Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Heh, fajnie Nonek, że Majerana taka aktywna, to znaczy się się zaadaptowała już. Super.
U mnie demon nadal szkodliwy społecznie, no ale co zrobić, przejdzie pewnie. Biedne te kobiety w żłobku. Oczywiście Pepe gryzie tylko jak one patrzą, jak nie patrzą to się bawi grzecznie.
Coś jeszcze chciałam ale zapomniałam
ja lekko wczorajsza
bylismy na imprezie firmy starego
jakies wreczenie nagrod za reklamy
zarcie i alko za free
wrocilismy ok 1 a mloda o 7 zrobila alarm!!!
Witam
Tak was czytam dziewczyny i oglądam wasze suwaczki i się zastanawiam jak radzicie sobie(do tych co mają dwójkę dzieci) z dwójką dzieci właśnie bo mi z jednym jest ciężko a tak jakbym miała dwójkę-sama jestesm ciekawa jak to by było.
Zimno na dworze a ja chora siedzę brrr i lekkie nudy
Sciskam wszystkie i miłego dzionka życzę:-)
cosmo to chyba jakaś pora ogólnego wkur..samców Sugar nie ma to jak imprezka z full wypasem nona moja znajoma wczoraj dostała decyzje o przyznaniu jej środków na otworzenie salonu fryzjerskiego ale ona nie miała, żadnych dziwnych procedur, jakieś szkolenie i napisać biznes plan i finito?? trzymam kciuki za powodzenie Agnieszka ja też chora kasia_z dziwnie Pitu robi bo zazwyczaj dzieci gryzą jak Panie nie patrzą a jak patrzą to się bawią spokojnie
Głowa mi pęka, a mam już trochę pracy na razie szukanie jakiś dziwnych rzeczy tupu cewniki zimno gięte, podpory pionujące itd
Małemu cieknie z nosa na maksa!! mi też zresztą! Jak ja nie cierpie kataru