reklama

mamusie grudniowe:)

nona, dokladnie ospa nie jest obowiazkowa, w tych obowiazkowych jest odra

teraz ospa panuje niestety, ale mzoe lepiej zeby w dziecinstwie przeszla niz w doroslym zyciu, chociaz srednie pocieszenie:sorry2:

ja mam zamiar zaszczepic przeciwko ospie, ale w styczniu dopiero

maja witamy:happy:

reklama
cześć. My dziś po lekarzu, nie zamówilam wizyty domowej, bo okazało się, że u nas nie ma, ale do lekarza mamy bliziusio więc ok... najpierw silowałam sie pół h żeby młodego w kombinezon wkomponować, kupowałam go miesiąc temu i był mega za duży a teraz ledwo maly w niego się zmieścił, no ale nieważne. Dzieciaki maja zawalone gardła i dostali syrop i zyrtec w kropelkach. Oboje to samo tylko w dawkach innych. Dobrze, że nie skończyło się antybiotykiem

Brat z siostra juz coraz lepiej :tak: jak ja dziekuje bogu że moj syn juz sie troche oswoił z ta sytuacja bo na prawde nie było ciekawie :confused: ale jest lepiej daje jej smoka jak płacze, albo chce ja wziąść na rece :-D śmiesznie to wyglada bierze ja tak pod boki i steka że nie da rady :-D buzi jest na dobranoc dla Mai chociaz ma jeszcze swoje humorki jak karmie mała albo musze cos przy niej zrobic ale staram sie we wszystko go włanczać pomaga
Suger fajna imprezka :-) ja tez pamietam choinki mojego taty w pracy tylko że paczki były słodyczowe :-p

u nas tez Maja chce brac Miśka na ręce, na kolanach, ale jest ciągle o niego zazdrosna i chce cały czas, żeby go odkładać i zajmować się ją... czasami nawet podejdzie do niego i chlus, maly dostanie w głowę albo w brzuszek, musze bardzo jej pilnować... kilka dni temu Michas zjadł pół milky way'a bo Maja w siostrzanej dobroci poodzieliła się z bratem

taaa .... teściowe ... :dry: ja nie zapomnę jak dostałam od swojej rajstopy , których całe opakowanie było zapisane jakimiś pierdołami ( jakieś numery tel. i takie tam ) i głupie tłumaczenie "a bo akurat znajoma dzwoniła i nie miałam nic innego pod ręką żeby notatki zrobić '' :sorry2:

no coz, niektórzy ludzie wstydu nie mają... Ja od mojej dostałam dwa razy w zyciu prezent... na Świeta 2 lata temu szlafrok, ale zanim mi go dała to powiedziała, że jak mi się nie spodoba to ona bardzo chętnie go wexmie, bo już go przymieżała i super na nia pasuje, w ogole w jej guście jest, więc nawet go nie obejżałam tylko podziękowałam no i rok temu dostałam szampon Dove do włosów dla blondynek a ja szatynką jestem, no ale pewnie tylko taki w promocji był :-D:-D:-D

To sie macie z tymi tesciowymi:-p. Ja nie narzekam, mam fajna tesciowa, a jak kupuje prezenty, to albo kaze sobie wybrac ( kiedys zaraz po urodzeniu Julki uparla sie na kupienie mi stroju kapielowego na imieniny- byla wyprzedaz w triumpfie, zabrala mnie do sklepu i kazala sobie wybrac jakis) albo kupuje cos praktycznego ( koszyk wiklinowy taki na podroze, lusterko ( bo wiedziala, ze ja akurat potrzebowalam). Moze to nie sa prezenty osobiste, ale chyba nawet takie wole, bo czesto mi szkoda np. kasy. W tym roku na wspolne urodzin-imieniny z Mackiem funduje nam lustro do lazienki.

Manka dzis caly dzien w zlobku spedzila. Mamy zepsute jedno auto i Macieja jak jechal do pracy to rozwiozl, a jak wracal to odbieral nasze brzdace. Manka podobno super. Tylko jak byla w domu to taka mega spokojna, jak nie ona. Stary juz sie zastanawia czym one tam faszeruja dzieciaki. Wiec mu mowie, ze Maniana zmeczona, caly dzien pelen wrazen, wreszcie gdzies swoja niespozyta energie wytracila. To on stwierdzil, ze woli jak ona jest taki enerdzajzer. No, ja tam wole jak jest spokojna:-p. Ale jutro jak nie bedzie ulewy, gradobicia to lece po nia autobusem. Bo az mi jej szkoda tyle godzin.

No i czekam na ewentualne wyklucie ospy. Mam nadzieje, ze jak cos to do swiat wyzdrowieja:baffled::dry:.

Aenye podbilam :)

Atol no niezla lista, moj nie dostanie zbyt wiele prezentow wiec nie mam problemu z wymyslalniem, na urodziny dostanie od nas samochod do rozkrecania AUTO DO ROZKRĘCANIA WIERTARKA NARZEDZIA somap (487332006) - Aukcje internetowe Allegro
od mojej mamy juz dostal (chociaz zabronilam :wściekła/y:) stwierdzila ze nie ma roznicy kiedy, bo on i tak nie rozumie :crazy: dostal samolocik
a od tesciow nie wiem co dostanie
a na gwiazde dostanie 2 prezent, od nas i tesciow, ale nie wiem jeszcze co kupic
:)

aenye fajne frzeczy na allegro sprzedajesz, szkoda, że nie mój rozmiar ;-)

Nieistotna fajny samochodzik, u nas takie za 2 lata pójda w obieg :-)

Dzieciaki nie chcą mi w ogóle Pecto Drill pić i jedno i drugie pluje tym :szok:

uciekam robić śniadanie, za długo spałam i mam ciężką głowę

reklama
....a ja jestem zła, Babcia poszła wczoraj z małą do lekarza bo te gluciory to już za długo nosi, no i dała jej antybiotyk, bo niby coś słyszy , ale nie wyraźnie na oskrzelach i musi ją podleczyć:-(, no ale albo słyszy , albo nie słyszy, a nie niby słyszy:wściekła/y:
Za tym antybiotykiem zjeździłam pół miasta, a jak już go kupiłam i podałam Alicji to zwymiotowała odrazu, i wcale się nie dziwię, miętowe że szok normalnie winterfresh, a potem gorzkie jak cholera, dzisiaj idę na wymianę na inny jakiś smakowy , bo przecież to jest ochydne, ciekawe jak dużo Przedst. Handl zapłacili żeby pediatra takie coś przepisywał dzieciaczkom małym.
...a moze i dobrze że zwymiotowała, bo jakoś wieczór i nocka były spokojne ze zanczną poprawą, zobaczymy, zadzwonię do mamy i zapytam jak dzisiaj się czuje bo dzisiaj o dziwo spała jak wychodziłam do pracy.

lecę poczytać co u Was ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry