reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dziewczynki, potem poczytam.. ale! ale! chcialam sie pochwalic! dzis dzien WIELKIEGO STANIECIA NA WLASNYCH NOZKACH! tak sobie pichcilam w kuchni, sprzatalam itp, nagle sie odwracam, a tu Masiek stoi przy kanapie :-D i sie szelmowsko usmiecha :-D maly silacz, hehehe :-D
az sie wzruszylam.. kiedy to bylo takie tycie.. co?..

ufff doczytałam się do zaległych życzeń dla Kaś :tak:

moje okruchy też nie miały jeszcze antybiotyków

odstawiłam Miśkowi syropki juz, wczoraj nie dostał a dzisiaj znowu charczał więc zaczęłam podawac od nowa :baffled: Majka całkiem zdrowa na szczęście, ja też, tylko troszkę mnie polamało po fitnesie wczoraj, ale to inna bajka :zawstydzona/y::-D

aenye no własnie może w Tesco coś kupisz ja Kocham cherokee i w sumie nic innego mogłoby dla mnie nie istnieć jeśli o dzieciowe ciuszki chodzi :-)

Kupiłam w carrefourze taka fajna małpę w dresie ktora tanczy i śpiewa dla Majki pod choinkę i krowe w dżinsach co tanczy i śpiewa dla Michaśka :-)

Agutka a kiedy będziecie do Katowic na kontrole jechać? bo kiedyś wspominałaś, że nas odwiedzicie :-)
ja też musze iśc do okulisty zakułam się 3 lata temu takimi odzyczkami zaokrąglonymi do paznokci- żęsy sobie rozdzielałam po malowaniu i w oko sobie dźgłam... do dzis mnei czasem boli szczególnie rano jak wstaję to nie mogę go otworzyć takl boli... jestem tchurz bo bałam sie do tego okulisty iść.. ostatnio też gorzej widze tzn z daleka widze że ktos idzie ale kto to już nie widzę dopiero jak jest blisko

Ciężka noc u nas była, mały płakał przeokrutnie ale to moja wina, bo zjadł ze mną wczoraj obiad na spółkę pulpety i chyba za dużo mu dałam no a na wieczór jeszcze całą Paole wszamał i coś mu zaszkodziło, ale dałam wody ciepłej przegotowanej, czopka i się uspokoiło ale co chwilę się biedactwo budzio i pojekiwało...

sa_raa mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze pracowało :tak:

Cosmo już powinniśmy pojechać , ale S ma tyle pracy że nie daje rady, jeden dzień wolnego to dla niego tragedia , czekamy po nowym roku powinno się ustabilizować to się wybierzemy, ale na pewno wpadniemy na kawkę przed drogą powrotną.
Aenye gratki dla Masia:tak:, ale silny z niego mężczyzna:tak:

cosmo, nie za wczesnie na paole? to nie jest mleczny deserek? jak tak to po 12 mies najszybciej, a i cukier w srodku w ilosci okrutnej..
no i lepiej nie dzielic sie z mlodym swoim zarciem, on na razie papkowate i warzywne, z ociupineczka tylko mieska moze.. :-) moj ostatnio nie za fajnie tolerowal jarzynowke z kurczakiem, wiec u nas miesko na razie out of menu. moze jeszcze z tydzien poczekam i sprobuje znow.

ale oczywiscie, ugotowalam mlodemu zupke - z marchewki, ziemniaczka, maselka i odrobine jablka do smaku - i gowno, mimo, ze podobniez smakowo i konsystencyjnie do sloika, to musialam wypieprzyc. grrr, czemu te moje dzieci to takie francuskie pieski?? kaszki TYLKO humany, mleko modyfik mogloby nie istniec, sloiki ponad wszystko.. erghhhhhhh

kate - ten psycho mam przepisany nie od uspokojenia doraźnie ale od wyciszenia, bo ostatnio wybuchowa i wścieła jestem od ... jakichś 3-4 miesięcy...
Wykończyła mnie praca, a raczej kobieta w pracy, w Agacie. Wykończyła mnie psychicznie, zresztą podobno nie jestem pierwsza. Mówiłam to wszystko lekarzowi i dlatego mi to przepisał,żebym sobie trochę to coś ,,pobrała".
Może i ,,pobiorę" ale jeszcze z tydzień, niech się przynajmniej przygotuję;-)

Pytałam dziś w paru miejscach o kardiologa, nie ma miejsc do końca roku a od nowego nikt nie podpisał umowy.
Super, normalnie żyć nie umierać:-D

aenye
- brawo brawo brawo dla Masia!!!!!

a wszystie buziam!!! I czytam ,tylko brak czasu na odpisywanie....:-(

Uff witam sie dzis wieczorowa pora.
Jestem do soboty sama z dziewczynkami i mam lekkie urwanie lba. Skonczyly sie na razie dobre czasy spania:-(.
Dzis sie w zlobku nasluchalam o Majeranie. Otoz panie powiedzialy, ze to istny rojber, szaleje, wszedzie jej pelno. Wczoraj podkradla paniom krem bambino i nim sie obejrzaly juz w kremie byla ona, lalka i pol sali, lacznie z szybami. Ale mowia tez, ze jak sa jakies zajecia, to ona zawsze z przodu, smieja sie, ze nie wiedza skad te dzieci przyszly, ale siedza jakies otepiale lekko jakby nie wiedzialy co sie z czym je. I tylko Manka i jeszcze dwojka dzieci aktywnie uczestnicza. Tylko Manki z oka nie mozna spuscic...ale za to jest jednak dosc karna.
Dita ty nerwusie jeden! Wykonczysz sie jak bedziesz tak wszystko przezywac. Musisz koniecznie dac na luz. Dobrze, ze zmienilas prace, teraz juz tylko do przodu, zapomnij o poprzednich firmach!
Aenye no brawo dla Macia!
Agutka mam nadzieje, ze wsio sie uda zalatwic z ta intenweryzacja. Trzymam kciuki.
Sa_raa a gdzie do pracy idziesz?

Ja czekam jak na szpilkach, bo w tym tygodniu maja byc wyniki szkolenia na dofinansowanie z unii. Kurcze na pierwsze szkolenie zlozonych zostalo 273 aplikacje, 70 odrzucili ze wzgledow formalnych, a z reszty 193 wybrali tylko 20! Juz sie boje, ze ja sie nie dostane. Nie wiem jakie sa dokladne kryteria jakimi sie kieruja. Boze, normalnie ciarki mi przechodza. Atol ty w zeszlym roku zalatwialas sobie fundusze, w jaki sposob przypomnij plis, bo nie pamietam.

Witam!melduje ze u nas jako tako bo Alan zdrowieje ale my z mezem chorzy-gardlo niestety.Poza tym mam problemy z odstawianiem Alanka w przedszkolu bo placz i darcie jest na cale przedszkole gdy odchodze.Przeczytalam was wszystkie lecz malo czasu ostatnio mam na rozpisywanie sie:-) Komp zajety bo maz siedzie a ja klikam z komorki:-) Wszystkie mocno sciskam :-)

reklama
agnieszka ty bb choliczko, z komorki klikac:rofl2:

nona u nas byla rozmowa kwalifikacyjna z doradca zawodowym czy jakos tak i on decydowal czy nadajesz sie do prowadzenia biznesu czy nie, na jakiej podstaiw, nie mam pojecia

potem te 20 osob dopiero sie szkolilo i pisalo biznes plan, po ocenieniu biznes planu dostawals kase

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry