Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brat z siostra juz coraz lepiejjak ja dziekuje bogu że moj syn juz sie troche oswoił z ta sytuacja bo na prawde nie było ciekawie
ale jest lepiej daje jej smoka jak płacze, albo chce ja wziąść na rece
śmiesznie to wyglada bierze ja tak pod boki i steka że nie da rady
buzi jest na dobranoc dla Mai chociaz ma jeszcze swoje humorki jak karmie mała albo musze cos przy niej zrobic ale staram sie we wszystko go włanczać pomaga
Suger fajna imprezka :-) ja tez pamietam choinki mojego taty w pracy tylko że paczki były słodyczowe![]()
taaa .... teściowe ...ja nie zapomnę jak dostałam od swojej rajstopy , których całe opakowanie było zapisane jakimiś pierdołami ( jakieś numery tel. i takie tam ) i głupie tłumaczenie "a bo akurat znajoma dzwoniła i nie miałam nic innego pod ręką żeby notatki zrobić ''
![]()

. Ja nie narzekam, mam fajna tesciowa, a jak kupuje prezenty, to albo kaze sobie wybrac ( kiedys zaraz po urodzeniu Julki uparla sie na kupienie mi stroju kapielowego na imieniny- byla wyprzedaz w triumpfie, zabrala mnie do sklepu i kazala sobie wybrac jakis) albo kupuje cos praktycznego ( koszyk wiklinowy taki na podroze, lusterko ( bo wiedziala, ze ja akurat potrzebowalam). Moze to nie sa prezenty osobiste, ale chyba nawet takie wole, bo czesto mi szkoda np. kasy. W tym roku na wspolne urodzin-imieniny z Mackiem funduje nam lustro do lazienki.
. Ale jutro jak nie bedzie ulewy, gradobicia to lece po nia autobusem. Bo az mi jej szkoda tyle godzin.
.
) stwierdzila ze nie ma roznicy kiedy, bo on i tak nie rozumie
dostal samolocik