reklama

mamusie grudniowe:)

Hej
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich Jubilatkow:)
Impreza u Kate jak zawsze udana. Kasia z zarelkiem zaszalala, mniam mniam.
Niestety ospa nas dopadla. Za kilka dni oczekuje u Manki, pewnie na same swieta nam ja wysypie.

reklama
Suger podbite :)
Miołaja sto lat :-)
Kasu wszystkiego naj :tak:
Lucky super mikołajki :-)
Ja gapa nie włozyłam młodemu prezetu pod poduszkę rano :-D:-D włozyłam dopiero do buta popołudniu :-p
My dzisiaj z maja po pierwszym bobo fitnesie bylo rewelacja cwiczenia z dziecmi mała grupa 4 osoby fajny klimat prowdzaca zajecia zabawi czasem malucha jak płacze albo jak mama juz nie ma siły go trzymac jestem bardzo zadowolona :-) ale zakwasy to chyba murowane jutro :-D

Kicia własnie z tym spaniem u nas od jakis 2 tyg problem... bo Majka nie chcę spać w ciągu tych 2 tyg spała max 3 razy ale staram się codziennie. U mnie często jest tak, ze jak jedno śpi to zaraz wybudza drugie

Idę totka puścić a nóż podzielę losy mojego dyrektora z LO i wygram :-D

Hejka!Meldujemy ze u nas wszystko jest ok.Wczoraj ustroilismy juz nasza mala choineczke,mlody byl pod wrazeniem.Rano gdy zobaczyl zabawki kolo choinki byl mega zadowolony i cieszy sie do teraz. A tak poza tym to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH SOLENIZANTOW !

oo kicia to malo, a jaka karta visa czy mastercard i z jakiego banku?

a my po zakupach, ale jaja pojechalimy do galerii mokotów a tam na 5 poziomach nie bylo miejsca do parkowania, tyle ludzi:szok:

wiec zabralismy sie na nasz ursynow do okolicznych sklepow:-D

plus obiadek w restauracji, generalnie dzien udany

Najpiekniejsze zakonczenia dnia ever mnie dzis spotkało.
Po kolacji już w łóżkach moj Lil do mnie sie przytulił i powiedział ze mnie kocha i na to Domis wylazł tez i do mnie z łapkami "koooo" :-) Cudnie.

A dzień zleciał strasznie szybko, popichcilismy, wyszly zwykle kruche ciastka (ile zabawy przy wykrawaniu:-D) budyn czekoladowy mniamusny, nawet kurczaka w warzywach łosie zjadły z makaronem, bo domis dorwał paczke swiderków:rofl2: I pisalismy list do mikołaja, i tanczylismy Lucjanowe układy taneczne, segregowalismy skarpety, wogóle było cudnie.

I kiedy myslalam ze dzien sie juz konczy to o 4 wpadli moi rodzice ze słodyczami dla łośków (nawet Matylka dostała słoiki deserkowe:-p), a po nich teściowie z paczuszkami pt skarpetki abs dla chłoapków i gryzak dla Matysi. Super!

No i teraz moje szczescia trzy spią. I mam zamiar zaraz d nich dołączyć.
Bo szczerze padam.:happy:

Agutka i jak mąż, zadowolony z prezenciku:-D
Sugar masz juz co jeść:confused: Jej no pisz jak sobie poradzilaś:confused:
Nieistotna wpadnij, dojemy, zostało sporo a jutro juz nie święto;-):-D
Kicia super prezenty! Wyklejanki u nas są od razu w uzywaniu jak są, oststnio furore robia kolorowanki wodne.
COsmo wygranej zycze bardzo!!!
Atol do 56 dni 0%, potem 19rocznie:dry:
Nonek oby szybciej Was dopadło jak juz dopadło bo szybciej wyjdziecie. zdrowia!!! I fajnie ze impreza a kasiem udana:happy:

Ściskam dziewuchny:-)

Lucky lepszego Mikołaja Twoje dzieci nie mogły mieć:tak:...a Domiś to mnie cały czas zaskakuje, inteligentny facet z niego:tak:

S z prezentu zadowolony, ale ubaw mieliśmy na całego.... te stringi są z przodu zapinane na coś w rodzaju zapinki od plażowego staniczka:-D

a my jeszcze na koniec dnia pojechaliśmy zrobić małej zdjęcie z Mikołajem, usiadła na kolanach u czerwonego ludka, zwineła cukierka i uciekła, zdjęcie do odbioru w przyszłym tygodniu:tak:

Buziam Was kobitki i lecę do małej, ona teraz przez te leki ,które musi brać o odpowiedniej godzinie to mi chodzi o 22 spać , a czasem nawet i po.

Zajrzyjcie na polepszacz humoru;-)

reklama
Kasu wszystkiego najlepszego!

A my mowimy hehe Filip dzis pierwszy raz powiedzial jak sie nazywa, ogladalismy zdjecia i pytam go kto to a on "Pifi" co znaczy fifi :)
i lata po domu krzyczac pipa, pipa co znaczy pif-paf :)
i nauczyl sie prosic o picie mowi "pi,pi" i ciagle mowi asia proszac o odwiedziny sasiadki
super postepy, dumna jestem jak nie wiem
we wtorek idziemy na bilans i zobaczyc na jego jezyk

luckymama super dzien :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry