hej dziewczynki ja czytam jak tylko moge, tzn w sumie w pracy was dzis nadrobilam, ale nie mialam jak odpisac, my mieszkamy teraz u moich rodzicow a mieszkanko sie konczy remontowac, zostaly nam deski w salonie poloza w czwartek i wykladzny w sypialniach najpozniej 22.12, lazienka gotowa, mebele do sypialni sa, kuchnie wykoncza nam w piatek, wsjo juz pomalowane, takze blizej niz dalej 
aenye fotki jak zwykle super, mam wrazenie ze Fiolek cala mamusia, a Masio bardziej tatowy
Lucky super mikolajki, u nas niestety przycmione troche bieganiem i zalatwianiem spraw, sprzatamniem itd i Agatka wiekszosc czasu spedza z rodzicami, ale pocieszam sie ze juz koniec bliski
Sugar super ze imprezy sie udaly...
Ditka odpoczywaj kobieto ile sie da
Kate gratki ze gabinet sie rozkreca..
Kasia Macius cudny!!!
Kinga jam kolejny przyklad jednej kreski w dwoch testach, miesiac pozniej gin potweirdzila ciaze na usg
usciski, caluski, trzymajcie sie dziewczynki wszystkie
A i Cosmo Maja na filmiku cuuuudna
aenye fotki jak zwykle super, mam wrazenie ze Fiolek cala mamusia, a Masio bardziej tatowy
Lucky super mikolajki, u nas niestety przycmione troche bieganiem i zalatwianiem spraw, sprzatamniem itd i Agatka wiekszosc czasu spedza z rodzicami, ale pocieszam sie ze juz koniec bliski
Sugar super ze imprezy sie udaly...
Ditka odpoczywaj kobieto ile sie da

Kate gratki ze gabinet sie rozkreca..
Kasia Macius cudny!!!
Kinga jam kolejny przyklad jednej kreski w dwoch testach, miesiac pozniej gin potweirdzila ciaze na usg
usciski, caluski, trzymajcie sie dziewczynki wszystkie

A i Cosmo Maja na filmiku cuuuudna

odbilo mi, tym bardziej, ze D ciagle w pracy i nie ma kiedy jesc
jutro mu cos do pracy zawioze w drodze na zajecia, a w ogole to chyba rodzicow na obiad zaprosze, bo kto to zje..?
:-)