reklama

mamusie grudniowe:)

he he w stylu atol, to mi sie podoba:-D

na szczescie jak kasia napisala z wiekiem plodnosc spada, a ja juz po 30:-p

wiecie kto dzis wracal z wawy British airways? moj ulubieniec Vigo Mortensen,a moj T to taki ze nawet autografu nie poprosi:dry:

reklama
:-D:-D:-D:-D

dziewczyny polecam zrobic badanie kupowe dzieci
tutaj jest takie super laboratorium ktore specjalizuje sie w takich badaniach, wysyla sie do nich material kurierem spoza warszawy albo dostarcza osobiscie
strona_analizy
moja znajoma chodzila po alergologach ze swoim synkiem a okazalo sie ze ma drozdzyce
badania na candidia i lamblie
kosztuje 60 pln i my sobie wszyscy zrobimy

Ostatnia edycja:
elou wpadam szybciorem, mlody w przedszkolu za chwile do studia lece
na 2 ide do fryzjera uff

super badania kupowe:-D
my lecimy na tabsach plus gumki :happy:

zdrowka dla wszystkich!!!!

Ejo
U Pepa w żłobie dziś Mikołaj był. Moje dziecko ze swym mega strachem przed nowymi rzeczami odebrał paczkę ukryty pod pachą pani :-D Co podejrzewałam. Szkoda że foty nie będzie miał z Mikołajem, bo widziałam że robili. Ale co tam.
Ciekawe co dostali bo to jakieś ichnie paczki.

Sie witam :)
Rono zdrowia tobie duzo
Anitko dobrze ze mi przypomniałas o bilansie :tak::-D tez musze isc ze swoim
Co do antykoncepcji to ja jestem w połowie drogi do decyzji o spirali ale chyba najpierw sprobuje zwykłą jakby sie zdazyło ze nie bede tolerowac to nie bede płakac po kupie kasy za mirene :-)
Tabsy u mnie odpadaja Filpi sie zrodził i brak mi zaufania :-D i libido jakies takie dupne było ja brałm te dla karmiacych a metody obserwacyjno kalendazowe to nie dla mnie :-D:-D wole to robic jak mi sie chce a nie sie powstrzymywac i M wyganiac z domu :-D:-D
Kasia z trzymam kciuki za prace a pepe widze rozrabia w przedszkolu :rofl2:
Aenya wspólczuje fobii ciazowych :-p
Co do szczepien to ja nie szczepie na meningo ani pneumo nie spie na kasie poczekam az beda tansze :-D ale uwazam sprawe za przereklamowana
Kate fajnie ze interes sie kreci
Lucky jaka masz spirale zwykla czy z bajerami?
wszystkim chorym zdrówka

Jutro ide na pierwsze zajecia fitnes z bobo moim małym ciekawe czy fajne i czy mi sie majka nie zbuntuje i spac nie pojdzie :-D ale jak cos to sama pocwicze a i miałam napisac mamy juz pierwsze podejscia z butla (z moim mlekiem) skubana od razu zakumała nie to co Filip bez butelkowy totalnie
a w niedziele idziemy do teatru na mikołajki z Filipem :happy:

hej :-)

ja szczepie Olafka na mengo i pneumo. nie chce w razie "w" pluc sobie w twarz, skoro mam taka mozliwosc. obydwoje z mezem mamy duzy kontakt z roznymi ludzmi w pracy, Maly ma kontakt z dziecmi w zlobku plus czesto gdzies jezdzimy... ale to jak najbardziej indiwidualna sprawa.

u nas zabezpieczenia chwilowo brak :-p jak uzywamy to gumki. nigdy mnie nie zawiodly (w sensie pekniecia, zsuniecia itp). chcialabym chormony ale niestety zle sie po nich czuje. moze sprobuje po drugim baby ...kiedys?!

my tez mielismy mikolaja w zlobku. ponoc Oli sie nie bal. szczegoly poznam jak wroce z pracy!

a jak tam nasze chorowitki??
lepiej?
Lucky Roni jak tam dajecie rade?

Wszystkiego najlepszego dla naszej slodziutkiej Natalki z okazji 2 urodzinek!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry