Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ja dziekuje bogu że moj syn juz sie troche oswoił z ta sytuacja bo na prawde nie było ciekawie
ale jest lepiej daje jej smoka jak płacze, albo chce ja wziąść na rece
śmiesznie to wyglada bierze ja tak pod boki i steka że nie da rady
buzi jest na dobranoc dla Mai chociaz ma jeszcze swoje humorki jak karmie mała albo musze cos przy niej zrobic ale staram sie we wszystko go włanczać pomaga 
, bo i po co sie wysilać.
, chyba się nie gniewasz

taaa .... teściowe ...od wigilijnej gwiazdki pamętnego roku, kiedy to dostała od nas piękny koc, a jej reakcja była żadna rzuciła gdzieś w kąt nawet nie rozpakowała z tego oryginalnego worka co się kupuje koce, a jak córcia dała jej beznadziejną apaszkę to wpadła w zachwyt
ja nie zapomnę jak dostałam od swojej rajstopy , których całe opakowanie było zapisane jakimiś pierdołami ( jakieś numery tel. i takie tam ) i głupie tłumaczenie "a bo akurat znajoma dzwoniła i nie miałam nic innego pod ręką żeby notatki zrobić '' 
wczoraj już bez temp. Mocz i krew były ok . Czyli jakaś trzydniówka dwudniowa , bo zęby wykluczam .

Olinek przywyknie szybciej niż się tego spodziewasz ! Spoko wodza ! :-)taaa .... teściowe ...ja nie zapomnę jak dostałam od swojej rajstopy , których całe opakowanie było zapisane jakimiś pierdołami ( jakieś numery tel. i takie tam ) i głupie tłumaczenie "a bo akurat znajoma dzwoniła i nie miałam nic innego pod ręką żeby notatki zrobić ''
![]()
Anita to jest git normalnie mnie zabiło![]()