reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Poszły mi dzieci spać :-) a ja nadrobiłam bb
Kasiom wszystkim zaległe zyczenia Sto Lat
Aenya gratulacje dla Maksia :tak: zuch chłopak
Roni padam z tych siudemek :-D własnie policzyłam swoje i wyszło ze ich nie mam :-D:-D
U nas antybiotyk tylko raz u Filipa ostatnio ale to na uszy dlatego dałam :-p nie lubie scierwa kiedys nan przepsała lekarka jak maly miał tem. i zero innych rzeczy :baffled: bo stwierdziła z ze z tego cos pewnie wyjdzie nie dałam nie wyszło nic poza zębem:-D a no i zmieniłam lekarza
Agnieszka jak pisze kasia jak jednego gdzies sie sprzeda to jak urlop :-) ale nie jest zle :tak: trójka to wyzwanie ;-)
suger takie imprezki tez lubie ful wypas :happy:
Cosmo dzieki :-)

A i miałam sie zapytac, co robicie bądz co byście zrobiły jakby ktoś zapalił papierosa przy waszych dzieciach?? :eek:

Kamila, a w sensie gdzie? W domu u mnie? Na ulicy?

Saraa - bo on chce uwagę na siebie zwrócić, to jest koszmar, bo doskonale te dzieci wiedzą co powiedzieć/zrobić że MUSISZ zareagować. U nas w nocy np Piotruś trze oczy i woła "boli oko boli oko" - i zawsze zapalę światło, bo kilka razy sobie zawinął rzęsy pod powiekę w ten sposób. "Boli noga" zlewaliśmy i przestała "boleć". W przedszkolu jak kogoś bije to najwyraźniej wszyscy do niego lecą. Ale musi bić tak, żeby widziały.. bo inaczej nie ma imprezy. :no:

kultura osobista nakazuje ze nie pali sie przy malych dzieciach, wogule przy dzieciach!
kto tego nie rozunmie to zwykly prosty cep
tyle

agnieszka z dwojka nie jest zle
a z jednym luzik
moze za duzo na siebie bierzesz

Ostatnia edycja:
To bym poprosiła żeby wyszedł, bo dzieci. Ale raczej jak bym szła do domu kogoś kto pali z dzieckiem to bym zrobiła wcześniej wywiad i jakoś zagadała o niepalenie przy dziecku. U mnie w ogóle nigdy nie było problemu, wszyscy co palą sami z siebie palą na balkonach czy na dworzu, potem myją ręce i żują gumy czy coś zanim dotkną dziecka. Rozszerzyłabym to co Sugar, że kultura wymaga nie palić przy niepalących - knajpy wiadomo, ale w domach to u moich znajomych tak jest że palacze na imprezach wychodzą zapalić na balkon albo na dwór.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry