reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar super sprawa takie prezenciory:-D
u nas stół i garaż już zaklepane po rodzinie:tak:
pyłek mnie jakoś średnio przekonuje bo w sumie co on robi? pcha się go i gada tylko tak?

KICIA buziaki:sorry2:
kamilka no właśnie jak tak Maja z braciszkiem się dogadują?

reklama
Brat z siostra juz coraz lepiej :tak: jak ja dziekuje bogu że moj syn juz sie troche oswoił z ta sytuacja bo na prawde nie było ciekawie :confused: ale jest lepiej daje jej smoka jak płacze, albo chce ja wziąść na rece :-D śmiesznie to wyglada bierze ja tak pod boki i steka że nie da rady :-D buzi jest na dobranoc dla Mai chociaz ma jeszcze swoje humorki jak karmie mała albo musze cos przy niej zrobic ale staram sie we wszystko go włanczać pomaga
Suger fajna imprezka :-) ja tez pamietam choinki mojego taty w pracy tylko że paczki były słodyczowe :-p

Ja ogólnie prezentów nie lubię kupować tzn dla najbliższej rodzinki lubię bo wiem co się podoba, ale dla tej nieco dalszej to nie .......a dla teściowej to wyjątkowo nienawidzę i dlatego też co roku dostaje jakąś pierdułkę, nie skupiam sie w ogóle od wigilijnej gwiazdki pamętnego roku, kiedy to dostała od nas piękny koc, a jej reakcja była żadna rzuciła gdzieś w kąt nawet nie rozpakowała z tego oryginalnego worka co się kupuje koce, a jak córcia dała jej beznadziejną apaszkę to wpadła w zachwyt, od tamtej pory tylko kwiatki na okazje różne, a święta powiedziałabym gadżety świąteczne:sorry2:, bo i po co sie wysilać.

Kate Twoje 3 punkciki rozpropagowałam w pracy:tak:, chyba się nie gniewasz:tak:

Sugar podoba mi się coś takiego, tak jak kiedyś za czasów komunistycznych choinki zakładowe, fajnie było:tak:

a dla małej kupiłam taki domek dla małych laleczek, rozkładany na pół z kilkoma pokoikami, obecnie w biedronce jest coś takiego za 90 zł TAKI e coś tylko mój jest dużo większy.

przedszkolaki górą:tak:

Sara niedługo jak nie będzie szedł do przedszkola to będziesz smutna;-) buźka mamuśku:tak:

od wigilijnej gwiazdki pamętnego roku, kiedy to dostała od nas piękny koc, a jej reakcja była żadna rzuciła gdzieś w kąt nawet nie rozpakowała z tego oryginalnego worka co się kupuje koce, a jak córcia dała jej beznadziejną apaszkę to wpadła w zachwyt
taaa .... teściowe ... :dry: ja nie zapomnę jak dostałam od swojej rajstopy , których całe opakowanie było zapisane jakimiś pierdołami ( jakieś numery tel. i takie tam ) i głupie tłumaczenie "a bo akurat znajoma dzwoniła i nie miałam nic innego pod ręką żeby notatki zrobić '' :sorry2:

Miko zdrowy :tak: wczoraj już bez temp. Mocz i krew były ok . Czyli jakaś trzydniówka dwudniowa , bo zęby wykluczam .
Jak zwykle niepotrzebnie panikowałam , no ale już tak mam :-p

Nieistotku , a jak tam Filip ?

Ja na święta jakos wcale nastroju i ochoty nie mam . Atmosfera w domu taka sobie , więc najchętniej wyjechałabym gdzieś sama z Mikołajkiem .
I tak pewnie święta będziemy spędzać sami : zrobię mini wigilię , będzie ok .

Artykuł spoko - czy jestem wyrodna ? Powiedzmy kwalifikuje się do zdrowo wyważonych ze skłonnościami do przesadzania i jak atol jestem podatnym gruntem na różne akcje :-p:-p

Sara cierpliwości i wytrwałości ! :tak: Olinek przywyknie szybciej niż się tego spodziewasz ! Spoko wodza ! :-)

witam i melduję się że u nas wszystko ok.
ja dzis do 17 w pracy bylam, zmeczona jestem...
musze poczytac co pisalyscie:)
odpisze wieczorem..

pozdrawiam!

U nas wlasnie Julka wrocila od kolezanki. W tzw. miedzyczasie mama u tej kolezanki zobaczyla wysypke wygladajaca na ospe....Super:baffled:.
czy w tych szczepionkach dla dzieci jest na ospe? Bo jakos tak kojarze, ale moze sie myle.

reklama
hmm prezenty

dla Heleny na urodziny Tablica magnetyczna Heros 77202

i mały kucyk ponny biały, Hania ma fioletowego i nigdy Helenie nie chce pozyczyc, wiec Helena bedzie miala swojego:-D

zastanawiam sie tez nad koldra duza i posciela, ale jeszcze nie zdecydowane

dla Hani na urodziny Heleny (smieszne co?)
Barbie Diamentowy Pałac KSIĘŻNICZKA ALEXA New! (477228720) - Aukcje internetowe Allegro

z tym ze kupilam w realu za 89zl

na swieta dla Hanki i Heleny zestaw z kalimby

marakasy, kastaniety, kalejdoskopy w workach w kwiatki

ale juz wiem ze przeplacilam za te kastaniety i marakasy, bo w drewniaczku sa po 9,90, coz...

dla Hanki albo lego albo taki domek

z tymze tez kupie w realu, bo tyle samo kosztuje i bez przesylki

dla Heleny lego duplo remiza strazacka

dla Hanki posciel z kucykami

dla Heleny odkurzacz

i powiem szczerz mi sie ten odkurzacz pylek nie podoba, widzialam w realu i zdecydowanie nie:no:

no i wreszcie obie dostana lalki z milbi

ufff

tak wiec brakuje mi jeszcze jednego, albo dwoch prezntow dla Heleny, ale jak na razie zero pomyslu:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry