reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
NATALKO! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! ! !

ja dzis totally exhausted, na 8 mialam zajecia, wiec pobudka o 6 :huh: do tego bylam na zakupach mikolajkowych (w sensie torby, drobiazdzki i slodycze - o fak, zapomnialam o rodzicachh!!! :szok::no:, prezent dla D - fajne w HMie mieli dzis satynowe bokserki w jego simpsony po 10zl/szt!)
ogarnelam chate i PADAM, a tu jeszcze dzieci zaraz z przedszkola wracaja i bedzie sajgon.. juz mam dosc :blink: :-D

do tego zalewa mnie tsunami i napierdziela brzuch - az milo :-D :eek:

a co to za drozdzaki?

nonek
, paczka dzis poszla :-)

Hej,

dziękuję za życzonka w imieniu Natki, która urządziła sobie urodzinki od 5 rano:szok:, a co:-D:-D:-D

jeszcze w pracy, ale już wychodzę, jadę na zakupy jedzeniowo-pitne
bo u nas zaległa imprezka andrzejkowa dzisiaj z Nonkami
no i Natkowe urodzinki oczywiście

BUZIAKI:-)

Nat sto lat kochana

a u mnie makabra z Helena, nei wiem albo zapalenie ucha, albo zeby jej rosna i od tego ucho boli?

w kazdym razie od wczoraj ryczy z przerwami do teraz:confused:

daje panadol, jest troche goraca, ale nie ma jakiejs mega goraczki, rece trzyma w buzi i czasami lapie sie za ucho:dry:

po panadolu spokoj na jakis czas i potem znow

albo 5 albo 3 :confused::confused::confused:

juz sie boje nocki

u Hanki tez dzis byl Mikolaj w przedszkolu, dostala bardzo fajna ksiazeczke i takiego krokodyla do malowania, ale te flamastry jakies g bo nie chca malowac na tym zwierzaku, choc i dobrze bo helena juz probowala wszystko pomalowac:nerd:

hehe, u nas tez byl Mikolaj w przedszkolu! w ogole jestem zachwycona, slicznie przystrojone przedszkole, wszystkie panie w srojach pani mikolajowej - na czerwono, spodniczki i czapki :-D dzieci tez mialy prikaz na czerwono sie ubrac! byl Mikolaj z prezentami (choc nie widzialam), przedstawienie swiateczne - Bajludek czy cos takiego, w kazdej sali duza choinka.. no pieknie, naprawde :-) oczywiscie sie wzruszylam :blink: :-D

Filip ogolnie zachwycony, butki ladnie ze mna ukladal na rano, a jak powiedzialam, ze musimy zostawic mu jakies sniadanko, zeby nie byl glodny, jak nas odwiedzi w nocy, to sam dal mu swoje picie i sucharka :-) kochany babelek!

a dostal taka straz pozarna, duze auto (ze 25cm) z dwoma strazakami, jakies przybory do tego, naprawde w szoku jestem :szok: i slodyczy pelno tyz.

swietnie.. :-) jakie mamy duze dzieci!

hejo z ranka ;-)

ja i Masio juz godzine nie spimy, a tata i Fiolek, na ktorego czekamy z prezentami, spia w najlepsze :blink: hehe
za pare lat pewnie bedzie nas juz o 5 budzil po prezenty ;-)

wstawilam pare fot az z nudow ;-)

witam

zaległe 100 Lat dla Natalki
Wszystkiego najlepszego dla Kasu

u nas nic nowego może poza tym, że jak Maja porządnie wyśpi się w dzień (co się niestety rzadko zdarza) to jest GRZECZNA, zupełnie inne dziecko. Michas powoli zaczyna siadać, ale jeszcze bokiem i tak niezgrabnie, ale nadrobi. Do Masia to ja już go w ogóle nie porównuje, bo chyba bym w mega depreche wpadła :rofl2:

atol tak może Helenkę boleć ucho przy zębach... ja juz zapomniałam jak to jest za wychodza bo u nas 16 zebów już rok temu było teraz tylko na 5 czekamy ale na razie nie chcą przyjść i dobrze :-D Mam nadzieję, ze Helene szybko wszytsko przestanie boleć i ze to jednak zeby bo zapalenie ucha nic fajnego

Roni jak zdrówko?

Lucky jak Twoje Łosie?

Dziewczyny nie wiem czy będe mieć jeszcze neta, bo mój ojciec chleje i fisiuje coś tam wczoraj przebąkiwał do matki, że odetnie

jak mi się uda to wstawie w fotkach Majke jak gada :-D

Miłej soboty w ogóle udanego weekendu.

reklama
STO LAT NAT!!!!!

cosmo dzieki:-) no i zycze zeby tacie przeszlo
atol wspolczuje nocki, biedulka:-(

a tu nie ma Mikolaja w przedszkolach, wogole nie obchodza 6 grudnia
z mojego fryzjera nici, zadzwonili wczoraj ze Bruno mam goraczke [2 godziny po tym jak go zaprowadzilam:-(] wiec sie znowu kurujemy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry