reklama

mamusie grudniowe:)

hej dziewczynki ja czytam jak tylko moge, tzn w sumie w pracy was dzis nadrobilam, ale nie mialam jak odpisac, my mieszkamy teraz u moich rodzicow a mieszkanko sie konczy remontowac, zostaly nam deski w salonie poloza w czwartek i wykladzny w sypialniach najpozniej 22.12, lazienka gotowa, mebele do sypialni sa, kuchnie wykoncza nam w piatek, wsjo juz pomalowane, takze blizej niz dalej ;)

aenye fotki jak zwykle super, mam wrazenie ze Fiolek cala mamusia, a Masio bardziej tatowy ;)

Lucky super mikolajki, u nas niestety przycmione troche bieganiem i zalatwianiem spraw, sprzatamniem itd i Agatka wiekszosc czasu spedza z rodzicami, ale pocieszam sie ze juz koniec bliski

Sugar super ze imprezy sie udaly...
Ditka odpoczywaj kobieto ile sie da :tak:
Kate gratki ze gabinet sie rozkreca..
Kasia Macius cudny!!!

Kinga jam kolejny przyklad jednej kreski w dwoch testach, miesiac pozniej gin potweirdzila ciaze na usg ;)

usciski, caluski, trzymajcie sie dziewczynki wszystkie :tak:

A i Cosmo Maja na filmiku cuuuudna

reklama
ha a ja wlasnie sobie pomyslalam gdzie agaton?:-D

kinga ja to na reklamach, szczegolnie z udzialem dzieci, rycze, o filmach juz nie wspomne:-p

ok spadam ksiazke poczytac, cos mi klawiatura bezprzewodowa szwankuje, moze to baterie:confused:

Dziewczyny ja naprawde juz dałam na luz. Zmieniam swoje podejscie co do zajscia w ciaze.. :-):tak:
A w srode ide na badanie krwi jeszcze dla pewnosci.

Dobranoc dziewczyny
ide bo mnie glowa napiernicza:baffled:

kinga, ty absolutnie teraz nie odstawiaj tabletek! dopiero, jak sie okaze, ze w ciazy nie jestes! bo jak jestes i odstawisz to organizm moze bardzo zle zareagowac!

atol, kinga,
ja tez rycze jak glupek przed tv czasem ;-) reklama plusa slawetna - ta z inxs w tle, reklama orange z brzuchem usmiechnietym i z dziadkami w parku, reklama bobovity pt "mistrz w..".. no i masa filmow ;-)

ja padam na cycki, ugotowalam zarcia jak dla wojska - 10l pieczarkowej, 2kg gulaszu z kilogramem pieczarek, ziemniaki, makaron, zapiekanki (tradycyjne z cebulka i pieczarkami), teraz ciastka pieke jeszcze :szok: odbilo mi, tym bardziej, ze D ciagle w pracy i nie ma kiedy jesc :dry: jutro mu cos do pracy zawioze w drodze na zajecia, a w ogole to chyba rodzicow na obiad zaprosze, bo kto to zje..?
dzieciaki dopiero poszly spac, wyly juz oba glony, bo spiace, ale czekalam na mame Amelki, bo z nia to sie nie da dzieci uspic ;-) plus taki, ze oba padly w 5sek. ;-)

a ja mam jeszcze jakies aukcje wystawiac, fuuuj!

bry bry bry ;-)

kasiu
, odn tej lekarki, a gdzie wy mieszkacie? moze przy okazji jakis miting? bo bez tego nie bedzie mi sie chcialo pewnie do gd tluc z mlokosem ;-)

kinga, ty absolutnie teraz nie odstawiaj tabletek! dopiero, jak sie okaze, ze w ciazy nie jestes! bo jak jestes i odstawisz to organizm moze bardzo zle zareagowac!
ok ok nie odstawię. Jutro idę na betke wiec sie okaże. :happy:

hihi widzę że nie tylko ja taki ryczek jestem:-p:-D

aenye ale ty pichcisz! :-) wpraszam się hehe
moj Filip tez pozno wczoraj zasnął..eh :dry:

A dziś idziemy kupić regał do pokoju Filipa bo normalnie nie mam juz gdzie Tych jego zabawek ustawac!!:angry: :-)
pokaże wam potem fote jak cos.

Milego dnia wszystkim zycze!
ciao

moje dzieci mnie wykoncza dzisiaj
mloda wstala o 7 rano, jak jeszcze bylo ciemno
od razu wydarla paszczeke i obudzila mlodego

gnojek pomazal dlugopisem telewizor! jakos starlam
ale okazalo sie ze takie pomazana to nie brud tylko kredka! i obawiam sie ze nie zejdzie, bo jest wgniecione
do tego pomazany na dole obraz wielki ktory dostalam od S i wisi w przedpokoju
gnojek wymazal co sie dalo
teraz siedzi w krzesle, spiewa i udaje aniolka

mloda stala sie skinheadem totalnym
wlaczyl jej sie white power, lazi, lobuzuje , zabiera wszystko ignacemu, wczoraj jak byla u niej jej psiapsiola miesiac mlodsza to zachowywala sie jak gestapo
dzizas
chyba ich sprzedam do holandii

kazdy kto decyduje sie na dzieci powinien ukonczyc szkole ZEN

na dokladke poklocilam sie ze starym z rana ( chociaz to on sie z nimi meczyl od 7 :-p) )
normalnie miecho polecialo i wyszedl obrazony do roboty
ale wkurzyl mnie gadaniem ze tv to moge wywalic bo on i tak nie oglada ( sic!) i on nie widzial jak gnojek maze dlugopisem
a gadka o tym zeby go przykrecic do sciany na tapecie u nas chyba od pol roku

w domu mam syf na kolkach, ale przychodzi dzisiaj pani posprzatac ten bajzel

nic mi sie nie chce, dzieci rodem z piekla
relaks

a moja przyjaciolka mi pisze wlasnie z karaibow ze odpoczyw, rano joga, wieczorem joga , po poludniu pilates i medytacje a na obiad egzotyczne owoce
nic tylko se strzelic w czaszke

sugar wyluzuj, pomyśl sobie że niektórzy ludzie mają gorzej niż Ty teraz. ;-) bo np mają 3-4dzieci:-p:-D i inne problemy jeszcze. Dasz rade a ze starym sie pogodzicie nim sie obejrzysz :tak: pozdro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry