Roni21
Spider's Web
ja tam wole implant, wole miec cos w rece niz w pip
da sie usunac kiedy sie chce
a ze znam 8 dzieci ze spirali to mowie danke, a najlepiej gumiki i zapas tabletek "po"
u mnie masakra
mam wydzieline ropno-krwista w uchu, zapuchniete wezly chlonne wszedzie
mam sie jutro zglosic na laryngologie bo to wyglada bardzo nieciekawie plus poczatek zapalenia pluc
ja dostalam szczepionke na pneumo i meningo, moge szczepic
moze i my nie bylysmy szczepione, ale od naszych czasow troche "otoczenie" sie zmienilo
jakos nie dziala na mnie taki argument
oczywiscie nie uwazam, ze to jest konieczne i super niezbedne, bo znajac zycie to uodparnia na jeden z miliona szczepow a szansa ze akurat na ten sie zalapia dzieci jest nikla
ale jakbym miala pieniazki i mozliwosc to bym zaszczepila
ale najpierw zapytalabym Kasi_z co o ty mysli :-)
da sie usunac kiedy sie chce
a ze znam 8 dzieci ze spirali to mowie danke, a najlepiej gumiki i zapas tabletek "po"

u mnie masakra
mam wydzieline ropno-krwista w uchu, zapuchniete wezly chlonne wszedzie
mam sie jutro zglosic na laryngologie bo to wyglada bardzo nieciekawie plus poczatek zapalenia pluc

ja dostalam szczepionke na pneumo i meningo, moge szczepic
moze i my nie bylysmy szczepione, ale od naszych czasow troche "otoczenie" sie zmienilo
jakos nie dziala na mnie taki argument

oczywiscie nie uwazam, ze to jest konieczne i super niezbedne, bo znajac zycie to uodparnia na jeden z miliona szczepow a szansa ze akurat na ten sie zalapia dzieci jest nikla
ale jakbym miala pieniazki i mozliwosc to bym zaszczepila
ale najpierw zapytalabym Kasi_z co o ty mysli :-)

zdrowiej bidulko !
:-(

, i trzymam kciuki za pracę
. Nie ma 100% pewnosci w zadnym anty. Ja spirale mialam prawie trzy lata i bylam zadowolona, nic sie nie przesuwalo i bez hormonow. Chyba teraz zaczne zbierac kase.
no a potem lecieliśmy na gumie