reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u nas tez w kolko gluty jedna albo druga, albo ja chora, albo t, albo wszyscy razem

ale przygotowywalam sie na to psychicznie, mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie lepiej:happy:

czekamy na ciocie i wybywamy dzis z T na miasto:rofl2:

ciekawe jak potem karte splace, ale co tam

i mam pytanie do tych co maja kredytowki, jak macie oprocentowane ?

niedawno dowiedzilam sie od mojej siostry ciotecznej ze w USA 2-3%, a u nas:szok::szok::szok:

Olguniu moja kochana sto lat!!! Szczęścia! Radości! Zdrowia dla Ciebie i Brunia i Daniela! Spełniania marzeń i wszystkiego najlepszego!

Natalce też sot latek!

Mikołajkowi z okazji imienin zdrówka!

I mam troszku dołeczek, bo przez to że Lucky chory, wiec nie był w przedszkolu a tam Mikołaj i paczki tez były. Buuu.
Ominęło go coś fajnego w grupie z dziećmi:-(

No i moje łosie niestety nie mają prezentów mikołajkowych dzisiaj. Nie dałam rady nigdzie wyskoczyć po prezenty. Nędza...
Ale za to robimy dziś od rana dzień dla dzieci, otwieralismy kalendarze adwentowe, odliczamy czas do urodzin Domisia co jest jrdnoczesnie dniem przyjazdu taty, bedziemy piec ciasto, robic budyń i dostaną dziś szoko bonsy, kinderki bez ograniczeń. Na śniadanie juz dzis byly neskłiki, a Lil nutellę tez dostał.
O. dzień na słodko, czyli święto:-D
Takie bezprezentowe mikołajki. Za to w święta nadrobimy;-)

Ze zdrowiem ok. M bez antybiotyku już. Tylko nebulizacje jeszcze cała trójka. Ze mną tez w miare, ale łeb mi pęka strasznie.

Ide do Matylki bo się łosia obudziła.

wrócę ;-)

hej!!

Olga najlepszego kochana!!!

Atol my mamy 4%

Lucky nadrobicie na swieta jak juz bedziecie w komplecie.

Cosmo to trzeba jej wprowadzic drzemki! Ona jest jeszcze mala caly dzien bez drzemki to za dlugo. Oli tez jest upierdliwy jak w dzien nie pojdzie spac.

Olaf znalazl swoj prezent juz wczoraj... dostal piosenki Nodiego, takie grube wydanie bajek, jakies tam kolorowanki, naklejanki... zabawek nie kupowalam bo pewnie dostanie na urodziny a ja juz nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac..

Milego mikolajkowego weekendu :-)

lucky swietne mikolajki :tak:
ja wole tak niz zasypywanie prezentami
a jesli juz to symbolicznie
i tez mi przykro ze ignacy nie byl w zlobku wczoraj :(
ale prezent ma odlozony
jutro idziemy na gwiazdke mtv wiec tam dostanie tabuny prezentowe :)

ja mam swiatlo w lodowce a szymon jest out do wieczora i sie zastanawiam jak zrobic zakupy?!!!
nawet jak zamowie przez net to beda dopiero wieczorem
grrr

luckymama az mi slina pociekla na wasze mikolajki
maly dostal 5 numerow "twojego dziecka" wiec ma w efekcie 5 ksiazeczek i 5 plyt z bajkami, szczesliwy na maxa
ma strazaka sama, tomka i przyjaciol, muminki, listonosza pata i boba

Mikołajku wszystkiego dobrego :) Masz piekne imie :)

reklama
Natali ....sto lat księżniczko !!!!
Mikołaju.......sto lat rycerzu !!!!
Olga ....dla ciebie przysłowiowego "końskiego zdrowia" i miłości i szczęścia i talentu w dzierganiu;-)
Buzaczki dla was:tak:

Lucky lepiej nie mogłaś im dogodzić toż to sama słodycz taki dzień;-), zdrowia, kurujcie sie bo tatuś już tuż tuż:tak:

Kicia u mnie ta sama akcja już w środę wygrzebała z szafy swój prezent:tak:

atol buźka.......to ja może też przygotuję się psychiczne;-), bo ze zdrowiem to u nas ostatnio nie fajnie, ale mam nadzieję że po tej kuracji którą przechodzi będzie troszkę spokoju:happy2:

o rany machina świąteczna poszła w ruch, wszędzie full ludzi, a towar znika z półek:-p, ja już po wstępnych zakupach upominkowych, zostało jeszcze kilka ludzi do odhaczenia, ale te najbardziej wymagające osoby już obkupione:tak:
mojego S sis to taki przypadek, że kupisz coś extra a za parę zł i już nie akceptuje prezentu, a kupisz badziew za większą kasę i jest ok, więc zawsze szukamy czegoś co wygląda na drogie a w rzeczywistości tym nie jest;-)

a co do Mikołajkowego prezentu dla S to ja odwiedziłam po raz pierwszy sex shop, kupiłam fajne gatki, nie jakiś tam słoń z trąbą, ale takie fajne stringi:-p, ale ten sklep , w którym byłam to tandeta, mały wybór i ogólnie nie fajny, muszę poszukać jakiegoś innego:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry