkie te rzeczy które oni uważają za przymus, takim właśnie są. Niektóre robię bo lubie poprostu;-) ale ogólnie DUŻO racji mają

mi serce pęka :-(zostawianie Olinka w przedszkolu mnie przerasta
wiem, że muszę być twarda i że się przyzwyczai ale czuje jakbym mu robiła WIELKĄ krzywdę. Dzisiaj nie było tak źle ale jak już wyszłam i czekałam przy furtce aż mi otworzą podszedł Pan i jak zapytałam czy jest inny sposób na otworzenie tej furtki? On odpowiedział, że zaraz otworzą bo mój Mały bardzo się popłakał i chyba nie ma kto podejść. O! jak mnie serce zabolało i boli do teraz. Wariatka ze mnie co?

reklama
sa_raa spokojnie, przezyjesz. Ja wiem, ze serce sie kraje jak wiesz ze Olinek placze. Ale pomysl, ze on nie placz caly czas. Powolutku sie przyzwyczai i jeszcze przyjda czasy, ze bedziesz czekala w szatni az on skonczy sie bawic.

U nas tak paskudna pogoda, ze z lozka sie nie chce wychodzic.

Zaraz ubieram sie w robocze ciuchy i ide cos dlubac w chalupie. Na spokojnie.

Roni jak u ciebie????

Saraa - u mnie też płakał, a ostatnie dni nie idzie go wyciągnąć że żłobka - D. musiał wczoraj czekać aż Piotruś skończy puzzle układać :-D Będzie dobrze. :tak:

heh ja tez troche wyrodna jestem, ale nie ukrywam ze jestem podatnym gruntem na te rozne akcje z dziecmi, moze z wyjatkiem lekow i firm farmaceutycznych:-p

sara przyzwyczi sie oli, przyzwyczai, wiem latwo powiedziec

ale znam to z doswiadczenia, sama pamietam jak szlam do przedszkola to wczepialam sie pazurami w tapicerke malucha i tata sie szarpal ze mna zeby mnie do przedszkola zaprowadzic:sorry2:

potem poznalam kolezanki i bylam mega zadowolona:tak:

u mnie na szczescie Hanka bezbolesnie przeszla, zobaczymy co z Helena bedzie:confused:

co do prezentow to ja juz pisalam mam kwadratowa glowe, bo i swieta i urodziny i dwa trole do obdarowania i dodatkowo ja wymyslam prezenty dla dzieci od wszystkich:baffled:

duzo juz mam ale jeszcze brakuje mi dwoch prezento dla Heleny na urodziny:dry:

sa raa nie smec babo! zobaczysz jak mu tam bedzie dobrze
ignacy jest mega zadowolony, duyzo sie uczy, maja mnostwo zabaw , zajec, kupa fajnych dzieciakow
taki jest juz coraz madrzejszy i codziennie cos nowego wymysla
a chodzi tam bo w domu po prostu sie nudzi
uszy do gory

[...]moze z wyjatkiem lekow i firm farmaceutycznych:-p

Dobra dobra, Atol, a witaminki dzieciom dajesz? ;-):-p:-D

Pisz szybko jakie masz prezenty?

My mamy dla Pepe - kolejkę drewnianą z Ikei, od innych: trampolina, ten samochodzik do skręcania co Roni pisała, książeczka, kołdra puchowa. My dla Lilu kupujemy książeczkę na gwiazdkę i poduszkę fajną na urodziny (mamy opcję tanich prezentów z bratem). A propos poduszki Piotruś dostał od Tysi w prezencie i jakoś super ją uwielbia i ze dwa razy dziennie mówi że to od Tysi, jakiś mega zakochany w poduszce. Woli od większości pluszaków.
A dla rodziny robimy kalendarze - w tamtym roku były i wszyscy teraz też chcą. :happy:

atol ja też liste dla całej rodziny robie;-)i też dokładnie przedszkole pamiętam:dry:
kasia_z te kalendarze to nie głupi pomysł musze pogrzebać:tak:

dziękuję za pocieszenie, dostałam energii na jutrzejsze odprowadzanie:-D
a potem będę Was nękać sesese...:evil:
za godzinkę jadę po niego:sorry2:

Sara głowa do góry :tak: przyzwyczai sie ja chyba pójde do przedszkola nidaleko nas zapytac czy mi młodego nie przygarna na pół dnia czasami :-D boziu jak ja bym odetchneła :-p
U nas babcia sie zapowiedziała ze młodemu kupi kolejke ale to na urodziny na swieta jeszcze duma :-) u nas staneło na orankach (cosmo własnie tych z reala) :-)
dzieci moje spia jak fajnie że o tej samej godzinie :-) Dla Filipa do kaszlu doszedł katar :confused: cos czuje że sie skończy ta choroba antybiotykiem :dry:

hej dziewczyny!:-)

Roni jak tam samopoczucie? ja sie chetnie spotkam , tylko kiedy by Ci pasowalo? mam troche ograniczone pole do popisu przez prace.

Lucky T juz w domciu?

Kate straszna ta historia z ta dziewczyna, az mnie ciary przechodza. a ja teraz siedze sama w pracy, wieczorem nieprzyjemnie. ma dzisiaj jakis marsz wokol rynku pewnie bede widziec przez okno. ponoc zlapali juz spawce... skur....

Saar kochana nie zalamuj sie !! bedzie dobrze na 100% przeciez wiesz ze mu krzywdy nie zrobia a jak sie przyzwyczai to bedzie chodzil z radoscia, na to trzeba troche czasu. u Olafka w zlobku wszystkie dzieci plakaly - byl jeden wielki ryk na poczatku a teraz juz luzik super sie bawia.

Kamilka a jak maly juz oswoil sie z siostra?

Dita pokaz te kalendaze tez chce na swieta dla rodziny!

co tam jeszcze miaalam napisac...
glodna jestem nie moge sie skupic. zagladne pozniej1

buzia

reklama
a fabryka meza mojego robi impreze gwiazdkowa dla dzieciorow korporacyjnych i dostalam katalog i mam wybrac prezenty dla glizd po 100 kazdy
zastanawialam sie dla mlodego nad takim garazem dla samochodow albo takim stolem dla majsterkowicza
fajny tez ten odkurzacz pylek
ma ktorac cos takiego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry