ufff doczytałam się do zaległych życzeń dla Kaś
moje okruchy też nie miały jeszcze antybiotyków
odstawiłam Miśkowi syropki juz, wczoraj nie dostał a dzisiaj znowu charczał więc zaczęłam podawac od nowa

Majka całkiem zdrowa na szczęście, ja też, tylko troszkę mnie polamało po fitnesie wczoraj, ale to inna bajka

aenye no własnie może w Tesco coś kupisz ja Kocham cherokee i w sumie nic innego mogłoby dla mnie nie istnieć jeśli o dzieciowe ciuszki chodzi :-)
Kupiłam w carrefourze taka fajna małpę w dresie ktora tanczy i śpiewa dla Majki pod choinkę i krowe w dżinsach co tanczy i śpiewa dla Michaśka :-)
Agutka a kiedy będziecie do Katowic na kontrole jechać? bo kiedyś wspominałaś, że nas odwiedzicie :-)
ja też musze iśc do okulisty zakułam się 3 lata temu takimi odzyczkami zaokrąglonymi do paznokci- żęsy sobie rozdzielałam po malowaniu i w oko sobie dźgłam... do dzis mnei czasem boli szczególnie rano jak wstaję to nie mogę go otworzyć takl boli... jestem tchurz bo bałam sie do tego okulisty iść.. ostatnio też gorzej widze tzn z daleka widze że ktos idzie ale kto to już nie widzę dopiero jak jest blisko
Ciężka noc u nas była, mały płakał przeokrutnie ale to moja wina, bo zjadł ze mną wczoraj obiad na spółkę pulpety i chyba za dużo mu dałam no a na wieczór jeszcze całą Paole wszamał i coś mu zaszkodziło, ale dałam wody ciepłej przegotowanej, czopka i się uspokoiło ale co chwilę się biedactwo budzio i pojekiwało...
sa_raa mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze pracowało